IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам приятел от детинство, който от близо 15 години живее в САЩ. Преди да замине бе 1.85 и на около22 години. Сега е 1.92!!! На въпроса ми как замина по-нисък от мен , а се върна по-висок, още повече, че след 18 год. възраст растежът спира, ми отговори, че пържолите, които яде са пълни с хормони на растежа....

Коментар

• Само от любопитство - а домат с вкус на пластмаса не си ли ял ?

Би било интересно, щото от десетина и кусур години доматите са с такъв вкус. Аз поне помня оригиналния вкус на доматите, когато се отглеждаха в градини и не се правеха експерименти с дълготрайността им.

Един откъснат домат се скапваше за 2-3 дни. И имаше вкус на домат.

Нямате ли познати, живяли дълго в щатите ? А не ви ли се струват малко понаедряли ?

Не, не е от заседналия начин на живот. И аз много,много не се движа, ама нямам американска фигура.

И занапред ще става по-лошо.

Първоначално изпратено от йосиф
      Първоначално изпратено от dimilov
      Като нарежеш кубчета от ябълка,краставица и круша , и със затворени очи ги вземеш от масата и консумираш ,разлика едва ли ще отчетеш.Разликата е само в това ,че нямат нищо общо с традиционния вкус на нито едно от трите.Целта на пропагандата за полезността е в това веднъж да те прихванат и после докато си жив да те доят ,като си купуваш от тях семенния материал и ядеш нещо,което има форма и цвят ,но няма вкус и незнаеш какво ще ти се натресе в организма.
      нямам спомени да съм ял ябълка с вкус на царевица , грозде с вкус на домат и пъпеш с вкус на луканка..димилов много ги преекспонираш нещата и какво значи да те "доят" и купуваш "от тях" нещо си ..Кои са тези "тях" - някакви извън земни които искат да колонизират земята ли , зелени човечета разни ...а бе ти да не четеш вестник "строго секретно" в комбинация с "шок" и "уикенд"...наистина високо специализирана научна литература с огромен принос в облъчване на бавноразвиващи се индивиди.

Коментар

• Благодаря за няколкото интелигентни изказвания!

Чудесно е, че има "светнати" съфорумци.

А иначе другите да си ланкат за косми, задници и чукане, не ми пречат. Животът си е техен, да си го живеят както щат.

Давам препратка към групите във Фейсбук, ако някой иска да се присъедини:

http://www.facebook.com/posted.php?id=109230254078
        http://www.facebook.com/posted.php?id=238097924288

http://www.facebook.com/pages/NE-na-...a/238097924288

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
          Първоначално изпратено от Мрънкалото
          последните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата - моля Ви ако има и други с подобен проблем да седнем и да го обсъдим... . ... може да изкараме луди пари и после да си ги инвестираме и да забогатеем......
          Четох че вече имало произведени и ГМ-Хора......
          A случайно да си обърнал внимание дали са ти опадали космите на задника?
          Oще по-луди пари ще изкараш.
          :lol:
          ХАХХАХА - ама това за космите не моа да го вида, ама като ходих миналата седмица на фитнес и ега ти хората видях!?! Просто си бяха ГМО отвсякъде - някои дигаха щанги с по 100 кг.! Аз дигнах една 40 кг 6-7 пъти и се отказах - не е за мене , ама не си тръгнах , а се забих право в басейна с мадамите на тия дето дигат тонове щенги на ден....... ... ами тъй де платил съм си и що да не се порадвам на женската красота.....
          това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
            последните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата - моля Ви ако има и други с подобен проблем да седнем и да го обсъдим... . ... може да изкараме луди пари и после да си ги инвестираме и да забогатеем......
            A случайно да си обърнал внимание дали са ти опадали космите на задника?
            Oще по-луди пари ще изкараш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
              Първоначално изпратено от Фaкушка
              С прости думи - ако нае...беш някоя негърка, ще смесите (модифицирате) гените и ето ти - Марая Кери, Хали Бери, и други такива атрактивни персони.
              А ако наебеш циганка кжо ша ся получи?
              Същото което и ако наебеш улична кучка.

