IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Японската радиация ще достигне до два - три дни във България!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Съгласен съм! Но трябва да останат читави хора които да запазят и възродят страната и цивилизацията ни!
    Ако заради радиация ти се наложи
    да влезнеш под земята в укрития,
    треебе да ми повярваш, че нямаш
    никакъв шанс да оцелееш и така !!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Отдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! Там ще складирам Поповска вода!
      Доколкото си спомням в Попово водата от чешмата беше мръсна дори за миене. Пък какво остава за пиене.
      Ама нищо, купи си няколко десетки хиляди кани от ония, дето прочистват водата...

Ако има класация за най-голям ЛЪЖЕЦ на форума-ти си фаворит Черкезов.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        По-добре бръз достоен край,
        отколкото мъчения безкрай !!!!
        Съгласен съм! Но трябва да останат читави хора които да запазят и възродят страната и цивилизацията ни!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Отдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! Атомния апокалипсис беше повода който преля чашата и моя мързел се удави.
          Последните две години успях да се запася с петрол, газ и слънчеви и вятърни генератори за стопанството ми.
          Днес успях да договоря няколко тонни стъклени съда и бъчви, в които са се използвали за бира и вино през 30те. години на миналия век. Там ще складирам Поповска вода!
          Ако имате деца, направете същото, защото края може да е близо, а на апокалипсиса не му се вижда края!
          По-добре бръз достоен край,
          отколкото мъчения безкрай !!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Иосифе, в Попово купих една земя в която имам военен бункер и е бивше ракетно-секретно поделение, не че мисля да го използвам, но има възможности.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              добри съвети даваш Черкезов .... въпроса е всичкото това огроооомно количество запаси как ще ги опазиш ако настъпи апокалипсиса и къде ще ги съхраняваш..За това си мисля че е редно да си помислиш как да вземеш една пещеричка на концесия и да си я обезопасиш за да ти са на сигурно място тези огроомни количества запаси.....Мисля че е добра идея ...
              Йоско ти пещерняк ли ша го праиш дохтора
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Имам инсталация за пречистване на въздуха. Няма да е съвсем чист, но ще минимизира отровата която би си задала. Идеята е да сведемп до минимум облъчването на организмите си!

Коментар

Отдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! Атомния апокалипсис беше повода който преля чашата и моя мързел се удави.
                  Последните две години успях да се запася с петрол, газ и слънчеви и вятърни генератори за стопанството ми.
                  Днес успях да договоря няколко тонни стъклени съда и бъчви, в които са се използвали за бира и вино през 30те. години на миналия век. Там ще складирам Поповска вода!
                  Ако имате деца, направете същото, защото края може да е близо, а на апокалипсиса не му се вижда края!
                  добри съвети даваш Черкезов .... въпроса е всичкото това огроооомно количество запаси как ще ги опазиш ако настъпи апокалипсиса и къде ще ги съхраняваш..За това си мисля че е редно да си помислиш как да вземеш една пещеричка на концесия и да си я обезопасиш за да ти са на сигурно място тези огроомни количества запаси.....Мисля че е добра идея ...

Коментар

• Добре разбрахме че жаден и гладен няма да умреш - ама как ще решиш въпроса с въздуха? Ще ти трябва бункер със специална вентилация

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      та кажи си сега къде те стяга чипика ,че евентуално да видим можем ли да помогнем...
                      По добре чепика отколкото шапката нал тъй?

Коментар

• Тва от инвестора по забавно нема - тук е рай на тъпотията - хахаахах. Само не знам тия от монсанто как са го наели този т.нар. д-р - явно е нямало други кандидати

Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
                        Ако ги нямаше олигофрените, нямаше и да е толкова забавно. А черкезов им е нещо като лидер.

Коментар

• Отдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! Атомния апокалипсис беше повода който преля чашата и моя мързел се удави.

Коментар

• А аз си мисля ,че малко излишно пренавиваме пружината ...особенно с това бомбастично заглавие ... Но какво да се прави като този форум е на една лудница и докторите бълват тема след тема

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                              Ами ако не съм пълен лаик! Освен това даже и за лаик би следвало да е страно как така във водата в Токио се появи радиация. Нали това детос е изпускаше като изотопи с парата от реакторите се разпадаше за няколко часа?!?!?!?!
                              И понеже не съм пълен лаик ще вметна че коректния термин е "период на полуразпад". Всъщност времето за пълен разпад е безкрайно дълго.
                              А що се отнася до "демокрацията" която ни развалила манталитета ще отбележа че съм преживял и предишната ядрена криза през 1986, и ненамирам съществена разлика между Соц. и Дем. манталитета.
                              пич хубаво че си "преживял" аварията 1986 г... но веднъж се оплакваш че се крие от теб информация за аварията Фукошима , после цитираш някаква информация ( значи все пак има ) , която обаче не знам защо не ти харесва ... та кажи си сега къде те стяга чипика ,че евентуално да видим можем ли да помогнем...

Коментар

Лично аз за последните 3 дни успях да се запася с консерви за близките 2 години, за около 40 човека.
                                Добре да направим сметка значи ти дохторе веке си се запасил с консерви за 40 челяка значи три на ден по 365 дена по 40 челяка грубо казано 40000 консерви за година обаче ти пишеш че за 2 години значи са 80000 консерви по средна цена лев за консерва -дал си 80000лева за консерви тъй ли ????
                                Аз предлагам друго ако ше е тъй по добре да си спретне всеки по едно ХАРАКИРИ и да умрем с достойнство и чест
                                Харакири
                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...B8%D1%80%D0%B8

Харакири или сепуку (на японски: 切腹, букв. „разрязване на корема“) е японско ритуално самоубийство. „Харакири“ е по-популярната дума от разговорния език, „сепуку“ - по-типичната за самурайската лексика, но и двете значат едно и също. Смисълът на харакирито е да запази честта на самоубиеца.

Техника - Облечен в траурна одежда - бяла на цвят, самураят подготвя своя предсмъртен стих, в който обяснява какво е преживял и за какво съжалява. После разгърдва дрехата си и разкрива корема си. До изпълнителя на сепуку понякога има свидетели и „секундант“, кайшакунин, чиято роля е да го обезглави в нужния момент, за да прекрати мъките му. Острието е пречистено с вода и обвито в оризова хартия, тъй като кръвта се смята за нечиста. Смъртникът си прави прободна рана, след което - напречен разрез надясно. Вади острието и, по желание, прави втори разрез, този път надлъжен, надолу. Това е доста мъчителна и бавна смърт, която отнема часове (именно за да се избегне това е необходим секундантът).

Жените имат своя разновидност на харакирито, наречена джигай. Разрезът, който те правят, е в областта на гърлото. Преди церемонията завързват коленете си, за да бъде намерен трупът им в достойна позиция на тялото след предсмъртните конвулсии.

Коментар

Working...
                                X