IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов утре пак съм на линя . Ако си мазохист в което не са и съмнявам заповядаи...
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• KMETA

Е как какво , той нали си казва - само генно модифицирано.
      D.Y.F-091066

Коментар

• И двете. Имам фермерски бизнес във България, който се нуждае от евтини и здравословни семена.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Toва ГМО ти е изпило акъла.
          Какъв си последно - фермер или биохимик-иноватор в Брюксел?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
            Ако не либерализираме закона за ГМО, няма да се учудя ако фермерите във България, блокираме границата с Гърция.
            Просто ще бъдем съсипани!!!
            Ко пушиш ве кажи и нии да пробваме маи е нещо яко А???

Коментар

• Ако не либерализираме закона за ГМО, няма да се учудя ако фермерите във България, блокираме границата с Гърция.
              Просто ще бъдем съсипани!!!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

. Каква реклама, кви 5лв. те гони кмете...
                Д-р.Черкезов
                А така , невероятно но факт - получих официално потвърждение , че съм личност!!!
                Поемам вината - но само белите и сухите ,от червеното дигам кръвно и доктора ми го е забранил.

Наздраве...без ГМО...

Коментар

• Re: ×åðêå &#

Първоначално изпратено от anon6706
                  Абе зависи. Ако са го "обидили" от някой педофилски сайт, като нищо може да ги е осъдил. Я за пропуснати ползи, я за нещо друго.
                  ...
                  П.П. Чакам ЛС от д"=%""ра.
                  Най-вероятно не са го обидили, а са го разкрили, и са му казали истината. :lol:
                  Шокирал се е от това как звучи истината казана от други като него и - ги е съдил!

Иначе защо ще го прави?!?

Коментар

Господа, моля пишете по темата. Не я разводнявайте. Каква реклама, кви 5лв. те гони кмете...
                    Тук говорим за ГМО, ако я нямаше Монсанто, нямаше да има тема за ГМО. Моля, да пишете само доказани твърдения, а не да пускате кьорфишеци.
                    Д-р.Черкезов
                    Когато спреш да говориш за Монсанто и изобщо за определена компания, тогава ще спрем - поне аз.
                    Ти ми приличаш на амбулантен търговец с малко куфарче и много малко умствен багаж.
                    Говори по същество за ГМО, а не за Монсанто.
                    Дано съм бил ясен.

Коментар

• Господа, моля пишете по темата. Не я разводнявайте. Каква реклама, кви 5лв. те гони кмете...
                      Тук говорим за ГМО, ако я нямаше Монсанто, нямаше да има тема за ГМО. Моля, да пишете само доказани твърдения, а не да пускате кьорфишеци.
                      Д-р.Черкезов

Коментар

• KMETA

По принцип си прав , но знаеш много добре че и модераторите са хора и се уморяват да четат а когато човек се умори от четене му се доспива.Биологията си казва тежката дума.Спи спокойно , кой смее да съди някой с ник нейм КМЕТ !
                        Шегувам се разбира се.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: ×åðêå &#

Първоначално изпратено от Фaкушка
                          Първоначално изпратено от supertrader
                          По конкретно може ли ? Този казус е по интересен от ГМО .
                          Е какъв казус - Черкезов си пляка ли пляка на сухо,
                          прави си майтап с хората и се киска пред компа, а някои му се връзват.
                          Абе зависи. Ако са го "обидили" от някой педофилски сайт, като нищо може да ги е осъдил. Я за пропуснати ползи, я за нещо друго.
                          Тази вечер по новините нали показаха как са хванали някакви дето са действали първо чрез интернет сайтове. Те все трябва да имат обидени жертви.
                          Не знам. Д."=%"="ра да си каже как точно са го обиждали.
                          Аз мога да го свържа с разни фондации и асоциации и те да му помогнат да се отърси психически от обидите.

П.П. Чакам ЛС от д"=%""ра.

Коментар

• Re: SStoilov

Първоначално изпратено от SStoilov
                            Tc .

Установяването на самоличността е фасулска работа . Например аз много лесно (да кажем за 2-3 дена, мога да разбера ИП адресите на всички пишещи по дадена тема)

Обаче ИП адрес не можеш да осъдиш Поне засега.

Стоилов , телеком. инженер

(Черкезов , онова по нагоре е ирония , не е обида , ако не правиш разлика . Да не вземеш да ме съдиш сега)

Първоначално изпратено от supertrader
                            Проблем е първо установяването и доказване на самоличността на този който има иск , пък после се стига вече до личността на ответника.
                            Е сигурно си чувал за проксита, докъде ще те доведе едно ИП?
                            Например 67.159.47.140 - ще те доведе то страна в която ще ти искат съдебно решение за да ти дадат някакво инфо.
                            И не съдебно решение от да речем Брег на Слоновата Кост, а от местен съд.
                            А за да се случи това, трябва да си нарушил закона в тази държава.
                            А например писането на български не е нарушение на закона в тази страна.

Значи - нищо май???

Коментар

• Е тоя е голям клоун. Черкезов, я кажи какъв го играеш там?
                              Да се повеселиме, че стана забавно.

BTW, Анон нали ти каза как се пише доктор, ако си такъв въобще!

Коментар

• Фaкушка

Кой от връзващите се може да знае ? :-)
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X