IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов
    Това с Нова, беше платена поръчка от фермерите които се занимават с био и конвенционално производство.
    Ние сме навсякъде, който има интерес да прави бизнес от Земеделие и биогорива, може да посети http://www.dobrich-fair.com/main.php
    Всеки умен човек би се свързал с най-добрият щанд от измежду всички. За да не правя реклама ще замълча...

Черкезов
    Ха така, Черкезина ни кани в Добрич на панаира. И без да ме кани, аз планирам да дойда и да го залея с нещо гнусно, давайте идеи...
    Организирал съм листовки които разясняват за вредата от ГМО, искам да пусна да се раздават по-време на целия панаир, на фермерите. Листовките са много хубави, около 5 000 броя са, имам нужда от подкрепа. Доброволци които да раздават тези брошури по време на панаира. Доброволци трудно се намират, затова мисля да наема хора да раздават. Който иска да помогне с логистика, финанси или каквото и да е било, ще свърши чудесна работа. Ако намеря хора от Варна, трябва някой да ги закара и върне. Тоест ще трябват финанси за бензин,храна и евентуално някакви джобни, който иска може да бъде съпричастен с 5,10лв. или колкото прецени.За мен може да гарантира човека Ивелин, който писа становището на фермерите от социалната мрежа на Фермер БГ, на него съм му изпращал от нашите брошури. Лично аз смятам да посетя панаира веднъж и да раздавам листовките... ако има и други желаещи, ще се радвам да се свържат с мен.
    Ще ми се и някаква по-хард акция да направим...
    ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Черкезов, едно пиленце ми каза, че ще го гризнете мощно при второто четене на закона.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
        Черкезов,такива като теб са Генно-Модифицирана Отврат и нищо друго.Ти изпитваш въпиюща нужда да се класираш като гъзолизец №1 на Монсанто за България.Успя!Поздравления!Получил си мозък по погрешка и искаш да вкараш колкото се може повече хора в лайняната яма ,в която се къпеш.Но хората не са тъпи като теб,не са готови да продадат и майка си ,за да изкарат някой лев.Истината е ,си толкова пропаднал и жалък,че се чудиш къде да се подвреш ,да излъжеш ,за да подчертаваш мнимата си значимост.Вземи си купи едно пистолетче и си играй сам на руска рулетка.Не след дълго ще освободиш света от коварното си присъствие.Разбери ,той няма нужда от теб.Нито от буклуците на Монсанто.Ще бъдете спряни.Рано или късно.И завинаги.
        +1111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111!!!!!!

Браво - мнението Ви е разкошно и отразява това ,което мислят доста хора!
        Поздрави за смелостта!
        това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

Няма значение кой какво мнение има, истината и правдата винаги ще възтържествуват.
          Хайде до скоро, че стягам куфара за изложението във Добричко.
          П.С.
          Много противници на ГМО, ама всички набиват модифицирана царевица като луди))

Д-р Черкезов, биохимик-иноватор
          Черкезов, аз не нагъвам такава царевица. Рядко виждам твърда тъмно-жълта истинска царевица. Много ми липсва. А за другата, понякога обяснявам на продавачите по пазарите, че е генно-модифицирана американска и че искам твърда, тъмно-жълта, българска истинска. А соята рядко я консумирам, само като Тофу и при това ако пише, че е от соя без ГМО. А според мен хората ядат боклуци в БГ от една страна от невежество, от друга от инерцията, от трета от беднотия. Но по принцип е доказано статистически, че високоинтелигентните и образовани хора са тези, които се вълнуват най-много за екологията. Рядко се изказвам по тези форуми, но се намесих, защото в случая става дума за престъпление не само срещу човечеството, но и срещу цялата биосфера. Такива като теб Черкезов според мен много зло правят. И дано да си заблуден, а не продал се.
          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
            Първоначално изпратено от Черкезов
            Първоначално изпратено от gigow
            Дрънкането за опастността от ГМО е същото като дрънкането за опастността от глобалното затопляне в следствие на натрупване на парникови газове. .....
            Ай сиктир!
            На това аз казвам, аргументирано становище!
            д.р Черкезов
            Ти маймуно дето се представяш за доктор, така и не се научи как се съкращава. Нямам нужда от твоето мнение. Аз си имам свое. Но ти си едно от двете: или платен писач на "Монсанто" или безхаберник, който просто се забавлява да пише по форумите. И на тебе "ай сиктир"!

