не искам да съм краен, но немците тогава освен лоши, са имали и добри страни. Например винаги съм се възхищавал на невероятната им дисциплина, точност, ред и по същия начин едно време е била и войската им - всичко изрядно, лъснато, подредено, обучено, под конец... Вярно, че са били фанатици, но честно да си призная и на мен от време на време ми иде крайната мисъл да напраим пещ и вътре фърляй ромите, доде изчистим земите от тия безполезни червеи и паразити... Ше ме прощавата за грубите мисли, които ми идват, ама някак си не ми е кеф кат знам, че цел живот ги хрантутим и дъжавата ги храни от наште парици, а те нагло да ти викат, бате дай един лев за една цигара...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9-ти Май - Ден на Победата
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеРазрухата, до която „народната власт“ доведе цветущата ни родина • Чудесният живот на нашенци бе погребан под руините на царствотоLast edited by Forex Master; 09.05.2011, 16:22.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Как какво Бате Пешо? Ами те си честитят празника на раша, за тях родината е СССР, а не България, както и за цялата пасмина безродници петоколонци от позитано 20. Та виж кои са им "водачите" - до един СавеЦки граждани, пияници или педали. За тях няма по-велика дата от 9 септември (дори и 9 май е след нея), на която дефакто сме паднали под савеЦко робство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСигурен ли си ,че нямаше да е по-добре!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Rq_Dw4MgdsQСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЧестит 9-ти Май! Честит Ден на Победата над фашистска Германия!
п.с. за всички,които празнуват и уважават този свят ден
Коментар
-
БЪЛГАРИЯ – ОТ ВЪЗХОД КЪМ УПАДЪК - Комунистическата върхушка съсипа българите и България • Разрухата, до която „народната власт“ доведе цветущата ни родина • Чудесният живот на нашенци бе погребан под руините на царството http://www.forumat-bg.com/politika/1...-taka-neudobnaLast edited by neon7; 09.05.2011, 16:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДемокрацията е най-пропадналата идеология предполагаща безкрайна битка с глупостите на посредственото мнозинство...
Aко имаше друга идеология,която да позволява мирно чрез избори ,смяна на поредните увълчили се управляващи-ама няма.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДемокрацията е най-пропадналата идеология предполагаща безкрайна битка с глупостите на посредственото мнозинство...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТочно така, невежасган. По-малко са победили и по-малко жертви са дали. Числата са просто несравними...
САЩ - жертви 418 хиляди
военни - 416 хиляди /вкл. войната с Япония/
цивилни - 1700
% от населението - 0,3%
Великобритания - жертви 450 хиляди
военни - 383 хиляди
цивилни - 67 хиляди
% от населението - 0,9%
СССР - жертви 23,4 милиона
военни - 10,7 милиона
цивилни - 12,7 милиона
% от населението - 14%
По време на тъй наречения втори фронт и D-day войната 1944-45 г. германските дивизии никога не превишват числото 40. Докато на Източния фронт от 1941-44г. те никога не падат под 200!!! Ясно е като бял ден, че ако не беше СССР в Европа щяхме още да се поздравяваме с Хайл Хитлер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПоздравявам всички с днешната дата - Ден на Победата. Победа за която СССР даде над 20 милиона жертви за да може днес светът да е свободен от фашистката чума!
Коментар
Коментар