Моля, пишете в темата за Русия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9-ти Май - Ден на Победата
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеДа знаеш, че отрицателната частица се пише отделно от глагола. И не прекалявай с водката, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеНезнам, би трябвало да я попита, но моите подозрения са, че е прекалила с фалшивата водка, която наистина я има в изобилие.
Коментар
-
А ето и изворът на опорките... От вожда, през МИД, през Исаков, до тролейбусите...
Руският президент Владимир Путин оправда сключването на Договора за ненападение между СССР и нацистка Германия от 23 август 1939г., защото според него така била осигурена сигурността на Съветския съюз. Що се отнася до факта, че с този договор се урежда последвалото нахлуване на Червената армия в Полша на 17 септември 1939г., той каза, че Полша сама е станала жертва на политиката си на експанзия към съседите.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/05/...tov-ribentrop/
А ние знаехме, че Полша е виновна за ВСВ още вчера, преди самият Вожд да го изрече на заключителната пресконференция с Меркел...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесигурно са исхибиционисти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНаправо тъй ще да е
Тая неговата приятелка да не е ходила по някоя алея на стриптизьорки без да е разбрала
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПонякога си мисля, че не може да не го прави нарочно (неграмотното писане), но после си викам... нееее, отвътре му идва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПонякога си мисля, че не може да не го прави нарочно (неграмотното писане), но после си викам... нееее, отвътре му идва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениедоста грамотен изказ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеДа, дори има специално изградени алеи по които да се движат и за да ги разгледате от близо трябва да си купите билетче за 100 рубли.
Тая неговата приятелка да не е ходила по някоя алея на стриптизьорки без да е разбралаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТрябва ли да ти повярвам...
или путин е диктатор и тогава престъпността се унищожава от корен или либерал и тогава това което пишеш е възможно да е вярно....
Последно на кое се спираш да ти е теза....
Пичове оставям ви, да си коментирате аз се връщам в милата България да видя кво е останало от наборите ми.Last edited by Econlav; 11.05.2015, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесигурно са исхибиционисти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТова обаче ми затвърждава негативното мнение за руснаците- хубаво, свършил си работата, ама защо им вземаш дрехите в този студ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА стига глупости бееееее, ма наистина ли на всеки .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеАми колега не си прав, защото в Русия престъпността е 10 пъти по-висока от САЩ. Останах потресен след като една приятелка се върна от Русия на скоро и ми каза, че на всеки извън градски път се разкарват чисто голи изнасилени момичета. Китай е на ръба на пълния си потенциал, Индия едвам крета като е страната която купува най-много оръжие в момента. Бразилия ок, но този път ще е по интересно имаме 3 блока и ние пак сме между трите - ислямски свят,Брикс,Нато.
или путин е диктатор и тогава престъпността се унищожава от корен или либерал и тогава това което пишеш е възможно да е вярно....
Последно на кое се спираш да ти е теза....
Коментар
Коментар