IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгоден ли е добивът на шистов газ за България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде "египетския" да коментира това:

В същото предаване темата за добива на шистов газ беше коментирана и от американския посланик у нас Джеймс Уорлик.
    "Хубаво е, че започна дискусия в България за шистовия газ. Но компанията Shevron е в България да проучва, а не да добива шистов газ", заяви пред "Дарик радио" Уорлик. "Дали това ще стане, ще зависи от проучванията" , добави той.

Да ми каже, кой ще го пита дали да добива газ или не, СЛЕД КАТО ТОВА Е РЕШЕНО, и по каква технология, докато той мъдри безопасен начин на добив.

И з...ника на "египетския" отворкото, и този на другите отворковци, и на всички живеещи в България, колкото и да не им харесва(за отворковците не е сигурно) вече е даден под наем на хамериканците от отворковците от правителството, които от мерак за независимост от Русия (може би, а може и "just business") се набутаха на хамериканския....

Като чета "египетските" постовете, все едно чета обясненията на правителствен чиновник за замазване на далаверата... Случайно съвпадение???

ДАЛИ ВЕЧЕ Е АКТУАЛНА ТЕМАТА С ТОВА ИМЕ?
    Може би е време темата да се продължи под ново име: "ДА СПРЕМ КРЕТЕНИТЕ!"

пояснение: ОТВОРКОВЦИ - НАЙ-УМНИТЕ ОТ ВСИЧКИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИТЕ ОТРЕКЛИ ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ В СТРАНИТЕ СИ. ТЕ ПЪК, ЗАПАДНЯЦИТЕ, ЩО ЛИ НЕ ИСКАТ???).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      .......

Според мен трябва да се направят пробите, за да се докажат или не старите изследвания....
      По време на пробите държавните органи и зелените (човечета..) да преценят рисковете и ефектите върху природата.
      Като се види има ли нещо, което си заслужава, да се дадат цената и да се смята....

Аз така мисля....
      И ако се окаже, че има и е възможно да се добива с минимални рискове за околната среда, НЯКОЙ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА ЛИ ??? Ти не си българин бре
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ЩООО ???
        Щото времето е пари и имаш норма за деня ли ....
        Всеки има право на мнение ....И като се подърлят мненията се заглаждат ръбовете...анадънмо....

Според мен трябва да се направят пробите, за да се докажат или не старите изследвания....
        По време на пробите държавните органи и зелените (човечета..) да преценят рисковете и ефектите върху природата.
        Като се види има ли нещо, което си заслужава, да се дадат цената и да се смята....

Аз така мисля....

Коментар

• Last edited by comet; 23.04.2013, 18:49.

Коментар

• @ Pyramid нямам нищо против да поразсъждаваме и по това ама нали уж ние сме затролвали темата... да ги оставим те да покажат какво могат

@comet - няма нужда да ми отговаряш, докажи че не съм прав и си истински природозащитник, като пишеш:
            -срещу петролопроводите,
            -срещу АЕЦа,
            -срещу руското енергиино поробване и изтискване на държавата ни (което мъчи много повече българите отколкото каквато и да е друга световна конспирация) че даже планират да ни мъчи още деситилетия напред и се опитват да спрът всякакви опити за премахването му
            -и си за чиста енергия от ВЕИ

тогава и аз мога да реша че не си платен писач и да си пиша с теб иначе невиждам смисъл
            mWPCloud.com

Коментар

• М-да-аа-а, и смях, и грях

Коментар

• Първоначално изпратено от comet Разгледай мнение
                „marketleverage”,

Бих ти отговорил ако си бе направил труда: да пишеш по-граматически правилно; правиш по-логични изводи; и не афешираш с това неБългарско знаме в Български форум.
                (и трите едновременно)
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Last edited by comet; 23.04.2013, 18:49.

Коментар

• Е как бе, Той е за всичко най-най-най-добро, само дето, му убягват простичките неща

Коментар

• И аз чакам деня някои ден платенитените писачи да си получат заслуженото

спецялно за comet прегледах ти висчките постове: значи :

-ти си против ветрогенeраторите...
                      -според теб нямаме условия за слънчеви колектори...
                      -вярваш в световната консипрация идваща от САЩ и неговия разпад
                      -против проучвеането за шистов газ си

и нито една лоша дума за Русия не си написал... как ни набутват с цената на газа или натискат да си построим аец които да може да се зарежда само с тяхно гориво или срещу петролопроводите...

е сега кажи как да не си помисля че пипеш от ип на овъргаз например ?
                      Last edited by marketleverage; 17.07.2011, 18:13.
                      mWPCloud.com

Коментар

• Хе-хе, ще ти се!
                        Защото всичко, което засяга свободата, независимостта, благосъстоянието и бъдещето на моята родина, пряко ме засяга. Защото, прав е бил човекът но, едва ли е казал, като пазим едно, да рушим друго или, странейки от една зависимост, да се набутваме в друга. За чистотата на природата, ДА.
                        Против икономическото васалство ?- ДА.
                        Против изучаване природните дадености?
                        НЕ, БЛАГОДАРЯ. Има някои елементи тук, които си въобразяват, че всичко им е ясно.
                        Ще ги разочаровам:
                        - НЕ Е. Няма просперитет там, където се люшкат от една крайност в друга, а вие тук точно в тази насока ни тикате.
                        Келеши зеленоглави.

Коментар

• Last edited by comet; 23.04.2013, 18:48.

Коментар

• Пак старата песен. По-скоро, за опасностите при използването на тази технология и нечистоплътните машинации за сметка на страната, в която онези СА ДОБИВАЛИ и това, такава порочна практика да не бъде допускана и тук. С ТОВА съм съгласен.
                            Само че, ако не знаеш, какво имаш, ставаш жертва на постоянно доене като от Газпром, с една от най-високите цени за газта въпреки, че нито сме толкова далече от тях, както Испания и Португалия, нито сме толкова заможни, като немците...Ако искаш /за кой ли път го твърдя/ ти самият проучи, ама старателно, щателно и достоверно, разполагайки с нужния капацитет, недрата български, пък тогава, вземи троен бонус за това по всякакви програми и от вс.правителства, ако това ще доведе до укрепване националната ни икономика. Само стига сте ревали в един глас да си завираме главите в пясъка. Не сме щрауси.
                            Last edited by Pyramid; 17.07.2011, 14:07.

Коментар

• Last edited by comet; 23.04.2013, 18:48.

Коментар

• за вредата от добива на шистов газ : http://citizenspeak.eu/node/45

Коментар

Working...
                                X