Темата е сериозна и се нуждае от сериозно научно проучване. Когато се представят сериозни научни доказателства, че ГМО са вредни, след като ги прочета, може да се съглася с тях.
            Не се пиша учен, ама вчера един от протестиращите против ГМО представи следния аргумент: "Има съмнения, че има риск ГМО да увредят екосистемата."
            Забележете! Не "има риск", "а има съмнения, че има риск".
            Това е все едно да те осъдят на доживотен затвор с мотив: "Има съмнение, че обвиняемия е можел да извърши престъплението". Не ви ли звучи идиотско.... противници на ГМО? Искам доказателства. Примерно е доказано, че в щата..... 100 души са умрели защото са яли ГМ царевица. Или десет. Несъмнено. До тогава вие сте едни манипулатори.
            По-рано пейстнах две статии. Ти според мен не си изчел цялата тема. Освен това 100 на 100 можеш да намериш достатъчно статии из нета ако си напрвиш труда. Ти да не очакваш ние да ти снесем всичко? Ние сме инвеститори, които случайно сме видели тази тема като теб. Явно сме се информирали, защото смятаме че това е важно. Т.е. положили сме труд и усилия, за да добием представа за нещата в дълбочина. И за разлика от Черкезов аз наистина имам два бакалавъра и два магистъра от елитни американски университети. Сигурно има много хора с качества, които се изказват тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
              От същия сорт бяха и приказките за опастността от свинския грип. Или опасността от ДДТ. Баба ми помня как ръсеше с ДДТ, пък потомството което остави беше здраво. И тя умря на 80.
              Тук най-ретроградна роля играят медиите. Те имат полза да ни плашат със всякакви ужаси, за да могат да се продават, а от там и да властват. Същата роля имат и една част от политиците, които експлоатират създадените от тях съвместно с медиите страхове на хората.
              Май всичко си изтълкувал прогрешно. Тези които разбират че епидемията от свински грип беше фабрикувана от фармацевтичните компании, са против ГМО!!! А не обратното. Порови се в naturalnews.com на всяка от двете теми и ще разбереш защо.
              Да ГМО са ужас, защото ще изродят биосферата необратимо. И въпреки това политиците ги приемат, защото защитават нечии интереси. И това е обратното на твоето тълкувание. Ти сигурно си поредният под 30 г. който знае всичко най-добре.

Коментар

• Експериментална храна

Нямам нищо против технологията на генно модифициране и вероятно това е бъдещето. Обаче надали все още сме овладяли напълно подобна технология, че да я прилагаме.
                Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                  В темата обсъждаме ГМО, дайте да не намесваме политиката, щото ще стане мазало. Не болшевиките гласуваха тайно на първо четене престъпните промени, позволяващи свободното и безпроблемно отравяне на българската земя.
                  Проблема ГМО касае всички ни.
                  За съжаление, всичко е политика. Дори и еко квотите са политика.

П.П. А червените глисти търсят подходяш гостоприемник....

Коментар

• В темата обсъждаме ГМО, дайте да не намесваме политиката, щото ще стане мазало. Не болшевиките гласуваха тайно на първо четене престъпните промени, позволяващи свободното и безпроблемно отравяне на българската земя.
                    Проблема ГМО касае всички ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      Първоначално изпратено от Tiki Man
                      Гигов, такива като Черкезов разчитат на хора като теб, които изобщо не познават материята, но изказват мнения и разсъждават "логично".
                      Не мисли Гигов за много глупав, комунягите разчитат сегашното управление да бърка колкото се може повече и да акумулира народно недоволство.
                      За комунягите, разрешаването на ГМО у нас ще бъде като "летящ старт" в оплюването на ГЕРБ. Ама така са комунягите - Важно е да вземем пак властта, без значение какво ще струва това на народа ни.
                      Така е, болшевизма е една изключително долна история !

Коментар

• Първоначално изпратено от atb
                        Първо.... Поздравления, най-после се научи как се пише титлата ти!
                        [/quote]

Да ама е "титла" няма такова животно.
                        - справка форум бгмама.
                        В превод МАЙСТОР БЕТОНДЖИЯ С МАНИЯ ЗА АРХИТЕКТ.

Кво стана Черкезов баш АДМИНИСТРАТОРА на бгмама ти намаза ските !!!
                        Тука та траят щот си голямо ШОУ.

А сега сериозно:
                        Събрахме се хора с чиста съвест и активна гражданска позиция и решихме:

ДА ОТКУПИМ БЪЛГАРИЯ – ЧИСТА ОТ ГМО!

Изпратете SMS със съдържание: BEZGMO
                        На кратък номер: 1966

Цена на SMS-a с ДДС: 0.30 лв

Ще получите отговор:
                        Blagodarim Vi, che pomagate da spasim Bulgaria ot genno-deformiranite organizmi! We are not just bricks in the wall!

Кампанията е символичен откуп за България от замесените в аферата с ГМО. Събраните средства ще отидат за разяснителна кампания за вредата от ГМО.

Ние, българските майки, милеем за България така, както милеем и обичаме децата си.

Като последна надежда да запазим България от необратима грешка, подехме кампанията „Картички „Зелена България” – за Министър-председателя на Република България”

Очакваме да привлечем вниманието на медиите, обществото и политиците върху нашата чиста, гражданска и майчинска позиция, и нашето нежелание за освобождаване на генетично модифицирани организми в околната среда с предстоящото приемане на новия закон.

Страховете ни не са плод на преекспониране и преувеличения, а се базират върху реални факти и резултати в други страни. Обичаме България и не искаме същото да сполети и нашата екологично чиста земя и нашето земеделие. Не искаме да загубим завинаги вкуса и генетичната чистота на традиционните български сортове. Не искаме пред България да се затворят завинаги всички пътища към Европейските пазари. Не искаме здравето на нашите деца да е под въпрос!

