IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
    еми аз ти го казвам тва нещо пък ако не можеш да си направиш изводите си е за теб
    не случайно и в БГ която е близко до Русия има марионетно американско правителство
    Aми, ако марионетно, но на другите
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Кои си виждал ????
      Обикновенни хора, военни или
      индустриалци, политици, банкери
      еми аз ти го казвам тва нещо пък ако не можеш да си направиш изводите си е за теб
      не случайно и в БГ която е близко до Русия има марионетно американско правителство

Коментар

сори но не си прав - конспиративните теории са ти дошли повечко - америнаците се страхуват САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ РУСИЯ - виждал съм го със собствените ми очи - за това въхшната полинтика и насочена срещу тях
        Кои си виждал ????
        Обикновенни хора, военни или
        индустриалци, политици, банкери

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Това що се отнася до въоръженията, но вече има и друг играч, който ги млати на тяхната собствена игра...
          .
          .
          .
          китайците да - аз за тва ти казах че евентулен съюз Русия - КИТАЙ не е никак изключен
          китайците цакат американците икономически а руснаците военно

Коментар

• Голямата патардия в момента е за златото на Кадафи, около 200 тона, които обаче “натовските псета” не могат да “докопат” защото Кадафи може и да е издухан арабин ама не е прост, сега ще го отнесат обикновените либийци.
            Забележете, че евакуирането на златните резерви на страна, срещу която се води война, е охарактеризирано като "ограбване". Впрочем, това не бива да ни учудва след като мародерстването и произволните арести и екзекуции в Триполи и другаде се наричат "въвеждане на законов ред", а бомбардирането на зърнохранилища, помпени станции и електроцентрали - "хуманитарна мисия".
            Естествено, че Кадафи е милиони пъти по-родолюбив и по-голям патриот от политическиата българска измет. Нашата политическа пасмина само може да гледа Кадафито и да се учи. така се защитават интересите на родината и нейните богатства и ресурси. Не като нашите нагъзени маймуни. Муаммар е пример за ония, които имат доблест и патриотизъм. Нашите продажни политици са нищожества пред него. Хиляди пъти по-добре диктатор патриот, отколкото продажни циркаджии.
            Кадафи направи за смях НАТО, Саркози , ЕС и всичките му там грабителски организации. А тези хищници направиха от Кадафи идол, на който се възхищават милиони хора по света. Оказа се , че един диктатор , който защитава интересите на страната си е много по- достоен от едни алчни, самозабравили се изроди

Коментар

• Кадафи вече не им е полезен на червените, та благословиха убийството ми...
              nnn

Коментар

америнаците се страхуват САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ РУСИЯ
                Това що се отнася до въоръженията, но вече има и друг играч, който ги млати на тяхната собствена игра...
                .
                .
                .
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Кви войни и кви противопоставяние между
                  американци и руснаци сънувате.
                  Те са две ръце на едно ТЯЛО !!!
                  Всичко което правят двете ръце е
                  да направят максимално мангизи
                  за ТЯЛОТО !!!!
                  сори но не си прав - конспиративните теории са ти дошли повечко - америнаците се страхуват САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ РУСИЯ - виждал съм го със собствените ми очи - за това въхшната полинтика и насочена срещу тях
                  Last edited by all_trader2; 21.10.2011, 15:08.

Коментар

за коя държава говориш ??

НАПАДНАТ ли Иран ше стане СТРАШНО !!! тогава вече и руснаците може да се намесат ше СТАНЕ МАЗАЛО
                    Кви войни и кви противопоставяние между
                    американци и руснаци сънувате.
                    Те са две ръце на едно ТЯЛО !!!
                    Всичко което правят двете ръце е
                    да направят максимално мангизи
                    за ТЯЛОТО !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Жей е просто една пропагандна радиоточка. Не се опитвай да водиш диалог с радиоточка... Той си брои стинките за хляб и кисело мляко, щото по-цял ден си губи времето в това форумче, и след това реве че бензина не е по 50 стинки литъра...

Аве някой да е чувал нещо за остров Лампедуза напоследък. Нещо изгониха новинарските екипи от там и сега само слухове... Било истинска война между местните и африканските имигранти... Да им се чуди акъла на либийците що бягат като луди от новата "свободна и демократична Либия"?!...
                      Хе хе хе война
                      Ако верно са изгонили журналята
                      значи местните са изпотрепали
                      ...............
                      Last edited by Amsterdamm; 21.10.2011, 12:57.

Коментар

Джей ти настина явно не разбираш каквосе случва
                        Жей е просто една пропагандна радиоточка. Не се опитвай да водиш диалог с радиоточка... Той си брои стинките за хляб и кисело мляко, щото по-цял ден си губи времето в това форумче, и след това реве че бензина не е по 50 стинки литъра...

Аве някой да е чувал нещо за остров Лампедуза напоследък. Нещо изгониха новинарските екипи от там и сега само слухове... Било истинска война между местните и африканските имигранти... Да им се чуди акъла на либийците що бягат като луди от новата "свободна и демократична Либия"?!...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

не е срещу всички - въпросът е китайците на коя страна са
                          Русия и Китай ако са зеадна ше стан голяма патаклама
                          Мисля, че грешиш, като мислиш че Китай и Русия са на една страна ...
                          ... Китай събра много сили, и вече гледа на нещата самостоятелно ...
                          Но това няма никаква връзка с Африканската революция ...
                          Все пак
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Каквото и да става по света, според мен се договаря ... Пазарлък ..
                            Преди в Сърбия нещо не беха уточниле и на летището имаше среща...
                            За Либия, до последно не ми е ясно защо руснаците се държаха така ...
                            Руснаците нема се намесат... Трябва им още време ... Нямат сили да се изправят срещу всички сами ...
                            не е срещу всички - въпросът е китайците на коя страна са
                            Русия и Китай ако са зеадна ше стан голяма патаклама

Коментар

НАПАДНАТ ли Иран ше стане СТРАШНО !!! тогава вече и руснаците може да се намесат ше СТАНЕ МАЗАЛО
                              Каквото и да става по света, според мен се договаря ... Пазарлък ..
                              Преди в Сърбия нещо не беха уточниле и на летището имаше среща...
                              За Либия, до последно не ми е ясно защо руснаците се държаха така ...
                              Руснаците нема се намесат... Трябва им още време ... Нямат сили да се изправят срещу всички сами ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Алжир, май не е толкова привлекателна, като място за демократизация ... Всъшнос, не е толко сложно. Там управляаат пърите... Трябва да се сметне, колко ще струва защитата на населението от злия узурпатор Асад, а после колко ще се открадне
                                ...Ще видим, дали ще имат куража (глупостта) да нападнат Иран ...
                                Там е голямата награда ...
                                Всъщност голямата награда е доста по на север, ама па и там се закучил един диктатор... Не дава властта на свободните хора ... Верно че има некви ръждиви три-четири подводници с екпаж от алкохолици, ама НАТО ще им намери цаката ... гадна работа ... Никва демокрация не мое се наложи там... А па колко население има за защита ...

Коментар

Working...
                                X