IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
    няма смисъл да им обесняваш - те не могат да загреят и товя си е - Пешо се е доказал че лафи глупости наизуст
    и нас ни човъркат американците ама 90% от народа тне го разбира - чудно ми е какво е радостното на вскичко което се случва и как може да има хора които защитават подобни намеси в суверинитета на 1 държава л....... ВИЕ давате ли си сметка какво се случва???
    вчера беше Ирак днес Либия утре - кой ще е следващия????????????

Алжир, май не е толкова привлекателна, като място за демократизация ... Всъшнос, не е толко сложно. Там управляаат пърите... Трябва да се сметне, колко ще струва защитата на населението от злия узурпатор Асад, а после колко ще се открадне
    ...Ще видим, дали ще имат куража (глупостта) да нападнат Иран ...
    Там е голямата награда ...
    Всъщност голямата награда е доста по на север, ама па и там се закучил един диктатор... Не дава властта на свободните хора ... Верно че има некви ръждиви три-четири подводници с екпаж от алкохолици, ама НАТО ще им намери цаката ... гадна работа ... Никва демокрация не мое се наложи там... А па колко население има за защита ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Мдааа... Остава да видим от какъв нож ще умрат онези, които с бомбите си върнаха Либия в каменния век.
      няма смисъл да им обесняваш - те не могат да загреят и товя си е - Пешо се е доказал че лафи глупости наизуст
      и нас ни човъркат американците ама 90% от народа тне го разбира - чудно ми е какво е радостното на вскичко което се случва и как може да има хора които защитават подобни намеси в суверинитета на 1 държава л....... ВИЕ давате ли си сметка какво се случва???
      вчера беше Ирак днес Либия утре - кой ще е следващия???????????? промити мозъци

ПС - човек все още е войнствен и агресивен - просто равно или късно съм убеден че ще има нова световна война - въпрос на време е
      Last edited by all_trader2; 21.10.2011, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Муамар Кадафи и негови приближени бягали от Сирт в автоколона, която била обстрелвана от френски бойни самолети. Край Сирт е бил открит мъртъв и синът на Полковника Мутасим. Съдбата на друго от децата на бившия лидер Сейф Ал Ислам остава неизвестна.

Катарският телевизионен канал „Ал Джазира” пък излъчи видеокадри, на които се вижда все още живият Муамар Кадафи, обкръжен от бойци на либийския Преходен национален съвет. Кадрите показват лицето на сваления 69-годишен бивш лидер на страната, изцапано с кръв и как той се опитва да се съпротивлява, докато някой го удря с пистолет по главата. Видеото потвърждава, че Кадафи все още е бил жив, когато е попаднал в плен на бойците на официалните власти.

Междувременно стана ясно, че и министърът на отбраната на Муамар Кадафи – Абу Бакр Юнис, е бил убит.

http://www.btv.bg/news/svetut/story/...ar_Kadafi.html

От кадрите по нашите медии се вижда някакво хлапе което го е гръмнало в главата и му взело златния пистолет. Дори не го обесиха като Садам. Пребили са го и са го гръмнали като куче. Безславен край за човек който е имал всичко.

Според мой познат с който говорих тази вечер, който доста добре познава либийците, ще има кървава разправа с всички които са били близки с диктатора и старата власт.
        Преди дни почнаха да бесят по уличните лампи полицаи участвали в потушаването на бунта, вероятно сега когато войната приключи ще започне чистка на всички били с Кадафи последните месеци. Ако ви прави впечатление и дума не се отваря за пленените войници и полицаи които бунтовниците хванат! Преди няколко месеца показаха няколко чужди наемници за пред камерите, за останалите ни вопъл ни стон. Пленници в тази война не се вземат. Както Кадафи не е вземал пленници и е убивал всички които хванат хората му, сега всичко ще се развихри в обратен вариант. В случа я за запада и за Европа е важно чия страна ще вземат при чистките племена на юг, които не участваха пряко в конфликта. Ако останат неутрални, то разчистването на сметки вероятно ще приключи бързо, само за няколко седмици.
        Джей ти настина явно не разбираш каквосе случва - показах ти няколко мои поста от това лято в които те прдупредих че Кадафи ще бъде убит тъй като знае твърде много за лайната на ИМПЕРИАЛИСТИЧНИЯ ЗАПАД - ти пак си продължаваш да си лещии общи приказки - междудругото ако се спазваше международното право трябваше да има поне съд за Кадафи
        кога ше проумееш най-накра какво се случва ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Мен ме интересува ние в Европа да сме по-добре и да имаме по-ниски цени на газта. Монополът който се опитваше да изгради Газпром както и мислих се пропука, което ще доведе и до спад в цените за Европа
          Не те питам за Европа или газеничето в кухнята ти ...
          Въпросът ми беше :
          Смяташ ли, че Либия сега, след намесата за закрила на населението" и свалянето на полковника ще е бъде държава(?), където ще се живее по-добре ?

