Драги съфорумци в повечето теми само чета и то затва имам само 100 мнения за 2 и нещо години регистрация ... но такива самовлюбени кариеристи трябва някои НАСИЛА да ги изгони дори от форум , сами виждате , че тоя Черкезов пуска фитили през няколко мнения и въобще не го интересува какви са отзивите и колко и дали са коректни . тои си знае своето да прави реклама ...Аз мисля ,че това е бизнес форум и модератора трябва да вземе коректно отношение и да отстрани - БУКВАЛНО - ВСИЧКИ НЕ ПЛАТЕНИ РЕКЛАМИ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да спрем нашествието на ГМО в България!
Collapse
X
-
Re: SStoilov
Tc .
Установяването на самоличността е фасулска работа . Например аз много лесно (да кажем за 2-3 дена, мога да разбера ИП адресите на всички пишещи по дадена тема)
Обаче ИП адрес не можеш да осъдиш Поне засега.
Стоилов , телеком. инженер
(Черкезов , онова по нагоре е ирония , не е обида , ако не правиш разлика . Да не вземеш да ме съдиш сега)
Първоначално изпратено от supertraderПроблем е първо установяването и доказване на самоличността на този който има иск , пък после се стига вече до личността на ответника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧеркезовАз живея и работя в Брюксел. Мога да ти дам контакти на мой роднини в Попово, ако става въпрос за бизнес.
д-р.Черкезов
и
Тук сте в грешка. Дълбоко се лъжете че сте анонимни потребители. Мога всеки който ме обижда, да го подведа под отговорност в съда. Имам опит, реален.
Д-р.Черкезов
Коментар
-
Re: ×åðêå &#
Първоначално изпратено от ЧеркезовПървоначално изпратено от supertraderНещо се заблуждаваш , проблема че учасваш във форум поименно си е твой. Тук можеш да искаш от модераторите да го баннат , да му изтрият обидните мнения , но забрави че ник нейма ти има граждански права които някой съд трябва да защитава.
Д-р.Черкезов
Само ако знаете Черкезов колко са ме плашили със какво ли не, а в крайна сметка всичко се оказва кьорфишек.
Така че аз твърдя, че пускате кьорфишек тук, и заблуждавате форумците сеейки
глупави заплахи.
Но какъвто човека - такива и заплахите му. :lol:
Ха сега да те видим какъв ти е опита.
Ха-ха-хааа!
Коментар
-
Re: Черкезов
Първоначално изпратено от ЧеркезовПървоначално изпратено от supertraderНещо се заблуждаваш , проблема че учасваш във форум поименно си е твой. Тук можеш да искаш от модераторите да го баннат , да му изтрият обидните мнения , но забрави че ник нейма ти има граждански права които някой съд трябва да защитава.
Д-р.Черкезов
Вярно , аз на лято ще съм в попово и въобще не си мисли ,че ще ми са скриеш..
пък недаи си боже и да си ми рода - ужас...Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Замо за протокола, щото ми се струва, че послъгваш.
Как точно установи самоличността на тоя дето уж си съдил ?
Д-р.Черкезов
Коментар
-
Д-р.Черкезов
Хапни малко ДДТ да ти просветне.
Що плашиш гаргите, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertraderНещо се заблуждаваш , проблема че учасваш във форум поименно си е твой. Тук можеш да искаш от модераторите да го баннат , да му изтрият обидните мнения , но забрави че ник нейма ти има граждански права които някой съд трябва да защитава.
Д-р.ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Re: KMETA
Първоначално изпратено от supertraderКакви нашенски изроди , няма такива работи - забрави ! В БГ ги разрешават , почват да си ги означават и даже ще си плащат за марката че ще я слагат с обозначението.Кьоравото се свърши вече. А за реклами по сайтове и форуми понякога се плаща иначе могат да почнат да ти ги трият.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETAОт както е започнала темата само той се забавлява и сички му удисват на акъла .... аман ве!!!
По-добре го попитайте дали от гмота може да е обърнал резбата или си е така по рождение. :lol:
И други неща може да питате, но хайде, ще оставя инициативата на вас.
Коментар
-
KMETA
Какви нашенски изроди , няма такива работи - забрави ! В БГ ги разрешават , почват да си ги означават и даже ще си плащат за марката че ще я слагат с обозначението.Кьоравото се свърши вече. А за реклами по сайтове и форуми понякога се плаща иначе могат да почнат да ти ги трият.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар