If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1)Кой отпусна хартия от Резерва за издаване на парцаливата "демокрация"(която дори беше и ежедневник)?
2)Във връзка с 1) - какво е общото между главния редактор на въпросната малотиражка и Агенцията за чуждестранна помощ на един леко по-късен етап?
Ако отговорите ти не ми харесат, директно ще насоча младите да четат Тошо Пейковите "Записки на българския преход" и току-виж,че русофобите сред тях драстично намалеят!
Пардон - вече го направих,тъй че можеш да не отговаряш!
Вече многократно съм обяснявал /сигурно е омръзнало на всички/, че 90 % от всичко направено за СДС е дело на Андрей Луканов. Нещо повече, СДС е креатура на Андрей Луканов. Нещо още повече, на Координационен съвет на СДС за негов пръв председател беше предложен Луканов. Предложи го Чавдар Кюранов. Гнусно! И нещо още по-най. Лицето Иван Костов, който на кръглата маса беше от квотата на БСП, беше внедрен в СДС. Печалните резултат всички ги знаем.
Аз съм пряк участник в тези събития....
И хайде, моля, стига манипулации, защото има и млади хора, които им вярват.
Разгеле - ще задам Два Въпроса:
1)Кой отпусна хартия от Резерва за издаване на парцаливата "демокрация"(която дори беше и ежедневник)?
2)Във връзка с 1) - какво е общото между главния редактор на въпросната малотиражка и Агенцията за чуждестранна помощ на един леко по-късен етап?
Ако отговорите ти не ми харесат, директно ще насоча младите да четат Тошо Пейковите "Записки на българския преход" и току-виж,че русофобите сред тях драстично намалеят!
Пардон - вече го направих,тъй че можеш да не отговаряш!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
За късопаментните или злонамерените се налага с N-ти път да обяснявам:
През март 1990 г. , зад гърба на кръглата маса, Андрей Луканов се обърна лично за "помощ" към Ричард Ран и постави всички пред свършен факт. Аз съм пряк участник в тези събития, така че "позволи на българската полиция да знае малко френски", както се казва в един лаф.
Искам изрично да подчертая, че тогава държавицата ни беше все още беше Народна република България, действаше комунистическото Народно събрание, а Великото народно събрание все още не беше избрано.
.
Това ми припомни годините 1990-92г. когато шепа родни троцкисти(т.е демократи) след като помахаха на площад "Девети Септември" на вайс-президента Дан Куейл решиха,че могат да изпросят от сащ план "Маршъл" за България ...И разбира се,че го получиха, но под формата на "Ран-Ът".Всички виждаме резултата днес - мутрата и плявнята скърбят за македонските милиционерчета без да им дреме,че Малашевци и Бакърена преливат,а на орландовци рекетират.Да не говорим за прованса, където варненския полито-икономически модел придобива масова популярност! Де е сополоф да ми опонира?
За късопаментните или злонамерените се налага с N-ти път да обяснявам:
През март 1990 г. , зад гърба на кръглата маса, Андрей Луканов се обърна лично за "помощ" към Ричард Ран и постави всички пред свършен факт. Аз съм пряк участник в тези събития, така че "позволи на българската полиция да знае малко френски", както се казва в един лаф.
Искам изрично да подчертая, че тогава държавицата ни беше все още беше Народна република България, действаше комунистическото Народно събрание, а Великото народно събрание все още не беше избрано.
При Луканов и при Виденов имаше всякакви простотии - но режим на ток нямаше в буквалния смисъл на думата.
Имаше, разбира се, в най-буквалния смисъл. Всеки гледаше часовникът му е да е точен, за да не остане в асаньора.
Аз два пъти бях неточен и два път оставах в асансьора за 3 часа. Това беше при Виденов. Разказвал съм за едната случка във форума. Единия път беше в компанията на майка с количка и малко бебенце, което се скъса от рев цели 3 часа. Другия път имаше бременна жена, която за малко да пометне от страх.
Тези "демократични" екстри на ограбената до шушка България ще ги помня докато съм жив.
Ето заради такива неблагодарници, не заслужавате никаква признателност...
.
Това ми припомни годините 1990-92г. когато шепа родни троцкисти(т.е демократи) след като помахаха на площад "Девети Септември" на вайс-президента Дан Куейл решиха,че могат да изпросят от сащ план "Маршъл" за България ...И разбира се,че го получиха, но под формата на "Ран-Ът".Всички виждаме резултата днес - мутрата и плявнята скърбят за македонските милиционерчета без да им дреме,че Малашевци и Бакърена преливат,а на орландовци рекетират.Да не говорим за прованса, където варненския полито-икономически модел придобива масова популярност! Де е сополоф да ми опонира?
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Да пускаш и да не пускаш,все тая!На минжеф не му изнася,че ленд-лийза първоначално е насочен към Великобритания!И си пише човека глупости за някви митове,които върлуват само в мътното му подсъзнание...Пък такива като тебе копи-пействат облъчени от омраза,без изобщо да разбират,ама на - пусто демократично сърце не дава покой!А СССР е включен в Програмата на 1.10.1941г.
Цялата т.нар.Помощ, донякъде си има нормална(американска) икономическа обосновка.
Преведено е от руски автор. Ако искаш да ти намеря оригинала?
Не твърдя, че руският автор е обективен.
И да донякъде си прав - не ми понасят лъжите и пропагандата на Сталин и ко и затова донякъде съм склонен да му вярвам. Пък и има логика в написаното - особено за останалите митове.
Това не отговаря на истината. Режим на тока имаше и при Луканов и при Виденов. 3към3.
Дори и днес ЕРП-тата заплашват с режим на тока, ако не бъдат удволтворени исканията им за драстично повишение на цената на тока.
При Луканов и при Виденов имаше всякакви простотии - но режим на ток нямаше в буквалния смисъл на думата.
Коментар