....
          А ГЛУПОСТИТЕ, дето си написал за самолетоносачите, подводниците и войната в Грузия, просто няма да коментирам ...
          От търговия вярвам че разбираш, но има неща за които просто трябва да попрочетеш (и то не матряли на твойте приятели хамериканците ... има и други .. ) ...
          Здрав бъди...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            В една дебела книга която не всички са чели си пише ясно че който нож вади от нож умира.
            Мдааа... Остава да видим от какъв нож ще умрат онези, които с бомбите си върнаха Либия в каменния век.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• A как исках само да видя че го преглеждат за въшки.Заедно с оня тежкар сина му.Не ми направиха кефа.Защо ли всички взели се за велики свършват по този начин.В една дебела книга която не всички са чели си пише ясно че който нож вади от нож умира.

Коментар

• Един показателен случай - истински, макар и стар, показателен за характера на либийците.

Ще го пусна като копи-пейст както го бях пуснал на една позната журналистка

... има интересни истории. Тези дни като я вземах .... се отпусна пак за либийците и спомена един случай който бях забравил.

Вдигат ги рано сутрин по тревога и от болницата ги вземат с хеликопери - спешно е и бързат към един от оазисите в Либия (те са малко, така, че ще питам кой) сутрин е.. оазисът е едно малко зелено петно докато приближават от въздуха, а там от близо и от високо още "Гледка която не съм виждала в нито един филм за войната.."
                Цялото малко село мъртви по улиците, между палмите, до водата, кръв, пушки, ножове.. Когато кацат намират - само двама живи старци, няколко деца, няколко ранени повечето от които вече умират и спасяват само 2 ма .......
                ........... се приближава до нещо като кошница от което се чуват писъци на бебе ... кошницата е един питон навит в кръг а по средата му бебе, което удря с юмручета по питона и реве с цяло гърло, цялото в кръв. Оказва се за късмет бебето е живо и здраво, само е гладно ... а питони, тя още първите седмици ........ по селата са обичайна гледка като домашни любимци, защото ядат мишките и плъховете.
                Цялото клане е заради момиче.
                При раждането на едно момиче, баща и я обещава на сина на някакви комшии. Обаче когато момичето става на 12-13 се влюбва в някакъв момък и двамата избягват. Естествено и двата рода и на момичето и на измамените са бесни и следва отмъщение.. групово, едните на другите, че са ги измамили и невястата не е за тях, а други понеже са им откраднали момичето ... Либийски Ромео и Жулиета (на същите години), но всичко с още по-трагичен край...
                Last edited by Jay Gould; 21.10.2011, 02:00.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Муамар Кадафи и негови приближени бягали от Сирт в автоколона, която била обстрелвана от френски бойни самолети. Край Сирт е бил открит мъртъв и синът на Полковника Мутасим. Съдбата на друго от децата на бившия лидер Сейф Ал Ислам остава неизвестна.

Катарският телевизионен канал „Ал Джазира” пък излъчи видеокадри, на които се вижда все още живият Муамар Кадафи, обкръжен от бойци на либийския Преходен национален съвет. Кадрите показват лицето на сваления 69-годишен бивш лидер на страната, изцапано с кръв и как той се опитва да се съпротивлява, докато някой го удря с пистолет по главата. Видеото потвърждава, че Кадафи все още е бил жив, когато е попаднал в плен на бойците на официалните власти.

Междувременно стана ясно, че и министърът на отбраната на Муамар Кадафи – Абу Бакр Юнис, е бил убит.

http://www.btv.bg/news/svetut/story/...ar_Kadafi.html

От кадрите по нашите медии се вижда някакво хлапе което го е гръмнало в главата и му взело златния пистолет. Дори не го обесиха като Садам. Пребили са го и са го гръмнали като куче. Безславен край за човек който е имал всичко.

