IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане ако ...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение

А иначе, защо не може да банкрутира?
    Няма невъзможни неща! Има малко вероятни!
    Силата на сащ в момента е в това че долара е основна резервна валута в света (засега).
    И понеже ФЕД има цял набор от механизми за контрол на количесвото долари в обръщение и съответно тяхната стойност.С други думи всеки път когато положението стане напечено пускат печатницата. Ако обаче печатницата не проработи тогава прилагат план Б - военна сила. Няма по- доходно нещо от войната! Американците имат военни бази във почти всички държави
    и почти постоянно водят война някъде по света(погледни историята). Самия факт че около 50% от парите на данъкоплатците в сащ се харчат за военни цели ясно показва тяхната политика.

САЩ = световния полицай – господар. Когато не успеят да си решат проблема с долари го решават със бомби

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      личи си, че си нов - САЩ НЕ МОГАТ ДА БАНКРУТИРАТ - това е коментирано и дъвкано поне 100 пъти!!! Не съм фен на сащианите, но това са фактите. Ако искаш може да пуснеш и тема: Какво ще стане ако на.ба Адриана Лима или Какво ще стане ако всенародна революция свали Бащицата. Все теоритично възможни, но реално неизпълними неща

Окей, щом няма да банкрутират да спя спокойно

И все пак ще се радвам да поразсъждаваме по темата, понеже наистина съм нов и не видях във форума разсъждения точно в тази насока - какво ще стане с България?

А иначе, защо не може да банкрутира? Ако не ти се обяснява само past-ни линк към темата където се обясява - аз ще си го прочета.

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
        Здравейте, интересува ме евентуалния банкрут на САЩ (спирането на изкопуването на американски дълг, падането на долара като световна валута, хиперинфлация ...) и по-скоро какво би станало в такъв случай с България. Приканвам всеки, който има мнение по въпроса да сподели - какъв ще бъде ефекта, колко силно това ще удари нашата икономика:
        - платежоспособността на банките;
        - цените на златото и среброто;
        - цените на имотите в България;
        - цените на храните;
        - цените на нефта;
        такива неща ..

Благодаря преварително за отговорите.

Иначе ето нещо по темата:
        http://www.youtube.com/watch?v=EgMclXX5msc
        личи си, че си нов - САЩ НЕ МОГАТ ДА БАНКРУТИРАТ - това е коментирано и дъвкано поне 100 пъти!!! Не съм фен на сащианите, но това са фактите. Ако искаш може да пуснеш и тема: Какво ще стане ако на.ба Адриана Лима или Какво ще стане ако всенародна революция свали Бащицата. Все теоритично възможни, но реално неизпълними неща
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Какво ще стане ако ...

Здравейте, интересува ме евентуалния банкрут на САЩ (спирането на изкопуването на американски дълг, падането на долара като световна валута, хиперинфлация ...) и по-скоро какво би станало в такъв случай с България. Приканвам всеки, който има мнение по въпроса да сподели - какъв ще бъде ефекта, колко силно това ще удари нашата икономика:
          - платежоспособността на банките;
          - цените на златото и среброто;
          - цените на имотите в България;
          - цените на храните;
          - цените на нефта;
          такива неща ..

Благодаря преварително за отговорите.

Иначе ето нещо по темата:
          http://www.youtube.com/watch?v=EgMclXX5msc
          Last edited by simo.smo; 26.03.2011, 18:17.
        Working...
        X