IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9-ти Май - Ден на Победата

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не искам да съм краен, но немците тогава освен лоши, са имали и добри страни. Например винаги съм се възхищавал на невероятната им дисциплина, точност, ред и по същия начин едно време е била и войската им - всичко изрядно, лъснато, подредено, обучено, под конец... Вярно, че са били фанатици, но честно да си призная и на мен от време на време ми иде крайната мисъл да напраим пещ и вътре фърляй ромите, доде изчистим земите от тия безполезни червеи и паразити... Ше ме прощавата за грубите мисли, които ми идват, ама някак си не ми е кеф кат знам, че цел живот ги хрантутим и дъжавата ги храни от наште парици, а те нагло да ти викат, бате дай един лев за една цигара...

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
      Разрухата, до която „народната власт“ доведе цветущата ни родина • Чудесният живот на нашенци бе погребан под руините на царството
      Каква цветуща родина бе, катил? Ти история не си ли учил? Не знаеш ли, че по време на "приказното" царство, България преживя 2 /две/ национални катастрофи и загуби 1/4 от територията си? Знаеш ли какви огромни репарации изплаща след Първата световна война на Гърция, Румъния и Югославия, а и на други държави от Антантата? Добре че след Втората световна СССР се застъпва за нас иначе щяхме да плащаме репарации и тогава, както Германците плащаха доскоро!
      Last edited by Forex Master; 09.05.2011, 16:22.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Как какво Бате Пешо? Ами те си честитят празника на раша, за тях родината е СССР, а не България, както и за цялата пасмина безродници петоколонци от позитано 20. Та виж кои са им "водачите" - до един СавеЦки граждани, пияници или педали. За тях няма по-велика дата от 9 септември (дори и 9 май е след нея), на която дефакто сме паднали под савеЦко робство.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Сигурен ли си ,че нямаше да е по-добре!!!
          Да, сигурен съм.
          http://www.youtube.com/watch?v=Rq_Dw4MgdsQ
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Честит 9-ти Май! Честит Ден на Победата над фашистска Германия!

п.с. за всички,които празнуват и уважават този свят ден
            Какво честитиш?Ние сме страна загубила войната.По добре щеше да беше спечелила Германия.Сега щеше да има ред и дисциплина в цяла Европа а не мърлячи и мангали.И дали евреите щяха да си разиграват конете със световните цени и лихви

Коментар

• БЪЛГАРИЯ – ОТ ВЪЗХОД КЪМ УПАДЪК - Комунистическата върхушка съсипа българите и България • Разрухата, до която „народната власт“ доведе цветущата ни родина • Чудесният живот на нашенци бе погребан под руините на царството http://www.forumat-bg.com/politika/1...-taka-neudobna
              Last edited by neon7; 09.05.2011, 16:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Демокрацията е най-пропадналата идеология предполагаща безкрайна битка с глупостите на посредственото мнозинство...
                Ха,как описа с едно изречение почти целия ни 20 годишен преход.
                Aко имаше друга идеология,която да позволява мирно чрез избори ,смяна на поредните увълчили се управляващи-ама няма.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• СВАЛЯМ ШАПКА НА РУСКИЯ ДУХ!!!ПОБЕДИ НЕМЦИТЕ ВЪПРЕКИ СТАЛИН!!!!

Коментар

• САМО ВЪОРЪЖЕНИТЕ КРАДЦИ НА КАШКАВАЛ И МЪРЗЕЛИВИТЕ И КРАДЛИВИ СЕЛЯЦИ СА СЕ РАЗВАЛИ НА ТОВА "ОСВОБОЖДЕНИЕ" ... !

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Демокрацията е най-пропадналата идеология предполагаща безкрайна битка с глупостите на посредственото мнозинство...
                      Политиците затова се налага винаги да лъжат!!!Иначе няма как да го заобиколят!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Точно така, невежасган. По-малко са победили и по-малко жертви са дали. Числата са просто несравними...

САЩ - жертви 418 хиляди
                        военни - 416 хиляди /вкл. войната с Япония/
                        цивилни - 1700
                        % от населението - 0,3%

Великобритания - жертви 450 хиляди
                        военни - 383 хиляди
                        цивилни - 67 хиляди
                        % от населението - 0,9%

СССР - жертви 23,4 милиона
                        военни - 10,7 милиона
                        цивилни - 12,7 милиона
                        % от населението - 14%

По време на тъй наречения втори фронт и D-day войната 1944-45 г. германските дивизии никога не превишват числото 40. Докато на Източния фронт от 1941-44г. те никога не падат под 200!!! Ясно е като бял ден, че ако не беше СССР в Европа щяхме още да се поздравяваме с Хайл Хитлер!
                        Сигурен ли си ,че нямаше да е по-добре!!!

Коментар

• http://www.epochtimes-bg.com/communi...es_world_3.htm

ХА ЧЕСТИТО!

Коментар

• ДЕН НА СЪВЕТСКАТА ПОБЕДА, СГАН СЕЛЯНДУРСКА, НИЕ НЯМАМЕ ДЕН НА ПОБЕДАТА 9ТИ МАЙ!

Коментар

• Честит 9-ти Май! Честит Ден на Победата над фашистска Германия!

п.с. за всички,които празнуват и уважават този свят ден
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Поздравявам всички с днешната дата - Ден на Победата. Победа за която СССР даде над 20 милиона жертви за да може днес светът да е свободен от фашистката чума!
                                http://www.youtube.com/watch?v=dEruDTulDgw

Коментар

Working...
                                X