IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Получих едно съобщение за подкрепа и покана за съвместна дейност. Вече ми е ясно защо ме нападате.

" повечето в този форум са озлобени,загубили 90% от парите си при спада
    така че помощ,разбиране и съдействие от тях не чакай
    поздрави "

Господа, не си избивайте комплексите с-щу мен, БСП, ГМО или Монсанто. Ставате смешни.
    Ще дойде време пак ще започнете да печелите.

Д-р Черкезов, биохимик-иноватор
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Tiki Man.
      Какво ще кажеш за присъдата на vikhunter за такива новоизлюпени форумни герои?
      Малко по-назад в коментарите ще я намериш.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Снимката още излиза като му напишеш името в images.google.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man
          Ами всъщност май си е точно той.

http://www.monsanto.com/who_we_are/l...s/bulgaria.asp

Bulgaria

Popovo
          Monsanto Bulgaria
          Popovo 7800
          Oblast Targovishte
          Mladost 121, et.2
          Nikolay Cherkezov
          Phone: +359-889-788-195
          Не го написах за да намесвам политиката, а за да отговоря на gigow, а и да добавя още една черта към характера на инженера биохимик.
          Черкезов

Местожителство: Брюксел
          Пуснато на: Нед Яну 17, 2010 9:00 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Моляви се, нямам нищо общо с Монсанто! Не съм въпросният господин, просто съвпадение на имената.
          Нищо лошо няма човека да е от БСП, аз също съм социалист по душа. Ако ги нямаше алтернативата ГЕРБ, бих гласувал за социалистите отново. Стига сме се дилили на партии, всички сме братя по кръв.

KMETA

Пуснато на: Нед Яну 17, 2010 8:12 pm Заглавие: Re: др. Черкезов и Монсанто

--------------------------------------------------------------------------------

стар скептик написа:
          д-р Черкезов или не е доктор или работи за Монсанто.

of B.

http://www.bsp-targovishte.com/index...E2%E0%ED%EE%E2

Колко бързо се спира сайт в името на конспирацията или май е от студа? А беше със снимка.
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Ами всъщност май си е точно той.

http://www.monsanto.com/who_we_are/l...s/bulgaria.asp

Bulgaria

Popovo
            Monsanto Bulgaria
            Popovo 7800
            Oblast Targovishte
            Mladost 121, et.2
            Nikolay Cherkezov
            Phone: +359-889-788-195
            Не го написах за да намесвам политиката, а за да отговоря на gigow, а и да добавя още една черта към характера на инженера биохимик.

Коментар

• Тики, Тики защо намесваш политиката в темата???
              Нали ГЕРБ и АТАКА приеха закона на първо четене.
              И питай стамбулето защо бе това бързане, а не бесепето.
              И като попитах тук - там ще ви кажа - нещата са доста Убавички.
              Проследява се една верига(тук си жертвам двата палеца)...
              Геномен център - САЩ(МОНСАНТО) - нови министри(от САЩ) - ГЕРБ - ГМО в БГ
              Ех , ако имаше 2-3 като Михнева, ЖУРНАЛИСТКАТА.....

Коментар

• Стамболов,ако четеш тази тема,кажи на твоите какво мислим за ГМО ,ДА НЕ ТИ СЕ ВИДИ МЕЙСИТО ДЕТСКА ПЕСНИЧКА.
                Вземайте се в ръце, от ГЕРБ зависи да ги изритате тези мижитурки и хич не се оправдавайте с ЕС-тоя номер няма да мине.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• тики,
                  едва ли е този,
                  този звучи като психично болен, който си е спрял хапчетата...но факта с БСП пък - спокойно може да този малоумник

поздрави
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това е другаря Черкезов. Вижте какво намерих в кеширана от Google страница на БСП Търговище.

Николай Черкезов

Роден на 26.03.1974 г. в гр. Попово. Завършил Университет по хранителни технологии - Пловдив, спец. "Етерични и растителни масла".
                    Технолог в "РОСА" А - Попово.
                    Член на ОбС на БСП - Попово,
                    председател на младежката организация на БСП.
                    Монсанто присъстват в не един и два документални филма на тема хранене. Най-интересният, който ви препоръчвам, е френския The World According To Monsanto. В Интернет е пълно с материали, но предполагам, че и вас като мен ви мързи да четете и предпочитате да гледате!

