IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Любойл, за обикновения либиец много по-голям проблем са въоръжените ислямисти и хората от кол и въже, които странно защо наричат революционери ( още една дума, която заради неправилната си употреба ще се изпразни от съдържание), отколкото Кадафи, който е познат и предвидим.
    Въоръжената сган е проблемът, не държавността каквато и да е тя.
    Тука се изправяме пред това ти в какво вярваш и аз в какво вярвам.
    Ти в какво вярваш е твое право, и няма да споря в твоите убеждения, нито да се мъча да те изкарам "манипулирана".
    Ти имаш някаква основа, на която е построено твоето вярване.
    Аз за сметка на това имам друга основа. Бил съм в Египет (на 12.09.2001 - Форекс мастъра може да ти каже коя е тази дата), в Тунис, в Мароко, Алжир. Не съм живял там, но впечатленията са ми достатъчни.

Важното е, че мисля, че общото между нас е, че желаем доброто на либийския народ.

Коментар

• Любойл, за обикновения либиец много по-голям проблем са въоръжените ислямисти и хората от кол и въже, които странно защо наричат революционери ( още една дума, която заради неправилната си употреба ще се изпразни от съдържание), отколкото Кадафи, който е познат и предвидим.
      Въоръжената сган е проблемът, не държавността каквато и да е тя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Тук си се знаеме... ама не го казвай другаде, че ще ти се смеят 2 дена! Китай бил виновен за кризата в САЩ и дълговите проблеми на държавите в ЕС.... Еееее, това бе доста оригинално бих казал... Още повече че е казано съвсем сериозно...

Честно да ти кажа, днес си поприказвах много добре с теб.

Иначе сериозността на моето изказване е точно такава, като сериозността на твоето, дето незнам си какво щяло да стане, ако незнам си какво се беше случило преди 20г.

А да добавя, въпреки , че се отнасяше за друг форумец, за Китай.

Бях там в Нанджинг (Нанкин - старата столица), ако ви е интересно, ще ви кажа моето впечатление.
        А то е, че китайците са станали баш капиталисти и хората с които работих (за късмет няколко дена) бяха изключително арогантни, алчни, безкруполни. Говорил съм с хора, които са били там преди 20г и ми казаха, че сега няма нищо общо с преди, най-вече като човещина. Някои елементи в арогантността и изнудването доста ми напомняха за БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
          На мен блясъка на Шанхай, Пекин, ХонгКонг (дето не го изградиха те) не ми е достатъчен.
          moderebov, като чета младежкия ти плам или си не повече от 22 години или си гол и бос като секретар на младежката организация на СДС?!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Момко,
            ако Китай в твойте оки не е прокопсала държава ... Здраве му кажи ...
            ...
            А помощи за храна, има и у Америка ...
            налЕ ..
            Ами НЕ, у Америка няма тая масова беднотия като Китай.
            А твърдя че Китай не е прокопсал защото те сега бачкат за Америка - с американски капитали на американските компании.

На мен блясъка на Шанхай, Пекин, ХонгКонг (дето не го изградиха те) не ми е достатъчен.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Аз пък ще ти кажа, и то много сериозно, че ако преди 20 г тези заблудени студенти, които въобще не са заблудени, бяха обърнали хода на развитие на Китай, сега света нямаше да преживява тази шокова икономическа криза.
              Тук си се знаеме... ама не го казвай другаде, че ще ти се смеят 2 дена! Китай бил виновен за кризата в САЩ и дълговите проблеми на държавите в ЕС.... Еееее, това бе доста оригинално бих казал... Още повече че е казано съвсем сериозно...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Бедна ти е фантазията, какво е Китай в момента... Иди поне веднъж до там и като се върнеш пак се изкажи!
                И какво ще видя извън 10-ината им по-развити градове?

Мизерия - това ще видя

Коментар

Анжък ...
                  само че, на възстанниците париците, май не ще да са либийски ...
                  али поне така ми са струва ...
                  А на кадафито какви са париците - либийски? И това го оправдава? Не, точно обратното, използва парите на народа срещу народа, това е лошото...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Всеки защитава интереса - и едните и другите...за парици става въпрос, ама те всички разбраха
                    Анжък ...
                    само че, на възстанниците париците, май не ще да са либийски ...
                    али поне така ми са струва ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

И аз тва питах тука преди неколко дена ...
                      Кой ажеба бега от страната ???
                      Начи, ако народа се надига срещу гнета нетърпим, Кадафиев, хваща ахтомата се фърля в смъртна битка ... Смърт или свобода !!!
                      Срещу тех е армията на тиранина ...
                      Едните дигат възстание за свобОда, другите искат да запазат тиранията ...
                      ....
                      Кой бега от страната тогаа ???
                      Всеки защитава интереса - и едните и другите...за парици става въпрос, ама те всички разбраха

Коментар

Аха, сега Китай е държава в която работници скачат от покривите заради мизерия - и страна с помощи ЗА ХРАНА на част от населението!
                        Ако са прокопсали, няма що!
                        Момко,
                        ако Китай в твойте оки не е прокопсала държава ... Здраве му кажи ...
                        ...
                        А помощи за храна, има и у Америка ...
                        налЕ ..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

И аз...

Ако преди 20 години Китай беше се церемонил с шепа заблудени студенти на площад Тянънмън финансирани от западни фондацийки създадени за целта, сега Китай нямаше да е работилницата на света, а една порутена второразрядна държава с множество етнически конфликти!

Изводът хората могат да си го направят сами
                          Е това е най-добрата манипулация и пропаганда. Той бил знаел какво ще е сега ако нещо било станало преди 20г. Ей, велик си

Аз пък ще ти кажа, и то много сериозно, че ако преди 20 г тези заблудени студенти, които въобще не са заблудени, бяха обърнали хода на развитие на Китай, сега света нямаше да преживява тази шокова икономическа криза.

Изводът хората могат да си го направят и сами, защото не са глупави да се поддават на такива елементарни пропаганди...

Коментар

Аха, сега Китай е държава в която
                            Бедна ти е фантазията, какво е Китай в момента... Иди поне веднъж до там и като се върнеш пак се изкажи!

Коментар

• И аз тва питах тука преди неколко дена ...
                              Кой ажеба бега от страната ???
                              Начи, ако народа се надига срещу гнета нетърпим, Кадафиев, хваща ахтомата се фърля в смъртна битка ... Смърт или свобода !!!
                              Срещу тех е армията на тиранина ...
                              Едните дигат възстание за свобОда, другите искат да запазат тиранията ...
                              ....
                              Кой бега от страната тогаа ???

Коментар

А ти с какво искаш да са - с тигани ли?
                                А срещу тях се използват танкове и авиация - как ти се струва бомбардировка на град с цивилно население и то от страна на държавния глава?!
                                Е как му се струва?
                                Справедливо според него.

А тези тръгнали да си търсят правата и негодуват за мизерията, ВЪПРЕКИ ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ, които се водят на либийската държава, а не Кадафито и носят МИЛИЯРДИ $$$, та тръгнали с тигани му се привиждат като гамени, и ужасно страшни...

А бе страх лозе пази...

Коментар

Working...
                                X