IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: SStoilov

Първоначално изпратено от gigow
    Първоначално изпратено от supertrader
    По принцип е хубаво че се надуват балони за чиста енергия , сега ще се стигне и до такъв на чистите храни неизбежно и ще се харчат пари а така ще се задвижи икономика.
    Това ли е начинът да се задвижи икономиката? Като се наливат пари в балони, като чистата енергия (такава няма), чистите храни (дето са три пъти по-скъпи).
    Като се харчат безбожни пари за някакви измислени ползи (да запазим белите мечки!)? И на каква цена ще се прави това? С цената на милиони животи на човешки същества. Пък били те и на негри от Сомалия. Само ние, белите, ли имаме право на съществуване?
    Всички, които са против напредъка на науката за сметка на по-изостаналите народи са проклети расисти!
    Брааво приятело. Това е обосновано становище, не знам защо са хабим тука. Имам усещането че аудиторията е от невръстни тиинове.
    Можеш винаги да ми се обадиш, сега създавам групи за подкрепа на бизнеса в цялата страна.

Д-р.Черкезов, биохимик-иноватор
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Re: Ôaêóø&#234 ;&

Електронните пари са просто неибежни , ясно е че монетарната система е дефектна и за да работи трябва да има загуба на вече емитирани пари. Защо тези загуби да не се случат където трябва ? Маса капитал се натрупва със свръхпечалба и с един добър филтриращ добре софтуер той ще се детектира и съответно ще се изтрива.Неизбежно е да се случи , въпроса е кога.
      Съгласен съм, ако се хоства при мен.

Коментар

[quote="gigow"]
        като чистата енергия (такава няма), !
        Free Energy - The Race To Zero Point.kolibka.com

Сайта им в момента има проблем иначе щях да ти дам директно URL .

Не забравяи , че съм КМЕТА ;–)
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Фaкушка

Електронните пари са просто неибежни , ясно е че монетарната система е дефектна и за да работи трябва да има загуба на вече емитирани пари. Защо тези загуби да не се случат където трябва ? Маса капитал се натрупва със свръхпечалба и с един добър филтриращ добре софтуер той ще се детектира и съответно ще се изтрива.Неизбежно е да се случи , въпроса е кога.
          D.Y.F-091066

Коментар

По принцип е хубаво че се надуват балони за чиста енергия , сега ще се стигне и до такъв на чистите храни неизбежно и ще се харчат пари а така ще се задвижи икономика.
            Това ли е начинът да се задвижи икономиката? Като се наливат пари в балони, като чистата енергия (такава няма), чистите храни (дето са три пъти по-скъпи).
            Като се харчат безбожни пари за някакви измислени ползи (да запазим белите мечки!)? И на каква цена ще се прави това? С цената на милиони животи на човешки същества. Пък били те и на негри от Сомалия. Само ние, белите, ли имаме право на съществуване?
            Всички, които са против напредъка на науката за сметка на по-изостаналите народи са проклети расисти!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Първоначално изпратено от Фaкушка
              ...А решението какво е?
              Електронни пари...
              Има два варианта - или се бъзика, или не.
              Така.
              Ако се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
              Затова предлагам да го хванем и да го на..ем.

Ако не се бъзика, значи ни се подиграва, и още- надсмива ни се, и още повече- предполага, че се извисява с ум и интелект и с чести, кратки повторения може да ни повлияе. Т.е. да ни дресира.
              Затова предлагам да хванем и да на..ем иначе тооооолкова симпатичния доктор Черкезов.

Коментар

Ако знаеш колко си прав , мутантите им не са сполучливи но те го крият и приписват разни ефекти от отрови..откровенни отрови на мутанти и лъжат че това е генно инженерство. Духовната сила присъства във всичко и дори и в материята на която ние не приписваме да притежава душа. Всъщност духовната сила е една и дори и тази която е вкарана в нашите тела е част от нея. Та те откриха че на изкусвенно създадените чрез генно инженерство неща им липсва нещо.Не е вярно че не са спонсорирани от правителството , програмите в многобройни институти в които са изсипвани милиарди и трилиони долари са си чисто спонсорство. ОК ! Пробвали са , ето вече са стигнали до този извод и защо ги натрапват на други сега те да ги спонсорират...защото САЩ не могат и трябва да напечатат много долари още за целта.
                ...А решението какво е?
                Електронни пари...

Коментар

• SStoilov

Ако знаеш колко си прав , мутантите им не са сполучливи но те го крият и приписват разни ефекти от отрови..откровенни отрови на мутанти и лъжат че това е генно инженерство. Духовната сила присъства във всичко и дори и в материята на която ние не приписваме да притежава душа. Всъщност духовната сила е една и дори и тази която е вкарана в нашите тела е част от нея. Та те откриха че на изкусвенно създадените чрез генно инженерство неща им липсва нещо.Не е вярно че не са спонсорирани от правителството , програмите в многобройни институти в които са изсипвани милиарди и трилиони долари са си чисто спонсорство. ОК ! Пробвали са , ето вече са стигнали до този извод и защо ги натрапват на други сега те да ги спонсорират...защото САЩ не могат и трябва да напечатат много долари още за целта.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                    Първоначално изпратено от KMETA

