IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов

Нещо се заблуждаваш , проблема че учасваш във форум поименно си е твой. Тук можеш да искаш от модераторите да го баннат , да му изтрият обидните мнения , но забрави че ник нейма ти има граждански права които някой съд трябва да защитава.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от KMETA
      От лични !!!

"Заглавие: Дръжте се прилично.
      Внимавайте, мога да ви осъдя за обида.Имам възможност.
      Д-р.Черкезов "

Да знам и внимавам какво пиша !!! Не виждам нищо обидно да ви пожелая дълго и продължително ЗДРАВЕ :-)
      Тоя па?!?!? д.-^.#Р. чЕреЕкеЕзов нещо обидено го раздава. Все едно са му бръкнали някъде. Като му гледам обявеното жителство, разбирам къде му е нежното място....

Ако ще влизат агенти на ГМО, аз предлагам поне да лобираме за европейски интереси. Основният конкурент на Монсанто е BASF. Затова - Само BASF!
      Като ще ставаме изроди, по-добре да сме европейски.
      Аз предпочитам да сме си нашенски изроди а не ВНОС от на майната си....с патентите и всички "ЕКСТРИ"
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA
        От лични !!!

Д-р.Черкезов "

Да знам и внимавам какво пиша !!! Не виждам нищо обидно да ви пожелая дълго и продължително ЗДРАВЕ :-)
        Тоя па?!?!? д.-^.#Р. чЕреЕкеЕзов нещо обидено го раздава. Все едно са му бръкнали някъде. Като му гледам обявеното жителство, разбирам къде му е нежното място....

Ако ще влизат агенти на ГМО, аз предлагам поне да лобираме за европейски интереси. Основният конкурент на Монсанто е BASF. Затова - Само BASF!
        Като ще ставаме изроди, по-добре да сме европейски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
          Първоначално изпратено от KMETA
          От лични !!!

Д-р.Черкезов "

Kмете успокой се!
          Най-вероятно черкезов е някой който няма нищо общо с гмота, монсанто и прочие такива термини и компаниии
          и пише тук за да се забавлява от реакциите.

Също може и да е свързан по някакъв с гмо и прочие, и вече да е изперкал от макдоналдки и друга подобна храна. В смисъл - вече е побърканяк с мозъчни увреждания.

Забавлявате се и вие с него.
          От както е започнала темата само той се забавлява и сички му удисват на акъла .... аман ве!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA
            От лични !!!

Д-р.Черкезов "

Kмете успокой се!
            Най-вероятно черкезов е някой който няма нищо общо с гмота, монсанто и прочие такива термини и компаниии
            и пише тук за да се забавлява от реакциите.

Също може и да е свързан по някакъв с гмо и прочие, и вече да е изперкал от макдоналдки и друга подобна храна. В смисъл - вече е побърканяк с мозъчни увреждания.

Забавлявате се и вие с него.

Коментар

• От лични !!!

Д-р.Черкезов "

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                Какви суми дари българският бизнес, а държавата ни?!
                Няма и 5000хил.лева.
                Черкезов
                Черкезов писна ни от теб не разбрали , че си сбъркал форума . Явно модератора нервите са му яки и та трай още. Аре чупката от тука и със здраве дано го имаш дълго и продължително.

Боли ма уя за аитияните да знаеш!!!И за монсанто и за печалбите им!!!
                И за пикливите им помощи... ЩО НЕ ПИШЕШ КОЛКО ДАВАТ ЗА РЕКЛАМА НА ДЕН ????

А след 10 - 20 години като ва осъдим за ГЕНОЦИД да съм жив и здрав , ще проявя милост и лично щи намажа въжето със сапун!!!

Коментар

• Какви суми дари българският бизнес, а държавата ни?!
                  Няма и 5000хил.лева.
                  Черкезов
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• тия 50 хил. са им като джобни на тях... виж 50 милиона да бяха или 5 поне... пък то...

Коментар

• Монсанто дари 50 000долара за Хаити!

http://monsanto.mediaroom.com/index.php?s=43&item=796

Превода е на гугъл. Д-р.Черкезов

Monsanto Company Дар $ 50,000 на Червения кръст Американски
                      Средствата ще помогнат на Червения кръст се подготвят за бъдещи бедствия

Сейнт Луис, сряда, 20 януари 2010 година -- В отговор на трагичното земетресение в Хаити, "Монсанто" Дружеството е в подкрепа на Американския червен кръст с подарък от $ 50,000. Това е дарение за помощ при бедствия фонд, който позволява на Американския червен кръст в отговор на бедствия, чрез предоставяне на услуги незабавно като храна, подслон и емоционална подкрепа.

В помощ при бедствия фонд подкрепя критичната инфраструктура, която прави Червения кръст за реагиране при бедствия е възможно. "В помощ при бедствия фонд е гръбнакът на бедствия Услуги програма. Това щедро дарение ще подкрепи складове, кол центрове, поддръжка на превозните средства, обучение на доброволци, пътни разноски, както и съобщения за всички видове бедствия - като неотдавнашното земетресение в Хаити, и тези, близо до дома си ", казва Синди Ериксон, главен изпълнителен директор на" Свети . Луис пространство глава. "Ние сме благодарни за Monsanto'sgift и одобрителен на доверието им в нашата мисия."

