If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Останах потресен след като една приятелка се върна от Русия на скоро и ми каза, че на всеки извън градски път се разкарват чисто голи изнасилени момичета.
А стига глупости бееееее, ма наистина ли на всеки .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Аз мисля ,че по зле от онези в Кавказ са убитите американци от полицаи в над 100 града в щатите ,както и убитите всеки ден деца в американски училища и колежи....
А относно правилата на световния ред...
Те се п роменят независимо дали го искаме или не...
През 1980 г ,китайчетата живееха с по 10 цента на ден...а сега имат по големи заплати от нас.... по пътя им тръгнаха бразилчетата и т.н.
Същото ги чака Индиичета ,пакистанчета ,африканчета ,когато се оправи световния ред.. а и още нещо ..
през 1981 г. бяхме по производство 7 страна в Европа.....а сега последна....
Ами колега не си прав, защото в Русия престъпността е 10 пъти по-висока от САЩ. Останах потресен след като една приятелка се върна от Русия на скоро и ми каза, че на всеки извън градски път се разкарват чисто голи изнасилени момичета. Китай е на ръба на пълния си потенциал, Индия едвам крета като е страната която купува най-много оръжие в момента. Бразилия ок, но този път ще е по интересно имаме 3 блока и ние пак сме между трите - ислямски свят,Брикс,Нато.
Путин не ми е пример за подражание като авторитарен типаж , но като ръководител бранещ интересите на страната си буди уважение , той е единствения който може да направи света по добър и по равностоен и да прати на мястото световния жандарм , американците в Скалистите планини....да промени съотношението , че има един милиард живеещи добре , 10 милиона много добре и останалите 5 милиарда на ръба на уцеляването и в мизерия....
...и залетяха бели гълъби и розови еднорози....
такива постове ма карат да варвам в уцеляването на света...
Грешка, аз не виждам как Путин, ще промени съотношението бедни/богати. Русия за да има оръжие лишава от живот гражданите си. Има два града и всичко друго е по-зле от Северна България. Ония там в Кавказ, и как беше - Далечния изток още само влакове са виждали от тия на БДЖ ама по-старите, това кола или път ехе... къде
Аз мисля ,че по зле от онези в Кавказ са убитите американци от полицаи в над 100 града в щатите ,както и убитите всеки ден деца в американски училища и колежи....
А относно правилата на световния ред...
Те се п роменят независимо дали го искаме или не...
През 1980 г ,китайчетата живееха с по 10 цента на ден...а сега имат по големи заплати от нас.... по пътя им тръгнаха бразилчетата и т.н.
Същото ги чака Индиичета ,пакистанчета ,африканчета ,когато се оправи световния ред.. а и още нещо ..
през 1981 г. бяхме по производство 7 страна в Европа.....а сега последна....
Путин не ми е пример за подражание като авторитарен типаж , но като ръководител бранещ интересите на страната си буди уважение , той е единствения който може да направи света по добър и по равностоен и да прати на мястото световния жандарм , американците в Скалистите планини....да промени съотношението , че има един милиард живеещи добре , 10 милиона много добре и останалите 5 милиарда на ръба на уцеляването и в мизерия....
Грешка, аз не виждам как Путин, ще промени съотношението бедни/богати. Русия за да има оръжие лишава от живот гражданите си. Има два града и всичко друго е по-зле от Северна България. Ония там в Кавказ, и как беше - Далечния изток още само влакове са виждали от тия на БДЖ ама по-старите, това кола или път ехе... къде
Що пък да го отбягваме..не виждам значението му в тая тема ?
Светни ни ако обичаш да видим кво е поредното безумие което ти се върти в главата....
кой е този хирург от Александровската ли е или чирков.....
да не мислиш ,че някой ти чете простотиите....
ти си се доказал ,че си некомпетентен , манипулатор и лъжец.....
Остана сам с Огнян Минчев и Иво Инджев на пост.....да ни браниш от путин....
Първия комунист и преподавател в АОНСУ ,втория завършил в Москва и партиен секретар в БТА ...
На въпрос към Минчев защо станахте комунист ..отговора беше ..защото това беше единствения начин да се издигна! А сега пак ли защищавате анти руски позиции за да се издигнете....беше прекъснат....
Същото важи за форума...
къде е Хайрсъзов ,който сее клел в БКП и ССР а сега е ренегат....и още куп ренегати....
тук е и гъбичката ,който е съгласен с убииствата на убитетите и изгорени българи в Одеса...
червената сган ,която окачва всеки втори на дърветата защото е червен...
Коментар