IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Виж сега, на мен комунягите нищо не са ми дали.
    Никого не защитавам, а си гледам интереса. Тъй като на стари години смятам да живея някъде в Западна Европа, ми се ще всичко там да е наред. Да не би комунистите и олигарсите им да са ми били някога приятели, че да им симпатизирам? Такива като Кадафи, Путин и т.н. не ми пука за тях, или пука ми, точно толкова колкото на такива като тях или тия които ги защитават им е пукало някога за мен. Не съм комунист човече, в голяма грешка си ако си мислил, че ще се наредя в една редица с подръжници на Вальо Златев и &.
    що намесваш нашите комици обрали собствения си народ до шушка ???? тук в булгаристан няма комунисти леви десни черевени жълти - ВСИчКО Е ГрАбЕЖ
    просто българинът тъп и прост седи и ги гледа как до ограбват
    при нас всичко е наобратно защото българинът си мисли че може само да взима
    бСП няма нищо общо с лява пяртия - действа като ултра дясна
    партиите коита са измъкнали Европа от риуните след 2-та световна война са всичките леви - социал - демократи коита нямат нищо общо с нашата крадлива комунстическа СГАН ограбила до шушка собствения си народ
    ти просто понеже ние българите сме крадливи псета и си намразил левите и скачаш на най-големите злосторници и империалисти - неоконсерваторите - недей така - запознай се с историята на Европа и товая кой я изправя на крака след разрухата
    сегя именно ДЕСНИТЕ ПАРТИИ ДОНЕСОХА КРИЗАТА НА СВЕТА .- ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ТЕ БЯХА НА ВЛАСТ - ОСОБЕНО В АМЕРИКА
    Last edited by all_trader2; 20.10.2011, 19:35.

Коментар

И ако се не лъжа след войната цените на руската газ спаднаха няколко пъти Кой смяташ е набития
      Един месец след тази война САЩ навлязаха в най-тежката си криза откакто са държава. Началото на това бе дадено с фалита на Лимън Брадърс през Септември 2008 г. Кой смяташ е набития?!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
        От държавите, които изреди всички са протежета на САЩ.

За атомните подводници на Русия - пич, и 4 да са, не ти ли се струва пак напълно достатъчно?!?!?! 4 подводнице умножено по поне 16 ракети са ти 64 ядрени бойни глави! Ако не си гледал кадри от Хирошима и Нагасаки си пусни... при все не само, че са две, а и са доста по-слаби! Така че и 4 са напълно достатъчни!
        Напълно достатъчно за какво?!?

Интересно, как мислиш - ако решат да влязат в сирия (без разрешение от путин разбира се ) дали ще ги използват за нещо?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение

За атомните подводници на Русия - пич, и 4 да са, не ти ли се струва пак напълно достатъчно?!?!?! 4 подводнице умножено по поне 16 ракети са ти 64 ядрени бойни глави! Ако не си гледал кадри от Хирошима и Нагасаки си пусни... при все не само, че са две, а и са доста по-слаби! Така че и 4 са напълно достатъчни!
          Окей, протежета са, само дето САЩ вече не са това, което са били на времето, както и тези държави не са това, което са били навремето. И Израел и Турция се мислят за голямата работа и са добре въоръжени, Иранците не са протежета, а са фитил, който само чакат за запалят, Египет по принцип са протежета, но сега не е ясно на къде ще завее вятъра и там и така ...

Кофтито е, че май и САЩ и Израел ще имат полза от една война, всеки по свойте си причини и това ме притеснява. Но пак казвам - дано да не съм прав.

А иначе за 4-те подводници - напълно съм съгласен, пък и де да бяха само те ...

