IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://news.ibox.bg/news/id_1905613547
    Някой от военните коментатори, ще обяснили защо американците слагат ислямистки режими в Африка?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_1345150875
      Не мога да разбера САЩ защо се опитвам да направят война с Китай?!
      Северно Корейците явно знаят Винг Чун похватите, и ще направят изпреварващо ядрено нападение с цел отбрана.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        От икебана дървесата ги боли.
        Защо избягвате темата?! Колко от вас ще ме подкрепят в мойте действия за защита на родината?!

Коментар

• Не знам, не съм експерт!
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            От икебана дървесата ги боли.
            Бе, Дидко не е съвсем прав. От бонзая май ги боли повече.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• От икебана дървесата ги боли.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                Аз пък знам ТаеКуанДо, ЖиуЖицу, ТаеБо и още дузина такива думички...
                Аз съм миролюбив човек и обичам да съзерцавам. Какво ще кажеш за икебана!?
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  С теб ще си допаднем. Аз имам черен колан по сгъване на оригами
                  Аз пък знам ТаеКуанДо, ЖиуЖицу, ТаеБо и още дузина такива думички...

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Не го познавам Луи Дзи, но имам 8ма майсторска степен по Винг Чун и най-добрата защита винаги е изпреварващото нападение, особено когато има основателна причина за това, а при нас във България има много, безброй!!!
                    С теб ще си допаднем. Аз имам черен колан по сгъване на оригами
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Брях, що ма объркваш!? Аз досега си мислех, че изпреварващото нападение е по системата на Лиу Дзи ... Нали той казва, че изкусния пълководец атакува, докато противникът му още прави планове за нападение!?
                      Не го познавам Луи Дзи, но имам 8ма майсторска степен по Винг Чун и най-добрата защита винаги е изпреварващото нападение, особено когато има основателна причина за това, а при нас във България има много, безброй!!!

Коментар

Отдавна съм казал че трябва да се готвим да направим превантивен военен удар по Турция, преди тя да ни е ударила първа.
                        Това е печелившата стратегия, най-добрата защита е изпреварващо нападение, това е и системата на Винг Чун!
                        Брях, що ма объркваш!? Аз досега си мислех, че изпреварващото нападение е по системата на Лиу Дзи ... Нали той казва, че изкусния пълководец атакува, докато противникът му още прави планове за нападение!?
                        Мечо

Коментар

Отдавна съм казал че трябва да се готвим да направим превантивен военен удар по Турция, преди тя да ни е ударила първа.
                          Това е печелившата стратегия, най-добрата защита е изпреварващо нападение, това е и системата на Винг Чун!
                          Господи!!!!!!!!!!!!!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                            Toзи е умерил десетката.Право точно и ясно в целта.Рано или късно американците ще си го получат от Господ.Въпрос на време е.А нашите чекиджии какво правят???

Коментар

• Първоначално изпратено от seaman40 Разгледай мнение
                              http://www.livenews.bg/Belgiyski-dep...-(VIDEO)-48176

Един политик се намери, да си го каже както си е!
                              Toзи е умерил десетката.Право точно и ясно в целта.Рано или късно американците ще си го получат от Господ.Въпрос на време е.А нашите чекиджии какво правят???

Коментар

• Първоначално изпратено от seaman40 Разгледай мнение
                                http://www.livenews.bg/Belgiyski-dep...-(VIDEO)-48176

Един политик се намери, да си го каже както си е!
                                Охааааа - кеф
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X