"Монсанто" Дружеството има дълга история на партнира с американския Червен кръст за подготовка и реагиране при бедствия. "Ние искаме да гарантираме, че няма значение къде земетресение, ураган, наводнение или други големи удари мащаб бедствие, Червения кръст да може да реагира незабавно," каза Дебора Патерсън, Председателят на фонд "Монсанто".

В допълнение към корпоративните вноска, Монсанто фонд - на благотворителни ръката на Monsanto Company - инициира глобална програма бедствие мач, че ще е равно на служителя вноски за американския долар спрямо долара в подкрепа на продължаващите усилия в Хаити.

Американският Червен кръст продължава масовото операция облекчение в Хаити с подкрепата на екипи по целия свят. Червен кръст работници са за създаване областта болници, възстановяване на вода и канализация, които разпределят доставки и подпомагане на оцелелите намерят своето липсва семейството и близки. Ясно е, че Хаити ще трябва масивна дългосрочно подпомагане и развитие, както и на Червения кръст ще бъде една от първите, които пристигат и един от последните да си тръгне.

Хората, които искат да помогнат на засегнатите от земетресението на Хаити може да направите дарение чрез www.RedCross.org или като се обадите 314.516.2800. Мобилен донори могат текст "Хаити" на 90999 за да изпратите $ 10 дарение на Червения кръст.

За компанията "Монсанто"

"Монсанто" Компанията е водещ световен доставчик на технологии и решения, базирани на селскостопански продукти, които подобряват производителността на земеделските стопанства и качеството на храните. "Монсанто" запазва фокуса си върху дава възможност на двете малки титуляра и крупни земеделски производители да произвеждат повече от земите си, докато по опазване на природните ресурси нашия свят като вода и енергия. За да научите повече за нашия бизнес и нашите ангажименти, моля, посетете: www.monsanto.com . Следвайте нашите бизнес в Twitter www.twitter.com / MonsantoCo на Facebook в www.facebook.com / MonsantoCo, Или да се абонирате за нашия News Release RSS Feed.

За Американския червен кръст Сейнт Луис пространство глава:
                      Основана през 1917 г., Американския червен кръст Сейнт Луис пространство глава празнува 93 години посветен на услуги, предоставяне на спешна помощ и обучение, подготовка повече от 938000 пъти всяка година. Червеният кръст е благотворителност, а не правителствена агенция, и зависи от усилията на хиляди доброволци и донори за предоставяне на широка гама от услуги в общността подкрепа, включително
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Re: SStoilov

Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от мейси
                        Защото в бургерите сплесканите кюфтаци де ги слагат вътре са тъпкани с подправки
                        Има си причина да ги тъпчат с подправки, нали?
                        Една от тях е когато даденият продукт примерно каймата или стековете от аржентинско или щатско говедо са стари и ги овкусяват с подправки и сол.
                        виж клипа след рекламата в дясно за бургерите.
                        http://video.msn.com/video.aspx?mkt=...b-9d7dcfa7f328
                        [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• От един друг форум, мнение от Доктора-биохимик-иноватор. Това ми звучи като летец изпитател.
                          Вече знаем и стратегията на Монсанто и за България. Докторе, много си се раздрънкал...

" Никой не карам на сила да сее с ГМО. През първата година ще даваме безплатни семена на закъсалите малки фермери, за да могат да оцелеят. Ще водим изцяло социална политика в условията на тази страшна криза. Аз лично се храня често в ресторантите в Макдоналдс, и съм изключително доволен от качествата на храните им. Защо ресторантите трябва да купуват храна чак от САЩ, като спокойно вече и тук ще можем да произвеждаме здрава и качествена продукция?!"

http://fermer.bg/forum_topic/6566/1/...aniavajte.html
                          ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Приятели, приятели,
                            защо се караме, като можем културно и нАучно да решим спора -> Биохимик Черкезов един месец да набива Кола, Макдоналдс манджа, шпек Народен, дъвки Орбит и там каквото се сетите, за разнообразно меню!
                            След това да сподели снимков материал по въпорса! ;-)
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Първоначално изпратено от мейси
                              Защото в бургерите сплесканите кюфтаци де ги слагат вътре са тъпкани с подправки
                              Има си причина да ги тъпчат с подправки, нали?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от SStoilov
                                . За съжаление отказва и доста сирена и кашкавали. Явно не му понася палмовото масло или каквото беше там.

За колбаси пък да не говорим - само някои луканки .
                                .
                                Отказва сирене защото е бъкано със сол ,а ако го изкиснеш писаната ти ще си го хареса Стоилов.Абе най -добре и давай св.пушено от бут ил врат и да видиш как ще си го похапва с апетит.
                                .. защо котките ми не щат да ядат качествените бургери от споменатата верига .
                                Защото в бургерите сплесканите кюфтаци де ги слагат вътре са тъпкани с подправки и за това котките не ги похапват.
                                [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

Working...
                                X