Re: Боже боже, колко глупости може да изпишат в една тема, б
[
Не бъркай естествената, изкуствената селекция и мутациите с генното модифициране. Последното означава да се комбинират гени от организми от различни родове, семийства и т.н., което е абсолютно невъзможно в природата.
[
Това пък що за глупост е.
Моля те обясни на публиката как се прави хибридизация при пшеница за производство предбазови и базови семена, като имаш в предвид особенностите на опрашване при пшеницата.
Тука има зрънце истина. Вярно е, че ако не спазваш хранителния, водния и температурния ржим ще получиш некачествена продукция Но ако не можеш да ги спазваш - не отглеждай зеленчуци. няма смисъл.
Не знам защо всичко, което си написал ми изглежда дълбоко невярно. Не знам, може и аз да греша нещо.
Поздрави.
[
quote="madcow"]Първо, всички организми са генетично модифицирани! В следствие на милионите години еволюция.
[
Макар че като цяло вредата от съвременните пестициди като цяло е пренебрежимо малка (за разлика от т.нар. органично земеделие в което се ползват стари и опасни пестициди).
Ами защото ГМО пшеницата е ХИБРИД!
Пето, вкуса на доматите има преди всичко отношение към това как те се гледат.
Не знам защо всичко, което си написал ми изглежда дълбоко невярно. Не знам, може и аз да греша нещо.
Поздрави.
Коментар