IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз тъпо и упорито да си попитам пак Някой дали се поразтърси да блокира банкови сметки на Кадафи в България???????
    Аз предлагам да ги национализираме.....
    Хем ще щипнем тиранина, хем ще развалим рахатя на хампарцумянеца.....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Ми при Големоглавия, разбира се. Нали е акционер там.
      Хе хе хе,

не ви разбирам жаргона, ама кой е този с голЕмата глава?

Коментар

Човек ако се замисли.... Къде ли може да има кинти Кадафито в БГ баМка???
        Ми при Големоглавия, разбира се. Нали е акционер там.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Хммм,

лукумойл къде държи парички?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Ехе,

този дето знае, него да не го мислим...

Коментар

Аз не знам, ама някой със сигурност знае
              Ехе,

този дето знае, него да не го мислим...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Ам той има ли? Отде знаеш?
                Аз не знам, ама някой със сигурност знае

Коментар

Аз тъпо и упорито да си попитам пак Някой дали се поразтърси да блокира банкови сметки на Кадафи в България???????
                  Ам той има ли? Отде знаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Прав си и не ми пука...
                    Интернационализма не ми е присъщ...
                    За какво да ги жаля - имат 380млрд долара държавен инвестиционен фонд, раздава им по 5-6К долари дивидент на калпак от нефта, учат където искат, лекуват ги безплатно... и т.н.

Кадафи бил имал 32 млрд в чужбина....синовете му харчили по 1млн...какво ми пука на мен....

Мен ме касае да не дойдат 20К араби тук, да не стане нефта 200 долара, да няма война без край на границата на Европа, да не дойдат чалмите с бомбите на тези граници и т.н.
                    Така е, и на мен не ми пука чак толкова, просто е човешко да искаш обикновените хора да живеят обикновен живот.

А за нефта е друга бира. Либия е само повод да се вдига цената. Това и децата го разбраха, но за съжаление аз лично не знам как може да се противопостави на тези спекулации.

Преди две години имаше един случай - някъде в района на Турция-Ирак - някви се млатили и били убити 3 бабаити. И затова петролът се бил вдигнал с 10 $! Това е за балъците да вярват и за балъците които си пълнят резервоарите на колите. И за съжаление въпреки че не съм балък, и аз тогава си пълнех резервоара...

Коментар

• Аз тъпо и упорито да си попитам пак Някой дали се поразтърси да блокира банкови сметки на Кадафи в България???????

Коментар

• Прав си и не ми пука...
                        Интернационализма не ми е присъщ...
                        За какво да ги жаля - имат 380млрд долара държавен инвестиционен фонд, раздава им по 5-6К долари дивидент на калпак от нефта, учат където искат, лекуват ги безплатно... и т.н.

Кадафи бил имал 32 млрд в чужбина....синовете му харчили по 1млн...какво ми пука на мен....

Мен ме касае да не дойдат 20К араби тук, да не стане нефта 200 долара, да няма война без край на границата на Европа, да не дойдат чалмите с бомбите на тези граници и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          ++++1
                          Не съм сигурен, че каквито и да е каски ще помогнат в някои случаи...
                          Може да звучи еретично, но аз предпочитам една предвидима тоталитарна лудост, отколкото непредвидима анархия и касапница...
                          Ех 4и4е, 4и4е,

само да не живееш там...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            на половината африкански държави им трябва сериозно присъстиве на сини каски...иначе ще стане мазало...колкото по-примитивен е един народ толкова по-лесно грабва мачетето и се присеща за старите родови и племенни вражди... еле пък както се намесят ислямистите в северна африка... става... шок и ужас.
                            ++++1
                            Не съм сигурен, че каквито и да е каски ще помогнат в някои случаи...
                            Може да звучи еретично, но аз предпочитам една предвидима тоталитарна лудост, отколкото непредвидима анархия и касапница...

Коментар

• Абе помним какво направиха сините каски и в Камбоджа и в Босна. Не може мир да се пази с оръжие. Цивилизования свят трябва да подкрепи бунтовниците срещу гаранции, че ще има възможност за контрол и в след военна Либия.
                              Иначе не стават нещата.

Коментар

• на половината африкански държави им трябва сериозно присъстиве на сини каски...иначе ще стане мазало...колкото по-примитивен е един народ толкова по-лесно грабва мачетето и се присеща за старите родови и племенни вражди... еле пък както се намесят ислямистите в северна африка... става... шок и ужас.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X