Според мой познат с който говорих тази вечер, който доста добре познава либийците, ще има кървава разправа с всички които са били близки с диктатора и старата власт.
                  Преди дни почнаха да бесят по уличните лампи полицаи участвали в потушаването на бунта, вероятно сега когато войната приключи ще започне чистка на всички били с Кадафи последните месеци. Ако ви прави впечатление и дума не се отваря за пленените войници и полицаи които бунтовниците хванат! Преди няколко месеца показаха няколко чужди наемници за пред камерите, за останалите ни вопъл ни стон. Пленници в тази война не се вземат. Както Кадафи не е вземал пленници и е убивал всички които хванат хората му, сега всичко ще се развихри в обратен вариант. В случа я за запада и за Европа е важно чия страна ще вземат при чистките племена на юг, които не участваха пряко в конфликта. Ако останат неутрални, то разчистването на сметки вероятно ще приключи бързо, само за няколко седмици.
                  Last edited by Jay Gould; 21.10.2011, 01:47.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    Разсъжденията ти са странни.Майкъл Дроснин не е пророк,американски журналист е.Описани са съвременни събития,след 2000 г.Най-добре е да прочетеш книгата.Има я издадена на български език - 2006 г.
                    Най-добре не... Не мисля, че ми се чете популистка книга за черногледи... Залагам на разума на хората пред лудостта!
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                      Човечеството е доста по-умно от колкото смяташ! Бомбите над Япония бяха за добро, защото показаха силата, ужаса и последствията /след години/ от тези оръжия! Факт е, че щом СССР и САЩ не са направили глупостта по време на Карибската криза, не вярвам да има някой толкова глупав в днешно време! А да се тълкуват думи на пророци е доста трудно... и Ванга позна за "ядрената зараза от изток", ама тя дойде от едно цунами и една АЕЦ...
                      Разсъжденията ти са странни.Майкъл Дроснин не е пророк,американски журналист е.Описани са съвременни събития,след 2000 г.Най-добре е да прочетеш книгата.Има я издадена на български език - 2006 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                        Ако може да се вярва на написаното от Майкъл Дроснин в "Библейският код",то т.н. "следваща война" вече е започнала.Там се говори за "края на времето",имайки се предвид "атомен холокост".Въпрос на време.
                        Човечеството е доста по-умно от колкото смяташ! Бомбите над Япония бяха за добро, защото показаха силата, ужаса и последствията /след години/ от тези оръжия! Факт е, че щом СССР и САЩ не са направили глупостта по време на Карибската криза, не вярвам да има някой толкова глупав в днешно време! А да се тълкуват думи на пророци е доста трудно... и Ванга позна за "ядрената зараза от изток", ама тя дойде от едно цунами и една АЕЦ...
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Самият факт, че постоянно лъжеш, какво съм казал, какви сделки съм направил и колко пари съм загубил, говори колко нечистоплътно е всичко което драскаш тук! Не зная дали някой ти дава някви стинки за този зор, но ако никой не ти плаща за това означава, чи си просто поредната откачалка! А аз нямам намерение постоянно да повтарям че нямам сестра.
                          До колкото се виждат назад мненията не само в тази тема, и в много други, може да се види кой е лъгал и кой не. И да ти се плаче сега за Кадафи и Газпром, поплачи си.. До 2013 и за Вальо Златев ще си поплачеш .. Светът се развива ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                            ...
                            Най-малкото с Forex Master имаме огромни различия по отношение на цените на газта, тока, горивата и монополите. Той ги защитава, аз не. Ако той харесва Кадафи, а той си го харесва, как очакваш аз да се съглася с него?! Абсурд! Това ще е против моите и тия интереси които застъпвам.
                            Самият факт, че постоянно лъжеш, какво съм казал, какви сделки съм направил и колко пари съм загубил, говори колко нечистоплътно е всичко което драскаш тук! Не зная дали някой ти дава някви стинки за този зор, но ако никой не ти плаща за това означава, чи си просто поредната откачалка! А аз нямам намерение постоянно да повтарям че нямам сестра.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• 2012 г.

Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                              Да за съжаление Кадафи успя да спечели на света само няколко месеца. Сега вече чакаме следващата война, като едното нищо и Световна.
                              Ако може да се вярва на написаното от Майкъл Дроснин в "Библейският код",то т.н. "следваща война" вече е започнала.Там се говори за "края на времето",имайки се предвид "атомен холокост".Въпрос на време.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                                .. тук в булгаристан няма комунисти леви десни черевени жълти - ВСИчКО Е ГрАбЕЖ просто българинът тъп и прост седи и ги гледа как до ограбват
                                при нас всичко е наобратно защото българинът си мисли че може само да взима
                                бСП няма нищо общо с лява пяртия - действа като ултра дясна
                                Псолютно съм съгласен, но виж за финал какво съм написал.
                                Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                ...
                                Най-малкото с Forex Master имаме огромни различия по отношение на цените на газта, тока, горивата и монополите. Той ги защитава, аз не. Ако той харесва Кадафи, а той си го харесва, как очакваш аз да се съглася с него?! Абсурд! Това ще е против моите и тия интереси които застъпвам.

Коментар

Working...
                                X