IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    М-м-м значи напоследък почвам да си мисля, че Пешо Лъжеца освен по лъжи и административни нарушения май си пада и по мъжката любов..... То не бяха вазелини, монойли, светията нагъзаки ....... а сега и на арабски чикии го удари ......

А бе Пешко, толкоз ли не можеш да си намериш тъпкач, та си тръгнал по форумите? Ми вече сме свободна държава, мъжката любов не е наказуема, даже е на почит ..... С малко повече усмивки и палав поглед не само ще си намериш партньор, амми даже и политическа кариера ще направиш .....
    Ех шуменска шушумиго жалка....с твоите маниери държавата в момента се тресе от скандали. Но пък вие само това си можете. Цял живот на това са ви учили - низост и мизерстване и да изпълзявате от дупките по сигнал на партията.........но невиждам защо да си хабя думите за плужек като теб.

Коментар

М-м-м значи напоследък почвам да си мисля, че Пешо Лъжеца освен по лъжи и административни нарушения май си пада и по мъжката любов..... То не бяха вазелини, монойли, светията нагъзаки ....... а сега и на арабски чикии го удари ......

А бе Пешко, толкоз ли не можеш да си намериш тъпкач, та си тръгнал по форумите? Ми вече сме свободна държава, мъжката любов не е наказуема, даже е на почит ..... С малко повече усмивки и палав поглед не само ще си намериш партньор, амми даже и политическа кариера ще направиш .....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Ти взе че се извъди и голям спец по арабските чикии...Петко...

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
          عندما يريد الله لقتل شخص ما يأخذ أول عقله
          Значи на латиница не може но на арабелски може? Ти да не си за Джихад бе, простак...я кажи пак адреса, че да ти пратя някои голи тикви...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            أين الحليب؟
            Много изтъркано и инфантилно. Пък и неправилно изписано.......

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              كنت الانتحال
              ама не ми пречиш, плагиатсвай си на воля

Коментар

أين الحليب؟

Коментар

كنت الانتحال
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Стига с този Суец бе Джей!!! Който и да дойде на власт, каквото и да стане, Суец няма да го затворят!
                    Някой може ли да даде разумно обяснение защо ще затворят Суец след като им носи млн $ и млм малборо?
                    Не съм казал, че ще го затварят. Не, че не се е случвало, бил е затварян, но тази тема за затварянето му е подхваната в медиите, като не знам защо се връзва с цените на петрола.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        Karaivanov هو العضو التناسلي النسوي البكم. أعضاء لابا والجنس ذكر ابتلاع المني

Коментар

Хайде и мерудията на всяка манджа се изхвърли като чикия на пясък.......шуменската шушумига изпълзя

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Ислямистите ще се възползват. В Северна Африка са бедни, гладни, зле образовани и разделени на съсловия. Това ще се използва от ислямските фундаменталисти които ще се опитат да яхнат протестите.
                            Вие стискайте палци Кадафи и Кралят на Мароко Мохамед VI да удържат. Първият е луд, но не е религиозен, а втория е просветен владетел който макар с тояга и куршум се мъчи да модернизира страната си.
                            Не мисля, че събитията ще се отразят на цената на петрола. Тя не зависи от това.
                            Колкото до Суец, то големите танкери и без това не минават от там.
                            Стига с този Суец бе Джей!!!

Който и да дойде на власт, каквото и да стане, Суец няма да го затворят!

Някой може ли да даде разумно обяснение защо ще затворят Суец след като им носи млн $ и млм малборо?

Коментар

Глей сега колега ..... Да та открехна, щото явно си млад и нямаш опит. Значи туй жувотно Пешо Лъжеца е известен с две неща: първо че лъже, мами и завлича хората с пари, и второ - че от време на време изпада в "цикъл", и тогава с него не се излиза на глава. Логиката му става непроследима, реакциите му - абсурдни, злобата - без край ..... По-компетентно по темата могат да се изкажат хората от ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ. Също така КФН, БНБ и частните съдия-изпълнители са много опитни в отношенията с това лице. Така че свиркай си и не му обръщай внимание .....
                              Хайде и мерудията на всяка манджа се изхвърли като чикия на пясък.......шуменската шушумига изпълзя

Коментар

Глей сега колега ..... Да та открехна, щото явно си млад и нямаш опит. Значи туй жувотно Пешо Лъжеца е известен с две неща: първо че лъже, мами и завлича хората с пари, и второ - че от време на време изпада в "цикъл", и тогава с него не се излиза на глава. Логиката му става непроследима, реакциите му - абсурдни, злобата - без край ..... По-компетентно по темата могат да се изкажат хората от ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ. Също така КФН, БНБ и частните съдия-изпълнители са много опитни в отношенията с това лице. Така че свиркай си и не му обръщай внимание .....
                                Ха ха ха,

привет колега Нетуеър5,

всичко това ми е известно, но няма нищо лошо да се припомни на участиците в Инвестора. И още повече защо е баннат П.Караиванов.

Но не това е проблема. Досега съвсем културно и цивилизовано си дискутирахме проблема в северна Африка, всеки си изказваше различна позиция без лични нападки. Докато не се появи господин алън...и почнаха едни вазелини да се мятат...та затова помолиш модератора...иначе с Джеймито и Шакирата стана интересен диалог..

Коментар

Working...
                                X