ГМО са много ефтини в САЩ защото са спонорирани на повече от 50% /маи беше по голям % ама не ми са пише на изус/от правителството им.
                    Глупости на търкалета. САЩ да плаща на фермерите да отглеждат генномодифицирани храни!? Що? Щото Монсанто ги е завладял? А не ви ли е ясно, че при тяхната демократична система, при техния контрол на народа върху обществените разходи, при прозрачността на тяхното управление, това няма как да стане? При тях всичко е достъпно публично бе, зомбита! И 1 $ да изхарчиш от държавните си длъжен да кажеш къде е отишъл. Да не е като при нас. При нас "законът за достъп до публичната информация" трябва да се преименува на "закон за забрана на достъпа до публична информация".
                    В САЩ има много строг контрол върху храните и лекарствата. И тъй като и там има много промити мозъци, със сигурност са били отхвърлени много добри храни и лекарства. Дето щяха да донесат повече полза, отколкото вреда. Не е ли време да проумеете, че полза без вреда няма, както и обратното.
                    Промити мозъци. Повтаряте каквото ви е налято в главите. Като "глобалното затопляне".
                    Не случаино съм КМЕТА:

david vs mons.ful-cp1251

World According to Monsanto - DVDRip English

futureoffood

Това са скучни филми - документални.

Пък ходи си ги търси в колибката/kolibka.com/ или по торентите и тогава си даи воля на емоциите. Но да не знаеш нещо и да си просто емоционален си е твои избор!!!

опс и за глобалното затопляне ще ти дам филм да си го търсиш.

"ГОЛЯМАТА ЛЪЖА - ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ'

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA

ГМО са много ефтини в САЩ защото са спонорирани на повече от 50% /маи беше по голям % ама не ми са пише на изус/от правителството им.
                      Глупости на търкалета. САЩ да плаща на фермерите да отглеждат генномодифицирани храни!? Що? Щото Монсанто ги е завладял? А не ви ли е ясно, че при тяхната демократична система, при техния контрол на народа върху обществените разходи, при прозрачността на тяхното управление, това няма как да стане? При тях всичко е достъпно публично бе, зомбита! И 1 $ да изхарчиш от държавните си длъжен да кажеш къде е отишъл. Да не е като при нас. При нас "законът за достъп до публичната информация" трябва да се преименува на "закон за забрана на достъпа до публична информация".
                      В САЩ има много строг контрол върху храните и лекарствата. И тъй като и там има много промити мозъци, със сигурност са били отхвърлени много добри храни и лекарства. Дето щяха да донесат повече полза, отколкото вреда. Не е ли време да проумеете, че полза без вреда няма, както и обратното.
                      Промити мозъци. Повтаряте каквото ви е налято в главите. Като "глобалното затопляне".
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Черкезов сигурно е неграмотно 14 - годишно хлапе с пъпки и много се забавлява, че в този форум му обръщат внимание.

Коментар

• Гигов,

аз например не вярвам, че СО2 предизвиква затопляне ,
                          но вярвам, че човек няма работа в божиите дела .

Природата (еволюцията) е създала най-доброто съгласно заданието.

Това домат с ген от акула, хич не ми требе. Нема и да го апна .

Освен това изобщо нямаме идея как тези "същества" ще повлияат на околните екосистеми.

Изкуствен подбор на растения - ДА , изкуствена промяна в гените им - НЕ .

То и изкуствения подбор вече си казва думата при растителните култури. Ако не ги обработваш - "калпавия" резултат на естествения подбор им еб... мамата.

Много промити мозъци сте тук.
                          Няма никакви доказателства, че генномофицираните организми са вредни. Ако ГМ култури не са изгодни за фермерите-те защо ги купуват? Да не са тъпи. Стига простотии. Истината е, ГМ храни са по-евтини. Произвежда се повече, и то качествени храни, при по-малки разходи.Те помагат да се изхрани нарастващото население на планетата. Ако пшеницата се отглежда по дядовите методи, няма да имаме повече от 200 кг от декар. И тогава хлябът ще е 3 лв за килограм. Богатите ще го платят, ами бедните?
                          Басирам се, че враговете на ГМО вярват, че парниковите газове предизвикват глобално затопляне. Същите промити мозъци. За 100 години средната температура на планетата се е повишила с 0.8 градуса, ама МОЖЕЛО (според компютърни модели) да се повиши с 1-2 градуса в близките 100 години. Ауууу, колко ме е страх. Можело.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер

Аз лично предпочитам всички храни да се произвеждат по "дядовите методи" независимо колко ще струват. Но това няма как да стане. ГМО ако са по евтини ще влязат в България независимо кой каво пише в този форум.
                            Ами ти за какво си в парламента, бре Остапе?
                            Като не искаш , бори се и защитавай интереса на българите. Нали за това си там.
                            Или ......... интереса клати феса!

Коментар

• KMETA

Заради такива балони като МОН , свръхпечеливши пък свръхспонсорирани сега борсите са на тоя хал.
                              А Чайна какъв е балон , там пък работата е направо уникална.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                                Ако пшеницата се отглежда по дядовите методи...
                                Аз лично предпочитам всички храни да се произвеждат по "дядовите методи" независимо колко ще струват. Но това няма как да стане. ГМО ако са по евтини ще влязат в България независимо кой каво пише в този форум.
                                Чакай тука бате ти Бойко да даде пари за частни интереси.

Коментар

Working...
                                X