IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow
    Ако пшеницата се отглежда по дядовите методи...
    Аз лично предпочитам всички храни да се произвеждат по "дядовите методи" независимо колко ще струват. Но това няма как да стане. ГМО ако са по евтини ще влязат в България независимо кой каво пише в този форум.

Коментар

• Май кът ми видиш ника и дигаш кръвно???
      Аз това не мога да го понеса - искам да ми са извиниш защото няма да мога да спя спокойно мислеики за твоето здраве.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Гигов, никак не си в час, честно. Почети малко, помисли и после пак се изкажи.

Коментар

• От: Черкезов
          До: KMETA
          Пуснато на: 19:00:36 ч. | 22.01
          Заглавие: прекаляваш....
          Вече прекаляваш.... настоянвам да ми се извиниш.

Веднага!!!

Извиняваи "другарю'
          Извиняваи , че те питам за джобните "трябвания"

Коментар

• Много промити мозъци сте тук.
            Няма никакви доказателства, че генномофицираните организми са вредни. Ако ГМ култури не са изгодни за фермерите-те защо ги купуват? Да не са тъпи. Стига простотии. Истината е, ГМ храни са по-евтини. Произвежда се повече, и то качествени храни, при по-малки разходи.Те помагат да се изхрани нарастващото население на планетата. Ако пшеницата се отглежда по дядовите методи, няма да имаме повече от 200 кг от декар. И тогава хлябът ще е 3 лв за килограм. Богатите ще го платят, ами бедните?
            Басирам се, че враговете на ГМО вярват, че парниковите газове предизвикват глобално затопляне. Същите промити мозъци. За 100 години средната температура на планетата се е повишила с 0.8 градуса, ама МОЖЕЛО (според компютърни модели) да се повиши с 1-2 градуса в близките 100 години. Ауууу, колко ме е страх. Можело.....
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Re: dimilov

Първоначално изпратено от vikhunter
              Първоначално изпратено от supertrader
              Някакво хлапе се бъзика с вас и се наемате !
              Има два варианта - или се бъзика, или не.
              Така.
              Ако се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
              Затова предлагам да го хванем и да го на..ем.

Ако не се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
              Затова предлагам да хванем и да на..ем иначе тооооолкова симпатичния доктор Черкезов.

Къде и кога и не е доктор а другаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                Аз съм невинен до доказване на противното. Какво лошо че имам различна гледна точка, от стандартно уплашените инвеститори...?!

Д-р.Черкезов

Глупости на търкалета.

Черкезов я ся да разменим малко информация , навит ли си?

Те където трябва и на когото трябва монсанто са дали колкото трябва.

"Ррррррррръст на трябванията"

Я кажи твоето "трябва" колко е и месечно ли е или еднократно???

Коментар

• От подобни филми, хората в Бъгария тотално им избиха балансите и станаха плахи,страхливи и невротични.
                  Холивудския модел, се оказва пагубен за страната ни. Всички гледат Турски и Латино селиали и затъпяват масово.

Д.р.Черкезов, бъдете!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                    Някой гледа ли това филмче :

Линк: Светът според Монсанто

Определено влияе ...
                    Tози сайт прекалено дълго го нямаше, и съм си загубил акаунта. Сега искат покана да имаш.
                    Ако някой може да ми пусне покана на ЛС може и да почерпя
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Някой гледа ли това филмче :

Линк: Светът според Монсанто

Определено влияе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от atb
                        .....
                        вчера гледах как картофите на Макдоналдс два месеца седят като нови.
                        ..........

Коментар

• Нека си слагат каквото поискат. т еи без това са затъпели от всичките им телевизии и тн. вчера гледах как картофите на Макдоналдс два месеца седят като нови. после гледах, как насилствено се прокарва в училищата там да се предлагат такива храни. питат ги що предлагате само пържено и дълбоко замразени, а не готвени? най-тъпия отговор: За да се научат да избират сами без някой да им казва кое е хубаво. тва ако не е тъпа нация здраве му кажи. аз не искам в държавата ни и без това натровена с всякакви боклуци, да се ширят и модифицирани боклуци, да ми се оправдават, че били много по-качествени и по-големи обеми имали на продукция. земята както всички знаем после отива подяволите завинаги . а и не само тя. след опрашването и всякакви други близки култури до този боклук. заврете си тъпия капитализъм, който е готов да натрови народа някъде дето слънце не го огрява и стига толкова. и без това в БГ се тъпчат животните със стероиди за да растът по-пързо, и после се чудим що жените стават мъже.... ми... близко до акъла. доматите бият на картон от всичките му торове. ако някой е забравил истинския вкус на плодове, зеленчуци и месо , го каня на гости малко да усети разликата

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                            В щатите е забранено (поне в щата Вашингтон със сигурност) да си забучиш няколко колчета домати в градината или въобще да се занимаваш със земеделие за собствени нужди освен ако не си фермер.
                            Тъпотия
                            Не разрешават защото те са така да се каже градчета.
                            Те са само за живеене. Residential area.
                            Което не е толкова зле, например ти искаш да гледаш домати, но комшията ти може да иска да гледа прасета,
                            и ще осмърди целия квартал.
                            Но пък който иска органик храна, има щандове в магазините и не е кой знае колко по-скъпа.

Коментар

• Никъде в документите за приемане в ЕС няма изискване за разрешаване на ГМО. В много европейски страни те са забранени или силно ограничени.
                              Стига сме се правили на по-католици от папата. Аз съм твърдо против всякакви ГМО и изобщо не ми пука дали САЩ смятат това за нарушение на свободната търговия. Преди години имаша скандал в САЩ, когато се доказа, че много фермери слагат цимент в смеските на добитъка, за да тежи повече месото. Властите им казаха, че няма доказана вреда от цимента и не ги санкционираха.
                              Проблемът на ГМО е, че веднъж засята такава култура замърсява почвата почти завинаги и ареала около нея.

Коментар

• Re: dimilov

Първоначално изпратено от supertrader
                                Някакво хлапе се бъзика с вас и се наемате !
                                Има два варианта - или се бъзика, или не.
                                Така.
                                Ако се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
                                Затова предлагам да го хванем и да го на..ем.

Ако не се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
                                Затова предлагам да хванем и да на..ем иначе тооооолкова симпатичния доктор Черкезов.

Коментар

Working...
                                X