IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    И аз...

Ако преди 20 години Китай беше се церемонил с шепа заблудени студенти на Тянънмън финансирани от западни фондацийки създадени за целта, сега Китай нямаше да е работилницата на света, а една порутена второразрядна държава с множество етнически конфликти!

Изводът хората могат да си го направят сами
    Аха, сега Китай е държава в която работници скачат от покривите заради мизерия - и страна с помощи ЗА ХРАНА на част от населението!
    Ако са прокопсали, няма що!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Аз ти говоря за проблемите на обикновените хора, на либийците...
      И аз...

Ако преди 20 години Китай беше се церемонил с шепа заблудени студенти на площад Тянънмън финансирани от западни фондацийки създадени за целта, сега Китай нямаше да е работилницата на света, а една порутена второразрядна държава с множество етнически конфликти!

Изводът хората могат да си го направят сами
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Проблемът е че тези цивилни са с автомати и гранатомети... А вече и с ръчнопреносими зенитни ракети... От къде ли са ги взели?!... Сигурно от някой заблуден натовси кораб покрай Бенгази, докаран от сомалийските пирати!?
        А ти с какво искаш да са - с тигани ли?
        А срещу тях се използват танкове и авиация - как ти се струва бомбардировка на град с цивилно население и то от страна на държавния глава?!

Коментар

Това само показва колко ти е ограничено мисленето... И друг път съм го казвал... Обикновеният американец е общителен, открит и дружелюбен човек. И ми е изключително симпатичен!
          Разбрах те - когато ти изнася е добър, когато не - лош. По праволинейно мислене няма...

Коментар

Даже много ми говори... Така беше и преди 25 години в Афганистан когато "демократичните" държави снабдяваха с оръжие талибаните. Схемата пак е същата... САЩ логистично, Саудитска Арабия плаща, Европа мижи със затворени очи за по-удобно... Резултатът всички го видяха на 11.09.2001!
            Уффф,

уморих се да "разговарям" с теб.

Аз ти говоря за проблемите на обикновените хора, на либийците, ти пак си пееш твойта - Афганистан, СА, САЩ. Това ако не е пропаганда от твоя страна - здраве му кажи.
            Не коментирам действията на САЩ, НАТО, какво е станало някъде друго...
            А какво ще стане в Либия - това трябва да го реши либийският народ, а за да може той, а не някой друг да го реши, трябва да ги подкрепит, пък било то и морално...

Коментар

Не мога да повярвам
              Това само показва колко ти е ограничено мисленето... И друг път съм го казвал... Обикновеният американец е общителен, открит и дружелюбен човек. И ми е изключително симпатичен!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Е това не ти ли говори какво става?
                Даже много ми говори... Така беше и преди 25 години в Афганистан когато "демократичните" държави снабдяваха с оръжие талибаните. Схемата пак е същата... САЩ логистично, Саудитска Арабия плаща, Европа мижи със затворени очи за по-удобно... Резултатът всички го видяха на 11.09.2001!

Коментар

Мдаааа... Неудобната Истина... Както казваше Ал Гор по един друг повод!
                  Не мога да повярвам, ти на Ал Гор вярваш!!! На този мръсен и долен американец!!!Който така те манипулира и разпространява своята пропаганда чрез американските Снн-та и БНМДСРАВ-та?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    някакви религиозни фанатици стрелят, крадат танкове и боеприпаси, изобщо заформят се безредици, при които кръвопролитието е неизбежно.
                    Мдаааа... Неудобната Истина... Както казваше Ал Гор по един друг повод!

Всички се правят че не виждат как "въстаниците" по часовник се просват върху килимчето и ходжата в походни условия оглася пустинята... И говорителя безуспешно се опитва да насложи собствения си глас върху единствения шум произвеждан от "бунтовниците".... Аллллааааах Акккбааааар!

Коментар

Проблемът е че тези цивилни са с автомати и гранатомети... А вече и с ръчнопреносими зенитни ракети... От къде ли са ги взели?!... Сигурно от някой заблуден натовси кораб покрай Бенгази, докаран от сомалийските пирати!?
                      Е това не ти ли говори какво става?Ти какво искаш - простолюдието с вили и лопати срещу автомати - ха ха ха, е та това е справедливост. Познай без никакви телевизии и пропаганди на коя страна ще застана?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Имаш семейство, две деца наближаващи тийн възраст, в страната цари хаос, някакви религиозни фанатици стрелят, крадат танкове и боеприпаси, изобщо заформят се безредици, при които кръвопролитието е неизбежно. Според мен първата ти реакция изобщо няма да е свързана с къщата, колата, плазмата, а как да отведеш децата си на безопасно място.
                        Хващаш пътеките и не поглеждаш назад. Даже ще го напаравиш тихомълком, за да не стане голяма навалицата към дестинацията, която си избрал.
                        Говориш, сякаш си там, на живо...

Аз пък по друг начин виждам нещата - имаш семейсто, деца - на тийнеджърска възраст - виждаш около себе си+твойте познати и приятели, че те остават да защитават народността си - и това са 90% от хората. Не, няма да избягам, ще остана. Ти като майка мислиш по различно. Разбирам те. Затова първо ще осигуря безопасно място за вас докато мине шума. В повечето случаи мазето е достатъчно укритие. Не си струва за 2-3 месеца докато се свали тиранинът да тръгне да се емигрира. Друг е вупросът, че за някой това е просто повод за емиграция. А биха ли емигрирали ако там е хубав живота?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                          Знаем ги тия "обаждания" - много приличат на това как чехите се "помолиха" през 1968 на Варшавския договор да спре хаоса.
                          +1
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Извинявай, но не съм съгласен с теб.

Първичния инстинкт за самосъхранение не е да избягаш от дома и да изоставиш всичко съградено в съзнателния ти живот, а първия инстинкт е да го защитиш...тяка мисля аз, и така бих направил аз...
                            Имаш семейство, две деца наближаващи тийн възраст, в страната цари хаос, някакви религиозни фанатици стрелят, крадат танкове и боеприпаси, изобщо заформят се безредици, при които кръвопролитието е неизбежно. Според мен първата ти реакция изобщо няма да е свързана с къщата, колата, плазмата, а как да отведеш децата си на безопасно място.
                            Хващаш пътеките и не поглеждаш назад. Даже ще го напаравиш тихомълком, за да не стане голяма навалицата към дестинацията, която си избрал.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                              Стрелбата по цивилни е ФАКТ!

Коментар

Както казваше Сейф ал Ислам в интервюто си пред Ал Джазира, всеки ден получава десетки обаждания от Бенгази с молба да спрат хаоса там...
                                Знаем ги тия "обаждания" - много приличат на това как чехите се "помолиха" през 1968 на Варшавския договор да спре хаоса.
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X