Първоначално изпратено от Ballomed
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Японската радиация ще достигне до два - три дни във България!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеОтдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! Атомния апокалипсис беше повода който преля чашата и моя мързел се удави.
Последните две години успях да се запася с петрол, газ и слънчеви и вятърни генератори за стопанството ми.
Днес успях да договоря няколко тонни стъклени съда и бъчви, в които са се използвали за бира и вино през 30те. години на миналия век. Там ще складирам Поповска вода!
Ако имате деца, направете същото, защото края може да е близо, а на апокалипсиса не му се вижда края!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЖоро Касчиев е болен човек, болен от злоба, завист и лошотия. Сдоби се преподавателско място за една година в Токио по случайност и хората, които му го осигуриха сега съжаляват. Понастоящем работи за една паница боб в един "институт" финансиран от психясали "зелени" и е готов да продаде майка си за пари.
(иначе да оставим на страна глупостите, изписани в тази тема)Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеточно. и след 1000години Черкез 9-ти ще надигне похлупака на бункера и ще възроди ГМО по светаBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЕ сега приказки. 500 - 600 години ще минат като миг. Не си ли играл на Fallot
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЩото и да оцелееш известно време,
толкоз голяма радиация дето те е
принудила да влезнеш под земята
няма да се разсее като пролетна мъгла !!!!
Е сега приказки. 500 - 600 години ще минат като миг. Не си ли играл на FalloutLast edited by Jason_Thorn; 23.03.2011, 15:33.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениезащо? бункера му е с метър и половина дебели оловни стени и таван отвън и метър антиматерия отвътре шпаклована с венецианска мазилка
толкоз голяма радиация дето те е
принудила да влезнеш под земята
няма да се разсее като пролетна мъгла !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСъгласен съм! Но трябва да останат читави хора които да запазят и възродят страната и цивилизацията ни!Last edited by Jason_Thorn; 23.03.2011, 15:34.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИосифе, в Попово купих една земя в която имам военен бункер и е бивше ракетно-секретно поделение, не че мисля да го използвам, но има възможности.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАко заради радиация ти се наложи
да влезнеш под земята в укрития,
треебе да ми повярваш, че нямаш
никакъв шанс да оцелееш и така !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеТо она радияция била кат вятъра бре, кат се дигне некъде налягането и тя протича къде е по-ниско. Викам тогава да отворим болоквете на козлудуй, да дигнем радиационния фон тука повече от колко е в Япония и така вместо те да ни наводняват с радияция, да обърнем посоката. Така ще сме 100% защитени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИосифе, в Попово купих една земя в която имам военен бункер и е бивше ракетно-секретно поделение, не че мисля да го използвам, но има възможности.
http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059067675Last edited by skorpio; 23.03.2011, 15:13.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСъгласен съм! Но трябва да останат читави хора които да запазят и възродят страната и цивилизацията ни!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеОтдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! .....
Коментар
Коментар