If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В щатите е забранено (поне в щата Вашингтон със сигурност) да си забучиш няколко колчета домати в градината или въобще да се занимаваш със земеделие за собствени нужди освен ако не си фермер.
Тъпотия
Те и в щатите са му хванали цаката. Правят си кооперативи със съответните магазини към тях, плащаш членски внос и си плюскаш здравословна храна. Явно това си е решението. Като се има предвид че е инвеститорски форум, не се и съмнявам, че някои хора ще се опитат да го развият това като бизнес.
Но ето нещо с което съм съгласен с Черкезов, да се направи един референдум, пък ако от това ни зависи членството в ЕС, много се замислям за ползите от самия съюз.
Те и швейцарците ги бяха притиснали за един референдум, ама си свиркат и хич не им пука. Така че, референдум и ако гласуващите са против, безплатна екскурзия на черкезов до обетованата земя и ГМО храните.
Надпреварвате се да пишете излишно. Искате или не, правителството ще въведе ГМО, ако България иска да остане в Евро съюза и да има благоволението на САЩ.
На пролет ще има засадени хиляди декари, имам информация от кухнята.
Д-р.Черкезов
айде да се обзаложим, пък че няма да се получи баш така, а? кажи ми клауза нещо в присъединителните договори в еврозаконодателството, в която изрично се казва, че ако една страна не приеме ГМО или пък нещо друго се изключва? не забравяй все още правото на всички страни сами да избират нещата свързани със собственото им благо.ходи вече някъде дръгаде, че ми става лошо от продажници като теб. затова светът я е втасал толкова, щото за някой лев ше се надупите и ше чакате да ви оправят....
Те и серийните убийци са невинни докато ги заловят,докажат че са извършили убийство и осъдят.Това,че има незаловени и ненаказани не означава,че престъпление няма.Такива като теб и главата да отрежат на някого,10 души да са го видели,няма да се признаят за виновни и ще пледират"Невинен съм.Вярно-разделих главата от трупа ,но защо трябва да бъда съден,че съм рязал месо?"И не е въпрос на гледна точка ,а на невменяемост.
Черкезов ,ти си генномодифициран б**к и престани да смърдиш из форумите.Никой никога не може да бъде приятел на такъв като теб,така че не обиждай хората.Никой не иска да споделя твоето щастие на влечуго,лижещо задника на Монсанто.Вместо да занимаваш хората със себе си,намери друг начин да излезеш от самотата си и сковаващата изолация ,в която се намираш и за която сам си си виновен.Не се опитвай да бъдеш нужен някому,когато гадината в теб те подтиква да разбиваш чуждото здраве и щастие ,за да градиш своето собствено.
По-добре измисли някой генномодифициран индикатор,ей така по иновативному,знам ,че ти идва някак отвътре,и прави пари на форекс пазара който очевидно започна да ти става интересен , вместо да натрапваш отровите на Монсанто.Както е речено -кой нож вади,от нож умира.Та ти предлагам да не опитваш да ни тровиш,защото не се знае как ти ще бъдеш отровен.Впрочем ти вече си ,въпрос на време е да го разбереш.
Това с банера, винаги може да се случи. Приятели стига с тази злоба. Аз, от тази трибуна призовавам за референдум, за ГМО храните. Тогава няма да се оправдавате с лобизъм, когато хората избират сами щастието си.
Моля, без злобни подмятания и коментиране на моето има повече. Говорете само темата, че се получава спам атака.
Д-р.Черкезов
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Някой може ли да каже с колко% се увеличават добивите от употребата на това ГМО.
Според мойте професионални наблюдения, с около 20%, при положение че семената са почти безплатни, с много ниска цена.
поздрави,
Д-р.Черкезов
Черкезов, първо:
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ, неграмотнико. Пише се МОИТЕ и ОФИЦИАЛНО!
Второ: добивите и да се увеличават с 20%, между третата и петата година спадат значително поради отравянето на почвата и тази земя става неизползваема. Всички знаеме, че си долния представител на мОНСАНТО за северо-източна БГ. Плаща ти се да защитаваш компанията, която хрантути теб и катуна ти.
Чудя се може ли Черкезов да е толкова незапознат с темата, че да твърди че добивите се увеличавали, след като всички вече знаят че е обратното. Дано да не е защото е циничен и продажен, че да е готов да отрови природата и смени биологичния материал на родната растителност необратимо и непоправимо. Ти Черкезов не знаеш ли че вече се доказа че ГМО храната уврежда вътрешните органи - черен дроб, сърце, бъбреци???? Тези растения се опрашват с нормалните и вече нищо не може да се поправи, необратимо е. И не знаеш ли че тези растения са резистентни на пестициди, но завишеното ползване на пестициди води до резистентни вредители, следва отровени от пестициди култури, отровни за нас, които се храним с тях и все по-голяма употреба на пестициди. Фермерите в други държави вече се усетиха, че Монсанто ги измами. Унищожава се здравето на хората, биологичното здраве на разстителните видове у нас!!! Това е престъпно.
Ето един сайт, който често говори по тази тема naturalnews.com
Черкезов, ще ми станеш още по - симпатичен, ако вкарваш всичките пари, които ти плащат от Монсанто във форекс сметката си и започнеш да тестваш "100% сигурната си система".
Коментар