КАМПАНИЯТА:

Скъпи приятели,
                        нека засипем г-н Бойко Борисов с картички, повтарящи неговата прекрасна идея за ЗЕЛЕНА България — с чиста храна, земя, природа (и чисти гени, нали?)!

Картичките да бъдат красиви изгледи от нашата Родина, снимки или ръчно нарисувани. Текстът да бъде позитивно послание, вик за спасение.

Например: Г-н Премиер, Вие можете да спасите нашите поля, нашата българска роза, нашите билки, нашите деца.

Изпращайте ги на адрес:
                        гр. София 1164 пощенска кутия №38
                        Срокът за получаване е 02 - 03 февруари!

Ние ще ги съберем и ще поканим телевизионна медия да отрази връчването им!

Можете да ги нарисувате лично, с децата си. Можете да "произведете" десетки и стотици и да ги донесете директно в пощенската кутия! (Намира се на площад „Журналист”, в кв.”Лозенец”)

Нека обединим всичките си надежди и ги изпратим с цялата си положителна мисъл, с вяра в бъдещето на нашата Родина!"
                        "
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Черкезов,такива като теб са Генно-Модифицирана Отврат и нищо друго.Ти изпитваш въпиюща нужда да се класираш като гъзолизец №1 на Монсанто за България.Успя!Поздравления!Получил си мозък по погрешка и искаш да вкараш колкото се може повече хора в лайняната яма ,в която се къпеш.Но хората не са тъпи като теб,не са готови да продадат и майка си ,за да изкарат някой лев.Истината е ,си толкова пропаднал и жалък,че се чудиш къде да се подвреш ,да излъжеш ,за да подчертаваш мнимата си значимост.Вземи си купи едно пистолетче и си играй сам на руска рулетка.Не след дълго ще освободиш света от коварното си присъствие.Разбери ,той няма нужда от теб.Нито от буклуците на Монсанто.Ще бъдете спряни.Рано или късно.И завинаги.

Коментар

Няма значение кой какво мнение има, истината и правдата винаги ще възтържествуват.
                            Хайде до скоро, че стягам куфара за изложението във Добричко.
                            П.С.
                            Много противници на ГМО, ама всички набиват модифицирана царевица като луди))

Първо.... Поздравления, най-после се научи как се пише титлата ти!
                            Второ: Прав си човече.. истината и правдата.... истината е лъснала като гол гъз на слънце... а именно, че това са боклуци с които се трови народа. човек винаги пипа там дето не му е работа и все се мисли за Бог ама не е. иска ти се сигурно и от кравешки л..на да ги модифицираш и злато да получиш ама нанайсе. не се мъчи да разбереш нещо дето отгоре е създадено и да си мислиш, че можеш да го направиш същото...
                            трето: стегни си куфара за някоя психиатрия. и там повярвай ми имат крещяща нужда от такива като теб, да пробват новите лекарства дето са "безопасни"... е малко може да се пообринеш ама нали все пак и това е чиста наука.. проба-грешка..
                            четвърто: всички за съжаление набиваме царевица, соя и тн заради такива като тебе. смахнати и гладни за пари. ходи в Америка при дружките, лапай си краставиците с вкус на трева и мълчи, че аман от такива като тебе. дай ми поне една причина и доказателство, че от тия храни човек се чувства по-добре, по-енергичен и здрав. ама моля ти се само без такива дошли ми от приятелчетата ти Монсанто и всички навързани с тях. а доклади на независими и големи имена. айде със здраве, лапай си тая вечер ГМО-тата мисли си, че са вкусни и заспивай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man
                              Гигов, такива като Черкезов разчитат на хора като теб, които изобщо не познават материята, но изказват мнения и разсъждават "логично".
                              Не мисли Гигов за много глупав, комунягите разчитат сегашното управление да бърка колкото се може повече и да акумулира народно недоволство.
                              За комунягите, разрешаването на ГМО у нас ще бъде като "летящ старт" в оплюването на ГЕРБ. Ама така са комунягите - Важно е да вземем пак властта, без значение какво ще струва това на народа ни.

Коментар

• Гигов, такива като Черкезов разчитат на хора като теб, които изобщо не познават материята, но изказват мнения и разсъждават "логично".

Поинтересувай се как продуктите на Монсанто са налагани в САЩ.

Нека ти подскажа с заглавията на няколко новини в които присъства името на Монсанто.

Monsanto Fined $700 Million for Poisoning People with PCBs
                                http://www.organicconsumers.org/Toxic/monsanto_pcbs.cfm

Monsanto Fined in France for 'False' Herbicide Ads
                                http://www.organicconsumers.org/arti...ticle_4114.cfm

Monsanto fined $1.5m for bribery
                                http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/4153635.stm

В САЩ са действа много по-елегантно. Там висшестоящи служители в различни агенции, най-вече FDA, са били техни служители. Просто виж кой е одобрявал различни техни продукти и техните биографии.

Коментар

Working...
                                X