IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой използва ли OptionsOracle? При мен спря да работи

Коментар

• От къде са данните за опциите в yahoo finance - от CBOE, CME или от друго място?

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris Разгледай мнение
        питах ги в on line chat-a, казаха че за България не предлагат откриване на сметка, нещата може би са се променили.
        т.е. interactive brokers май е най-добрия избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Къде видя че не предлагат услуга за БГ??? Ти какво искаш да направят офис на Витошка ли???
          питах ги в on line chat-a, казаха че за България не предлагат откриване на сметка, нещата може би са се променили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            Препоръчайте качествена литература
            Белиа лебед

Коментар

• Препоръчайте качествена литература

Коментар

• Първоначално изпратено от iivan Разгледай мнение
                асен 1975 май беше най компетентен по тази тема.
                "it's not what your options can do for you,but what you can do for your options."

кога разбереш смисъла приложението на крилатата фраза на джей еф кенеди в света на опшъните,тогава моа да почнеш да се занимаваш.... а до тогава по добре си играй деривативи с постоянна делта-демек фючъри,етиефи,контракти за разлика и всякакви други прости неща със сложни имена .....

п.п.
                внимавай и с литературата,която четеш....за опшъните има мнооого малко литература,а на всичкото отгоре повечето е боза.....
                пример:
                в може би от 90% от кингите,ще прочетеш :

1.в първа глава колко е УНМО и кви са преимуществата на кавърд кол

2.във втора глава ще ти описват колко е опасно да шортиш нейкед пут и как можеш да фалираш за отрицателно време

3.в трета глава ще ти обясняват ,че кавърд кол = нейкед пут

п.п.
                най добрия съвет,който ми е даден е от фол брокер на чикагската борса,с над 30 години опит в лондон и чикаго....та като го питах къде е най добре да уча опшъни и че парите нямат значение,той ми отговори:

тези,които разбират от опшъни НЕ ПРЕПОДАВАТ и НЕ ПИШАТ... преподават и пишат тези,които НЕ РАЗБИРАТ!

на теб оставям да откриеш "пътя" към знанието

Коментар

и да намериш брокер с най-ниска комисионна, за съжаление http://www.optionshouse.com/ не предлагат услугите си за България
                  Къде видя че не предлагат услуга за БГ??? Ти какво искаш да направят офис на Витошка ли???

Коментар

и да намериш брокер с най-ниска комисионна, за съжаление http://www.optionshouse.com/ не предлагат услугите си за България
                    Не виждам тези да предлагат по-ниски комисионни от IB. Като се има предвид че нормалните хора с нормалните акаунти търгуват с 1-3 контракта, тези губят по цена. Но пак казвам пристрастен съм. Сделките са ми ужасно много по всякакви критерии и никога, ама абсолютно никога не съм имал проблеми с IB.
                    А тези що не предлагат за БГ??? Да не сме гърбави тук???

Коментар

Аз се поразрових и май optionsxpress са най-добрите, но не съм сигурен дали предлагат услугите си за България.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivan Разгледай мнение
                        Фатката при опции е да ги комбинираш

Коментар

• Всъщност гледам при булброкърс ако е реално инфото ти вземат само тройно, което не е толкова лошо. До колкото знам те използват IB. Така че решавай си

Коментар

Например ДСК взема 0.16 %, мин 25 евро.
                            А тук сигурно за изпълнение на контракт ти вземат мин 10 евро

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Е от къде да знам. Нито ти знам банката нито сумата. за 10К ще ти вземат около макс 20 Еврака. Но ходи да намериш в БГ брокер дето ще ти изпълнява контракт за 1 долар
                              Например ДСК взема 0.16 %, мин 25 евро.

Коментар

Как стои въпроса със захранване на сметка? Повечето банки имат безумни такси за международен превод...
                                Е от къде да знам. Нито ти знам банката нито сумата. за 10К ще ти вземат около макс 20 Еврака. Но ходи да намериш в БГ брокер дето ще ти изпълнява контракт за 1 долар

Коментар

Working...
                                X