Първоначално изпратено от all_trader2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Африканската революция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКои си виждал ????
Обикновенни хора, военни или
индустриалци, политици, банкери
не случайно и в БГ която е близко до Русия има марионетно американско правителство
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениесори но не си прав - конспиративните теории са ти дошли повечко - америнаците се страхуват САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ РУСИЯ - виждал съм го със собствените ми очи - за това въхшната полинтика и насочена срещу тях
Обикновенни хора, военни или
индустриалци, политици, банкери--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова що се отнася до въоръженията, но вече има и друг играч, който ги млати на тяхната собствена игра...
.
.
.
китайците цакат американците икономически а руснаците военно
Коментар
-
Голямата патардия в момента е за златото на Кадафи, около 200 тона, които обаче “натовските псета” не могат да “докопат” защото Кадафи може и да е издухан арабин ама не е прост, сега ще го отнесат обикновените либийци.
Забележете, че евакуирането на златните резерви на страна, срещу която се води война, е охарактеризирано като "ограбване". Впрочем, това не бива да ни учудва след като мародерстването и произволните арести и екзекуции в Триполи и другаде се наричат "въвеждане на законов ред", а бомбардирането на зърнохранилища, помпени станции и електроцентрали - "хуманитарна мисия".
Естествено, че Кадафи е милиони пъти по-родолюбив и по-голям патриот от политическиата българска измет. Нашата политическа пасмина само може да гледа Кадафито и да се учи. така се защитават интересите на родината и нейните богатства и ресурси. Не като нашите нагъзени маймуни. Муаммар е пример за ония, които имат доблест и патриотизъм. Нашите продажни политици са нищожества пред него. Хиляди пъти по-добре диктатор патриот, отколкото продажни циркаджии.
Кадафи направи за смях НАТО, Саркози , ЕС и всичките му там грабителски организации. А тези хищници направиха от Кадафи идол, на който се възхищават милиони хора по света. Оказа се , че един диктатор , който защитава интересите на страната си е много по- достоен от едни алчни, самозабравили се изроди
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеамеринаците се страхуват САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ РУСИЯ
.
.
.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКви войни и кви противопоставяние между
американци и руснаци сънувате.
Те са две ръце на едно ТЯЛО !!!
Всичко което правят двете ръце е
да направят максимално мангизи
за ТЯЛОТО !!!!Last edited by all_trader2; 21.10.2011, 15:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеза коя държава говориш ??
НАПАДНАТ ли Иран ше стане СТРАШНО !!! тогава вече и руснаците може да се намесат ше СТАНЕ МАЗАЛО
американци и руснаци сънувате.
Те са две ръце на едно ТЯЛО !!!
Всичко което правят двете ръце е
да направят максимално мангизи
за ТЯЛОТО !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЖей е просто една пропагандна радиоточка. Не се опитвай да водиш диалог с радиоточка... Той си брои стинките за хляб и кисело мляко, щото по-цял ден си губи времето в това форумче, и след това реве че бензина не е по 50 стинки литъра...
Аве някой да е чувал нещо за остров Лампедуза напоследък. Нещо изгониха новинарските екипи от там и сега само слухове... Било истинска война между местните и африканските имигранти... Да им се чуди акъла на либийците що бягат като луди от новата "свободна и демократична Либия"?!...
Ако верно са изгонили журналята
значи местните са изпотрепали
...............Last edited by Amsterdamm; 21.10.2011, 12:57.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеДжей ти настина явно не разбираш каквосе случва
Аве някой да е чувал нещо за остров Лампедуза напоследък. Нещо изгониха новинарските екипи от там и сега само слухове... Било истинска война между местните и африканските имигранти... Да им се чуди акъла на либийците що бягат като луди от новата "свободна и демократична Либия"?!...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениене е срещу всички - въпросът е китайците на коя страна са
Русия и Китай ако са зеадна ше стан голяма патаклама
... Китай събра много сили, и вече гледа на нещата самостоятелно ...
Но това няма никаква връзка с Африканската революция ...
Все пакХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКаквото и да става по света, според мен се договаря ... Пазарлък ..
Преди в Сърбия нещо не беха уточниле и на летището имаше среща...
За Либия, до последно не ми е ясно защо руснаците се държаха така ...
Руснаците нема се намесат... Трябва им още време ... Нямат сили да се изправят срещу всички сами ...
Русия и Китай ако са зеадна ше стан голяма патаклама
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеза коя държава говориш ??
НАПАДНАТ ли Иран ше стане СТРАШНО !!! тогава вече и руснаците може да се намесат ше СТАНЕ МАЗАЛО
Преди в Сърбия нещо не беха уточниле и на летището имаше среща...
За Либия, до последно не ми е ясно защо руснаците се държаха така ...
Руснаците нема се намесат... Трябва им още време ... Нямат сили да се изправят срещу всички сами ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАлжир, май не е толкова привлекателна, като място за демократизация ... Всъшнос, не е толко сложно. Там управляаат пърите... Трябва да се сметне, колко ще струва защитата на населението от злия узурпатор Асад, а после колко ще се открадне
...Ще видим, дали ще имат куража (глупостта) да нападнат Иран ...
Там е голямата награда ...
Всъщност голямата награда е доста по на север, ама па и там се закучил един диктатор... Не дава властта на свободните хора ... Верно че има некви ръждиви три-четири подводници с екпаж от алкохолици, ама НАТО ще им намери цаката ... гадна работа ... Никва демокрация не мое се наложи там... А па колко население има за защита ...
Коментар
Коментар