Вчера гледах твърде хленчещия на места Food Inc, който показва пътя на храната до чинията на американеца. Ужас! Надявам се в България никога да не стане така. Също така е интересен и за икономисти, които могат да видят какви вторични ефекти могат да имат субсидиите за земеделие(благодарение на които американските фермери са най-богатите... а не заради Монсанто, както намеква другаря Черкезов)

Коментар

• Ето и някои от подписите на така самонареклия се "доктор Черкезов"

"др.Черкезов" - като другаря Черкезов
                      "д-р.Черкезов" - тука е сложил чертичката, ама не е махнал точката
                      "Др.Черкезов
                      Био химик - иноватор
                      " - пак става другар, който не знае, че биохимик се пише слято, ама пък вече е "иноватор". Дето викат в "Пълна лудница" - ай сиктир.
                      "Д.р. Черкезов
                      Биохимик - иноватор
                      " - следващия подпис. Разбрал е как се пише биохимик, ама какво е "Д.р." можем само да гадаем. Не е "другар", защото има точка между буквите. Някакво съкращение-"дежурен редактор". Може би...
                      "Д-р.Черкезов, биохимик-иноватор" - така и не се научава да махне точката след "д-р"

Ако този е "доктор", то аз съм космонавт. Вече и аз си мисля, че наистина има хора, дето им се плаща да пишат по форумите. Този Черкезов сигурно е един от тях.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• bertram

Проблема че не са обозначени , редно е да бъдат обозначени и необозначаването на подобно съдържание е престъпление. Няма никаква логика да не се обозначават защото това означава буквално практиката за обозначаване на съдържание да бъде отречена а тя е наложена и потребителя я удобрява.Мисля че този закон няма да мине и някои министри ще се разделят с постовете си. Изключено е службите за сигурност да спят , тези хора ще създадат проблем. Самото им поведение е някакво извадено от нафталина , не стоят никак добре както са застанали срещу обществото.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Черкезов,подлоги като теб винаги са се стремяли да оставят останалите без избор и са натрапвали чрез корупция продуктите ,които предлагат.Винаги,когато е имало възможност от мащабни престъпления,некадърници като теб са били в първите редици,защото никога не са били способни на съзидателен ,упорит труд,винаги съобразен в това да не е в ощърб на здравето на хората.Всички войни винаги са повеждани от некадърни демагози ,неспособни да решат проблемите на място и са повеждали армийте към места,където да плячкосват чужд труд и природа.Не ти завиждам за мига на твоето сгромолясване,защото знам ,че ще свършиш като скот,отритнат,забравен и вмирисан.Някага са те залъгали ,че имаш мисия,но тоя биберон дето го дъвчеш, ще ти излезе горчив.В период на криза хората са отчаяни,по-лесно се хващат на измамите като твоята.Ти явно си решил да се пробваш да се възползуваш от този факт.Но когато разберат,че си ги изиграл,когато някой е загубил всичко заради теб,едва ли би се поколебал да ти причини на теб същото.А ти искаш да измамиш твърде много хора заради личния си интерес.Искаш да убиеш земята ни с отрови и ГМП,искаш да тровиш децата ни и от това да правиш пари.Не!Това няма да продължи дълго и няма как да стане!Вместо да дразниш всички ,стани и си направи една напитка с продукти на твоето любимо Монсанто-сипи в 200мл вода една лъжичка Раундъп,добави аспартам на вкус.Разбъркай старателно и изпий наведнъж.Да ти е сладко.

Коментар

• Аз като гледам на къде отиват нещата ... май ще трябва да си купя няколко декара някъде из тракия и да си засадя няколко овошки, домати, пипер... поне да знам какво ям егати.

А черкезов е поредния психо открил какво е това интернет форум.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                              ГМО не се нуждае от реклама. Фермерите са добре запознати, просто не мога да остана безучастен, при положение че се изопачава истината и се насажда манипулация относно ГМО.

д-р.Черкезов
                              Крадеца вика дръжте крадеца. Прочети интервюто малко по-надолу и тогава се опитвай да лъжеш.

Коментар

• Никой не ви кара на сила да си купувате ГМО!!! Въпрос на личен избор.

Черкезов.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X