Моля, пишете в темата за Русия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
9-ти Май - Ден на Победата
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеДа знаеш, че отрицателната частица се пише отделно от глагола. И не прекалявай с водката, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеНезнам, би трябвало да я попита, но моите подозрения са, че е прекалила с фалшивата водка, която наистина я има в изобилие.
Коментар
-
А ето и изворът на опорките... От вожда, през МИД, през Исаков, до тролейбусите...
Руският президент Владимир Путин оправда сключването на Договора за ненападение между СССР и нацистка Германия от 23 август 1939г., защото според него така била осигурена сигурността на Съветския съюз. Що се отнася до факта, че с този договор се урежда последвалото нахлуване на Червената армия в Полша на 17 септември 1939г., той каза, че Полша сама е станала жертва на политиката си на експанзия към съседите.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/05/...tov-ribentrop/
А ние знаехме, че Полша е виновна за ВСВ още вчера, преди самият Вожд да го изрече на заключителната пресконференция с Меркел...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесигурно са исхибиционисти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНаправо тъй ще да е
Тая неговата приятелка да не е ходила по някоя алея на стриптизьорки без да е разбрала
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПонякога си мисля, че не може да не го прави нарочно (неграмотното писане), но после си викам... нееее, отвътре му идва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПонякога си мисля, че не може да не го прави нарочно (неграмотното писане), но после си викам... нееее, отвътре му идва...за нищо друго не става освен да плямпа глупости за пари.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениедоста грамотен изказ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеДа, дори има специално изградени алеи по които да се движат и за да ги разгледате от близо трябва да си купите билетче за 100 рубли.
Тая неговата приятелка да не е ходила по някоя алея на стриптизьорки без да е разбралаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТрябва ли да ти повярвам...
или путин е диктатор и тогава престъпността се унищожава от корен или либерал и тогава това което пишеш е възможно да е вярно....
Последно на кое се спираш да ти е теза....
Пичове оставям ви, да си коментирате аз се връщам в милата България да видя кво е останало от наборите ми.Last edited by Econlav; 11.05.2015, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесигурно са исхибиционисти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТова обаче ми затвърждава негативното мнение за руснаците- хубаво, свършил си работата, ама защо им вземаш дрехите в този студ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА стига глупости бееееее, ма наистина ли на всеки .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеАми колега не си прав, защото в Русия престъпността е 10 пъти по-висока от САЩ. Останах потресен след като една приятелка се върна от Русия на скоро и ми каза, че на всеки извън градски път се разкарват чисто голи изнасилени момичета. Китай е на ръба на пълния си потенциал, Индия едвам крета като е страната която купува най-много оръжие в момента. Бразилия ок, но този път ще е по интересно имаме 3 блока и ние пак сме между трите - ислямски свят,Брикс,Нато.
или путин е диктатор и тогава престъпността се унищожава от корен или либерал и тогава това което пишеш е възможно да е вярно....
Последно на кое се спираш да ти е теза....
Коментар
Коментар