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
            Джей мисля че почваш вече да разбираш картинката - или ако не значи или си тъп или пропагандата така ти е промила и на теб мозъка че направо не можеш да повярваш на истината - странно имах те за по -интелигентен
            консерваторите - ултра - дясни са най-големите изроди и империалисти а пък ти ги защитаваш - жалко наистина
            Виж сега, на мен комунягите нищо не са ми дали.
            Никого не защитавам, а си гледам интереса. Тъй като на стари години смятам да живея някъде в Западна Европа, ми се ще всичко там да е наред. Да не би комунистите и олигарсите им да са ми били някога приятели, че да им симпатизирам? Такива като Кадафи, Путин и т.н. не ми пука за тях, или пука ми, точно толкова колкото на такива като тях или тия които ги защитават им е пукало някога за мен. Не съм комунист човече, в голяма грешка си ако си мислил, че ще се наредя в една редица с подръжници на Вальо Златев и &. Никога не съм си падал по разни феодални привилегии за тоя или оня, по причина, че не съм от "аристокрацията" цървуланковци които управляват страната ни. Така, че не ме вълнуват ни Кадафи, нито отношението на ком-партията и тия които и плащат.

Най-малкото с Forex Master имаме огромни различия по отношение на цените на газта, тока, горивата и монополите. Той ги защитава, аз не. Ако той харесва Кадафи, а той си го харесва, как очакваш аз да се съглася с него? Абсурд. Това ще е против моите и тия интереси които застъпвам.
            Last edited by Jay Gould; 20.10.2011, 19:32.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Няма как да стане същото. В Сирия ако Асад сдаде властта то ще е само и единствено след нова конституция и нормални избори. Там натовските самолети и бомби няма кой да ги пусне. Путин каза не, долу ръцете от Сирия!
              Ама натовци путин ли питат първо?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                В Грузия не само че ги заболя но направо им даде на късо щепсела...
                Да бе, така ги заболя, че Русия за една седмица изхарчи 12 милиарда Евро и с клизма успя да напердаши шепа грузинци. Дори се наложи да викат (най-веселото) чеченци да се бият на страната на руснаците И ако се не лъжа след войната цените на руската газ спаднаха няколко пъти Кой смяташ е набития
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                  Моля се да си прав, защото непрекъснато ръчкат Иран (САЩ и Саудитска арабия), Саудитска арабия се въоръжават като невидели, Турция се дърви яко и си удвояват и без това "малката" армия, Израел се гаври с Египет, Сирия и тя там в клюпа. И всички имат интереси в региона - САЩ, Русия, Китай, Англия, Франция ...

From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• Джей мисля че почваш вече да разбираш картинката - или ако не значи или си тъп или пропагандата така ти е промила и на теб мозъка че направо не можеш да повярваш на истината - странно имах те за по -интелигентен
                    консерваторите - ултра - дясни са най-големите изроди и империалисти а пък ти ги защитаваш - жалко наистина

Коментар

• И светът, и средствата за водене на война, обае, сега коренно се различават и ще стане страшно.

Коментар

• Никои не знае какво ще стане и затова е интересно

Коментар

Боли го щепсела НАТО за Путин
                          В Грузия не само че ги заболя но направо им даде на късо щепсела...

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Той няма ни едни самолетоносач, а от 280 атомни подводници които имаше руския флот в 80 те години сега в движение са само 4 .
                          Не са 4, а са 40 и не се казва в движение, на бойно дежурство! Самолетоносачите са остаряла концепция, За какво са им самолетоносачи след като имат торпедо което се движи с 500 км/ч под вода... и това бе още преди 10 години! Дори без никакъв взрив, само кенетичната му енергия е такава че цепи всеки самолетоносач на две и защита от него няма да има в близките 20 години!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Ами една воина е извадила напълно САЩ от голямата депресия
                            няма да може тоя път - поблемът им дългов - имат прекалено големи дългове - една война означава още повече дългове
                            НЯмА ДА СТАНЕ

Коментар

• Ами една воина е извадила напълно САЩ от голямата депресия

Коментар

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
                                Да за съжаление Кадафи успя да спечели на света само няколко месеца. Сега вече чакаме следващата война, като едното нищо и Световна.
                                следи ситуация с Иран - стане ли напачено там може да се намесат и руснаците този път и тогава в кърпа ти е вързана световната война

Коментар

Working...
                                X