Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Африканската революция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАдски арабски звучи........смех...смех....Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениеДо какви промени в световен мащаб
ще доведе разпалващата се Африканска
революция и как ще се отрази на петрола,златото и световните индекси ???
Вие стискайте палци Кадафи и Кралят на Мароко Мохамед VI да удържат. Първият е луд, но не е религиозен, а втория е просветен владетел който макар с тояга и куршум се мъчи да модернизира страната си.
Не мисля, че събитията ще се отразят на цената на петрола. Тя не зависи от това.
Колкото до Суец, то големите танкери и без това не минават от там.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАдски арабски звучи........смех...смех....
Тя БГ е за това на това дередже, щото някои си мислят че Тунис е идеалът за държава...И Путъо Караебанов е техен лидер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеВъй въй,
сигурно арабските ти авери са те баннали бе Путьо Караиваноффффф....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХа ха ха,
за теб Шушо, дениз бехти!!!!
Пешо пухльо пульо се ебльо у гъзо кара ибаново...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеСори, че нямам инсталирана арабица на РС
Мо би звучало горе-долу така - анна юсалли, мама юсалли, баба юсали, luboil юсалли, ама много юсалли и вика ....станна шое,станна шое.....
за теб Шушо, дениз бехти!!!!
Пешо пухльо пульо се ебльо у гъзо кара ибаново...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеБуха ха ха
Охлюв....
Я го преведи на арабски да те видим...
Мо би звучало горе-долу така - анна юсалли, мама юсалли, баба юсали, luboil юсалли, ама много юсалли и вика ....станна шое,станна шое.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНещо май нервичките в повече ти идват. Имам един приятел,който най-обича по IP адреси цървули да намира. Какво ги прави после - незнам, но знам,че стават много възпитани и мнооооооогооооо..... рядко се изказват.
сигурно арабските ти авери са те баннали бе Путьо Караиваноффффф....
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМодератор моля!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНещо май нервичките в повече ти идват. Имам един приятел,който най-обича по IP адреси цървули да намира. Какво ги прави после - незнам, но знам,че стават много възпитани и мнооооооогооооо..... рядко се изказват.
Охлюв....
Я го преведи на арабски да те видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЧакам те на адрес Младост 1, бул.Андрей Сахаров 56 всеки делничен ден от 10.00 до 17.00ч. наведен със свалени гащи. В понеделник към 12.00ч ще ти е удобно ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеПърво на първо не съм бил като турист.
И после след като си написал това какво искаш да кажеш?
Ако не искаш да го кажеш аз ще го кажа:
Северна Африка е пълна мизерия.
И ако не беше така бе смотаняко Алън, щяха ли да се бунтуват бе?
Бил то 3,5 г в африка и се пристрастил към мизерията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеПърво на първо не съм бил като турист.
И после след като си написал това какво искаш да кажеш?
Ако не искаш да го кажеш аз ще го кажа:
Северна Африка е пълна мизерия.
И ако не беше така бе смотаняко Алън, щяха ли да се бунтуват бе?
Бил то 3,5 г в африка и се пристрастил към мизерията...
Алън са го изгонили от Либия,защото профукал всичките им пари на форекса
Отчасти може той да е виновен за кризата им.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар