Имам приятел от детинство, който от близо 15 години живее в САЩ. Преди да замине бе 1.85 и на около22 години. Сега е 1.92!!! На въпроса ми как замина по-нисък от мен , а се върна по-висок, още повече, че след 18 год. възраст растежът спира, ми отговори, че пържолите, които яде са пълни с хормони на растежа....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да спрем нашествието на ГМО в България!
Collapse
X
-
Само от любопитство - а домат с вкус на пластмаса не си ли ял ?
Би било интересно, щото от десетина и кусур години доматите са с такъв вкус. Аз поне помня оригиналния вкус на доматите, когато се отглеждаха в градини и не се правеха експерименти с дълготрайността им.
Един откъснат домат се скапваше за 2-3 дни. И имаше вкус на домат.
Нямате ли познати, живяли дълго в щатите ? А не ви ли се струват малко понаедряли ?
Не, не е от заседналия начин на живот. И аз много,много не се движа, ама нямам американска фигура.
И занапред ще става по-лошо.
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от dimilovКато нарежеш кубчета от ябълка,краставица и круша , и със затворени очи ги вземеш от масата и консумираш ,разлика едва ли ще отчетеш.Разликата е само в това ,че нямат нищо общо с традиционния вкус на нито едно от трите.Целта на пропагандата за полезността е в това веднъж да те прихванат и после докато си жив да те доят ,като си купуваш от тях семенния материал и ядеш нещо,което има форма и цвят ,но няма вкус и незнаеш какво ще ти се натресе в организма.
Коментар
-
Благодаря за няколкото интелигентни изказвания!
Чудесно е, че има "светнати" съфорумци.
А иначе другите да си ланкат за косми, задници и чукане, не ми пречат. Животът си е техен, да си го живеят както щат.
Давам препратка към групите във Фейсбук, ако някой иска да се присъедини:
http://www.facebook.com/posted.php?id=109230254078
http://www.facebook.com/posted.php?id=238097924288
http://www.facebook.com/pages/NE-na-...a/238097924288
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФaкушкаПървоначално изпратено от Мрънкалотопоследните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата - моля Ви ако има и други с подобен проблем да седнем и да го обсъдим... . ... може да изкараме луди пари и после да си ги инвестираме и да забогатеем......
Четох че вече имало произведени и ГМ-Хора......
Oще по-луди пари ще изкараш.
:lol:това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мрънкалотопоследните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата - моля Ви ако има и други с подобен проблем да седнем и да го обсъдим... . ... може да изкараме луди пари и после да си ги инвестираме и да забогатеем......
Четох че вече имало произведени и ГМ-Хора......
Oще по-луди пари ще изкараш.
:lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от ФaкушкаС прости думи - ако нае...беш някоя негърка, ще смесите (модифицирате) гените и ето ти - Марая Кери, Хали Бери, и други такива атрактивни персони.
:lol:
Коментар
-
Излишни спорове, всичко е толкова просто:
За богатите - биохрани; бедните ще дъвчат генномодифицирани
Идва ново бедствие, за което тепърва ще започнем да плащаме - генетично модифицираните продукти и храни.
На 20 ноември 2009г. на свое заседание Съвета на Европа по земеделие и рибарство при странно затишие взе решение да разреши вноса на територията на Съюза на храни, продукти и фуражи от генетично-модифицирана (ГМ) американска царевица. Под това решение сложи подписа си и българският министър на земеделието и горите Мирослав Найденов.
.......
http://frognews.bg/news_17829/Za_bog...modifitsirani/
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETAПървоначално изпратено от Мрънкалотопоследните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата
не знам дали е така, понеже никога не съм целувал мъж и не ме влече...... а на мене гаджетатта ми налитат без значение дали съм се обръснал или не. Просто имам излъчване и не ми трябви нищо освен една супердобре платена работа с възможности за кариерно развитие и растеж на заплатата......това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мрънкалотопоследните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадатаПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
последните няколко години имам усещане и наблюдение, че мустаците ми никнат по-бързо и често от брадата - моля Ви ако има и други с подобен проблем да седнем и да го обсъдим... . ... може да изкараме луди пари и после да си ги инвестираме и да забогатеем......
Четох че вече имало произведени и ГМ-Хора......това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФaкушкаПървоначално изпратено от Зарзаватчийски глас...
дива пшеница или царевица, или там каквото сеят. Всичко е хибрид. Смесени гени.
.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас...
Идеята на тези храни е оттам, че земята (земеделската) не може вече да изхрани толкова народ.
Имам смътни спомени, че китайците са били около 600 млн. преди 30-35 години.
Сега са двойно повече. Земята си е пак толкова. Е няма как да ги изхраниш, дори и всички китайци да наторяват така да се каже, доматите.
А има и още - не съм земеделец, но съм сигурен, че никъде в Европа не сеят
дива пшеница или царевица, или там каквото сеят. Всичко е хибрид. Смесени гени.
С прости думи - ако нае...беш някоя негърка, ще смесите (модифицирате) гените и ето ти - Марая Кери, Хали Бери, и други такива атрактивни персони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФaкушкаСправка - тези дето си родиха детето на пода в стаята насред кучетата.
99% съм сигурен че те консумират "органик" храна.
Имах възможността да хрупам няколко години домате и краставици с вкус на ..нищо.
В България искам да хрупам чист зарзават, естествено наторяван, ако може.
И между другото неистина се намират домати с вкус на риба.
Коментар
Коментар