Те може и да са бръснати, може много нещо да са направили, ама и много са осрали - природа, икономики, държави, примери да искаш. Относно "моето превъзходство" също грешно си разбрал: Не твърдя, че съм по-по-най. Просто, имам това-онова като подходи за решения на определени проблеми, което може да помогне нещата да станат по-чисти и безопасни, стига внимателно да се вгледаш. И това със сигурност намалява рисковете от тяхната технология - основно, поради нейното НЕПРИЛАГАНЕ В ТОЗИ Й ВИД. Не знам дали знаеш но, в тяхната "цъфтяща" икономика, ако не са се провалили тотално, е поради мащаба, нещо като Русия - дори в кенефа не може да потъне, че широко в раменете Като цяло, те потребителски настроени и повечето харчат, като съвсем малко /в относителни единици/ мислят, а още по-малко, измислят кадърно - затова впрягат все повече вносен интелектуален ресурс.
Някакси, не са единствени, как да го кажа. Виж ги какви "чудеса от /безсмислен/ героизъм творят, па не питай.
А за форумите...ами те си имат филтър и не допускат някой да "ги учи на акъл" - що народ изгива по тази причина, мъка, мъка !
Някакси, не са единствени, как да го кажа. Виж ги какви "чудеса от /безсмислен/ героизъм творят, па не питай.
А за форумите...ами те си имат филтър и не допускат някой да "ги учи на акъл" - що народ изгива по тази причина, мъка, мъка !
Коментар