Коментар

• Излишни спорове, всичко е толкова просто:
                За богатите - биохрани; бедните ще дъвчат генномодифицирани
                Идва ново бедствие, за което тепърва ще започнем да плащаме - генетично модифицираните продукти и храни.

На 20 ноември 2009г. на свое заседание Съвета на Европа по земеделие и рибарство при странно затишие взе решение да разреши вноса на територията на Съюза на храни, продукти и фуражи от генетично-модифицирана (ГМ) американска царевица. Под това решение сложи подписа си и българският министър на земеделието и горите Мирослав Найденов.
                .......
                Цялата статия тук:
                http://frognews.bg/news_17829/Za_bog...modifitsirani/

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA
                  Първоначално изпратено от Мрънкалото
                  последните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата
                  Пусни си мустаците като на Филип Тотю , ще ти се лепят гаджетата като на богат селски ерген какво му трябва повече на един мъж..;-)
                  то ме дразни това окосмяване! Някои фльорци имат теза, че 1 минута целувка с мустакат мъж е равна на 5 часова разходка в борова гора
                  не знам дали е така, понеже никога не съм целувал мъж и не ме влече...... а на мене гаджетатта ми налитат без значение дали съм се обръснал или не. Просто имам излъчване и не ми трябви нищо освен една супердобре платена работа с възможности за кариерно развитие и растеж на заплатата......
                  това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото
                    последните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата
                    Пусни си мустаците като на Филип Тотю , ще ти се лепят гаджетата като на богат селски ерген какво му трябва повече на един мъж..;-)
                    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• последните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата - моля Ви ако има и други с подобен проблем да седнем и да го обсъдим... . ... може да изкараме луди пари и после да си ги инвестираме и да забогатеем......

Коментар

• Знаетели, че :
                        О т 1 дка краставици зимно оранжерийно производство се добиват 50 000 кг краставици.

Технологии.

Коментар

Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                          ...
                          А има и още - не съм земеделец, но съм сигурен, че никъде в Европа не сеят
                          дива пшеница или царевица, или там каквото сеят. Всичко е хибрид. Смесени гени.
                          .
                          Вярно но са естествени природни хибриди култивирани с години.А на царевицата на Монсанто добавения ген е на ЕШЕРЕХИЯ КОЛИ /ако правилно съм го написал/А това какво е потърси в нета .
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Ами то желаните качества на зеленчуците се определят не от клиента или от производителя, а от търговците. Те казват изискванията си и Холандските селекционери ги изпълняват. Толкус. Цялата селекция на зеленчуци е холандска.Оплачи се в Амстердам на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                              ...
                              Е всеки иска доматите да са натурално наторени,но това може да стане само в личния двор отзад.
                              Идеята на тези храни е оттам, че земята (земеделската) не може вече да изхрани толкова народ.
                              Имам смътни спомени, че китайците са били около 600 млн. преди 30-35 години.
                              Сега са двойно повече. Земята си е пак толкова. Е няма как да ги изхраниш, дори и всички китайци да наторяват така да се каже, доматите.
                              А има и още - не съм земеделец, но съм сигурен, че никъде в Европа не сеят
                              дива пшеница или царевица, или там каквото сеят. Всичко е хибрид. Смесени гени.
                              С прости думи - ако нае...беш някоя негърка, ще смесите (модифицирате) гените и ето ти - Марая Кери, Хали Бери, и други такива атрактивни персони.

Коментар

Справка - тези дето си родиха детето на пода в стаята насред кучетата.
                                99% съм сигурен че те консумират "органик" храна.
                                Бас ловя, че ако имаше възможността да попаднеш в АГ отделение у нас щеше и ти да предпочетеш да родиш дома на пода. Съжалявам за лиричното отклонение, не съм някоя природонезнамсикаква откачалка, провокира ме повторното споменаване на случая.
                                Имах възможността да хрупам няколко години домате и краставици с вкус на ..нищо.
                                В България искам да хрупам чист зарзават, естествено наторяван, ако може.
                                И между другото неистина се намират домати с вкус на риба.

Коментар

Working...
                                X