IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Японската радиация ще достигне до два - три дни във България!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
    Аз съм се запасил с АК-47 и адреса ти
    Адреса му го знаят всички - циганската махала на Пазарджик.
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Отдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! Атомния апокалипсис беше повода който преля чашата и моя мързел се удави.
      Последните две години успях да се запася с петрол, газ и слънчеви и вятърни генератори за стопанството ми.
      Днес успях да договоря няколко тонни стъклени съда и бъчви, в които са се използвали за бира и вино през 30те. години на миналия век. Там ще складирам Поповска вода!
      Ако имате деца, направете същото, защото края може да е близо, а на апокалипсиса не му се вижда края!
      Аз съм се запасил с АК-47 и адреса ти

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Жоро Касчиев е болен човек, болен от злоба, завист и лошотия. Сдоби се преподавателско място за една година в Токио по случайност и хората, които му го осигуриха сега съжаляват. Понастоящем работи за една паница боб в един "институт" финансиран от психясали "зелени" и е готов да продаде майка си за пари.
        Добре, така да е , а застъпниците на ядреното лоби да не би да работят като аниматори в детска забавачница?

(иначе да оставим на страна глупостите, изписани в тази тема)
        Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
          точно. и след 1000години Черкез 9-ти ще надигне похлупака на бункера и ще възроди ГМО по света
          А така, защото: War, War never changes!
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Е сега приказки. 500 - 600 години ще минат като миг. Не си ли играл на Fallot
            точно. и след 1000години Черкез 9-ти ще надигне похлупака на бункера и ще възроди ГМО по света

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Щото и да оцелееш известно време,
              толкоз голяма радиация дето те е
              принудила да влезнеш под земята
              няма да се разсее като пролетна мъгла !!!!

Е сега приказки. 500 - 600 години ще минат като миг. Не си ли играл на Fallout
              Last edited by Jason_Thorn; 23.03.2011, 15:33.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                защо? бункера му е с метър и половина дебели оловни стени и таван отвън и метър антиматерия отвътре шпаклована с венецианска мазилка
                Щото и да оцелееш известно време,
                толкоз голяма радиация дето те е
                принудила да влезнеш под земята
                няма да се разсее като пролетна мъгла !!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Дохторе ти ше вземеш ли с теб в бункеро домашни любимци че то навън и фтичка нема да остане ?
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Съгласен съм! Но трябва да останат читави хора които да запазят и възродят страната и цивилизацията ни!
                    Море каква нахрупана с Монсанто цивилизация ще възродиш, не ми се мисли.
                    Last edited by Jason_Thorn; 23.03.2011, 15:34.

Коментар

Иосифе, в Попово купих една земя в която имам военен бункер и е бивше ракетно-секретно поделение, не че мисля да го използвам, но има възможности.
                      Дохторе, като почне апокалипсиса, знам вече къде да те търся. Имай предвид, ще дойда въоръжен и недружелюбен

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Ако заради радиация ти се наложи
                        да влезнеш под земята в укрития,
                        треебе да ми повярваш, че нямаш
                        никакъв шанс да оцелееш и така !!!!!
                        защо? бункера му е с метър и половина дебели оловни стени и таван отвън и метър антиматерия отвътре шпаклована с венецианска мазилка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
                          То она радияция била кат вятъра бре, кат се дигне некъде налягането и тя протича къде е по-ниско. Викам тогава да отворим болоквете на козлудуй, да дигнем радиационния фон тука повече от колко е в Япония и така вместо те да ни наводняват с радияция, да обърнем посоката. Така ще сме 100% защитени.
                          "Остроумното не винаги е умно". [реплика на кап. дьо Тревил към д'Артанян]

Коментар

Иосифе, в Попово купих една земя в която имам военен бункер и е бивше ракетно-секретно поделение, не че мисля да го използвам, но има възможности.
                            Абе голтак ,ела в другата тема да ти тегля една звучна
                            http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059067675
                            Last edited by skorpio; 23.03.2011, 15:13.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

Съгласен съм! Но трябва да останат читави хора които да запазят и възродят страната и цивилизацията ни!
                              Така е дохторе некой обаче трябва да построи Ноевия ковчег
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Отдавна си мислех да се запася с храна, защото най-различни беди ни се случват! .....
                                добре де, а духовна храна запаси ли? книги, видео някое друго порн-списание? нали знаеш кое е най-лошото на свръх подсигуряването - неочакван инцидент. така че внимавай точно като всичко си приготвил за 100години под земята и да не вземе да те блъсне рейс

Коментар

Working...
                                X