Първоначално изпратено от gigow
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да спрем нашествието на ГМО в България!
Collapse
X
-
Много промити мозъци сте тук.
Няма никакви доказателства, че генномофицираните организми са вредни. Ако ГМ култури не са изгодни за фермерите-те защо ги купуват? Да не са тъпи. Стига простотии. Истината е, ГМ храни са по-евтини. Произвежда се повече, и то качествени храни, при по-малки разходи.Те помагат да се изхрани нарастващото население на планетата. Ако пшеницата се отглежда по дядовите методи, няма да имаме повече от 200 кг от декар. И тогава хлябът ще е 3 лв за килограм. Богатите ще го платят, ами бедните?
Басирам се, че враговете на ГМО вярват, че парниковите газове предизвикват глобално затопляне. Същите промити мозъци. За 100 години средната температура на планетата се е повишила с 0.8 градуса, ама МОЖЕЛО (според компютърни модели) да се повиши с 1-2 градуса в близките 100 години. Ауууу, колко ме е страх. Можело.....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Re: dimilov
Първоначално изпратено от vikhunterПървоначално изпратено от supertraderНякакво хлапе се бъзика с вас и се наемате !
Така.
Ако се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
Затова предлагам да го хванем и да го на..ем.
Ако не се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
Затова предлагам да хванем и да на..ем иначе тооооолкова симпатичния доктор Черкезов.
Къде и кога и не е доктор а другаря.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧеркезовАз съм невинен до доказване на противното. Какво лошо че имам различна гледна точка, от стандартно уплашените инвеститори...?!
Д-р.Черкезов
Глупости на търкалета.
Черкезов я ся да разменим малко информация , навит ли си?
Те където трябва и на когото трябва монсанто са дали колкото трябва.
"Ррррррррръст на трябванията"
Я кажи твоето "трябва" колко е и месечно ли е или еднократно???Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
От подобни филми, хората в Бъгария тотално им избиха балансите и станаха плахи,страхливи и невротични.
Холивудския модел, се оказва пагубен за страната ни. Всички гледат Турски и Латино селиали и затъпяват масово.
Д.р.Черкезов, бъдете!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Нека си слагат каквото поискат. т еи без това са затъпели от всичките им телевизии и тн. вчера гледах как картофите на Макдоналдс два месеца седят като нови. после гледах, как насилствено се прокарва в училищата там да се предлагат такива храни. питат ги що предлагате само пържено и дълбоко замразени, а не готвени? най-тъпия отговор: За да се научат да избират сами без някой да им казва кое е хубаво. тва ако не е тъпа нация здраве му кажи. аз не искам в държавата ни и без това натровена с всякакви боклуци, да се ширят и модифицирани боклуци, да ми се оправдават, че били много по-качествени и по-големи обеми имали на продукция. земята както всички знаем после отива подяволите завинаги . а и не само тя. след опрашването и всякакви други близки култури до този боклук. заврете си тъпия капитализъм, който е готов да натрови народа някъде дето слънце не го огрява и стига толкова. и без това в БГ се тъпчат животните със стероиди за да растът по-пързо, и после се чудим що жените стават мъже.... ми... близко до акъла. доматите бият на картон от всичките му торове. ако някой е забравил истинския вкус на плодове, зеленчуци и месо , го каня на гости малко да усети разликата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldВ щатите е забранено (поне в щата Вашингтон със сигурност) да си забучиш няколко колчета домати в градината или въобще да се занимаваш със земеделие за собствени нужди освен ако не си фермер.
Тъпотия
Те са само за живеене. Residential area.
Което не е толкова зле, например ти искаш да гледаш домати, но комшията ти може да иска да гледа прасета,
и ще осмърди целия квартал.
Но пък който иска органик храна, има щандове в магазините и не е кой знае колко по-скъпа.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Никъде в документите за приемане в ЕС няма изискване за разрешаване на ГМО. В много европейски страни те са забранени или силно ограничени.
Стига сме се правили на по-католици от папата. Аз съм твърдо против всякакви ГМО и изобщо не ми пука дали САЩ смятат това за нарушение на свободната търговия. Преди години имаша скандал в САЩ, когато се доказа, че много фермери слагат цимент в смеските на добитъка, за да тежи повече месото. Властите им казаха, че няма доказана вреда от цимента и не ги санкционираха.
Проблемът на ГМО е, че веднъж засята такава култура замърсява почвата почти завинаги и ареала около нея.
Коментар
-
Re: dimilov
Първоначално изпратено от supertraderНякакво хлапе се бъзика с вас и се наемате !
Така.
Ако се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
Затова предлагам да го хванем и да го на..ем.
Ако не се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
Затова предлагам да хванем и да на..ем иначе тооооолкова симпатичния доктор Черкезов.
Коментар
Коментар