IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
    Karaivanov هو العضو التناسلي النسوي البكم. أعضاء لابا والجنس ذكر ابتلاع المني
    ех този гугъл преводач бе

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Адски арабски звучи........смех...смех....
      Karaivanov هو العضو التناسلي النسوي البكم. أعضاء لابا والجنس ذكر ابتلاع المني
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
        До какви промени в световен мащаб
        ще доведе разпалващата се Африканска
        революция и как ще се отрази на петрола,златото и световните индекси ???
        Ислямистите ще се възползват. В Северна Африка са бедни, гладни, зле образовани и разделени на съсловия. Това ще се използва от ислямските фундаменталисти които ще се опитат да яхнат протестите.
        Вие стискайте палци Кадафи и Кралят на Мароко Мохамед VI да удържат. Първият е луд, но не е религиозен, а втория е просветен владетел който макар с тояга и куршум се мъчи да модернизира страната си.
        Не мисля, че събитията ще се отразят на цената на петрола. Тя не зависи от това.
        Колкото до Суец, то големите танкери и без това не минават от там.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ама ти сериозно ли?

Тя БГ е за това на това дередже, щото някои си мислят че Тунис е идеалът за държава...И Путъо Караебанов е техен лидер...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Въй въй,

сигурно арабските ти авери са те баннали бе Путьо Караиваноффффф....
            Глей сега колега ..... Да та открехна, щото явно си млад и нямаш опит. Значи туй жувотно Пешо Лъжеца е известен с две неща: първо че лъже, мами и завлича хората с пари, и второ - че от време на време изпада в "цикъл", и тогава с него не се излиза на глава. Логиката му става непроследима, реакциите му - абсурдни, злобата - без край ..... По-компетентно по темата могат да се изкажат хората от ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ. Също така КФН, БНБ и частните съдия-изпълнители са много опитни в отношенията с това лице. Така че свиркай си и не му обръщай внимание .....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Ха ха ха,

за теб Шушо, дениз бехти!!!!

Пешо пухльо пульо се ебльо у гъзо кара ибаново...

Коментар

Сори, че нямам инсталирана арабица на РС
                Мо би звучало горе-долу така - анна юсалли, мама юсалли, баба юсали, luboil юсалли, ама много юсалли и вика ....станна шое,станна шое.....
                Ха ха ха,

за теб Шушо, дениз бехти!!!!

Пешо пухльо пульо се ебльо у гъзо кара ибаново...

Коментар

Буха ха ха

Охлюв....

Я го преведи на арабски да те видим...
                  Сори, че нямам инсталирана арабица на РС
                  Мо би звучало горе-долу така - анна юсалли, мама юсалли, баба юсали, luboil юсалли, ама много юсалли и вика ....станна шое,станна шое.....

Коментар

• Специално за Путьо Караиванов:

Северна Африка е пълна мизерия, каквата е и душата му!!!

Коментар

Нещо май нервичките в повече ти идват. Имам един приятел,който най-обича по IP адреси цървули да намира. Какво ги прави после - незнам, но знам,че стават много възпитани и мнооооооогооооо..... рядко се изказват.
                      Въй въй,

сигурно арабските ти авери са те баннали бе Путьо Караиваноффффф....

Коментар

Модератор моля!!!!
                        Ма ти още не си се явил, взе да се молиш ! Споко, няма да боли, само вазелин си вземи.

Коментар

Нещо май нервичките в повече ти идват. Имам един приятел,който най-обича по IP адреси цървули да намира. Какво ги прави после - незнам, но знам,че стават много възпитани и мнооооооогооооо..... рядко се изказват.
                          Буха ха ха

Охлюв....

Я го преведи на арабски да те видим...

Коментар

Чакам те на адрес Младост 1, бул.Андрей Сахаров 56 всеки делничен ден от 10.00 до 17.00ч. наведен със свалени гащи. В понеделник към 12.00ч ще ти е удобно ли?
                            Модератор моля!!!!

Коментар

Първо на първо не съм бил като турист.

И после след като си написал това какво искаш да кажеш?

Ако не искаш да го кажеш аз ще го кажа:

Северна Африка е пълна мизерия.
                              И ако не беше така бе смотаняко Алън, щяха ли да се бунтуват бе?

Бил то 3,5 г в африка и се пристрастил към мизерията...

Коментар

Първо на първо не съм бил като турист.

И после след като си написал това какво искаш да кажеш?

Ако не искаш да го кажеш аз ще го кажа:

Северна Африка е пълна мизерия.
                                И ако не беше така бе смотаняко Алън, щяха ли да се бунтуват бе?

Бил то 3,5 г в африка и се пристрастил към мизерията...
                                Недей така бе човек.
                                Алън са го изгонили от Либия,защото профукал всичките им пари на форекса
                                Отчасти може той да е виновен за кризата им.
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X