IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да спрем нашествието на ГМО в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спокйно приятел, Дедоти ако не е доволен, винаги може да му намерим по-добър сорт царевица.Няма място за притеснение.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• миналата година да ви кажа, НО ТОГАВА ОЩЕ НЕЗНАЕХ ЗА ГМО, помагах на дедото да копаем царевицата в с.Борован / Врачанско .... чак сега си давам сметка ..... беше посадена на всекаде - разбира се пробно царевица от Румъния - дадена на фермерите по предлог да се опита една реколта как ще се държи тя в тези полета - раздадена безплатно .....

А ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ... а сега лично ще питам дедото за марката и за други подробности ...

Коментар

• Tiki Man

В момента в търговската мрежа е пълно с продукти с ГМО , фул е. Нали сме в тотална забрана ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man
          да има тотална забрана. Това пак не е гаранция, но поне ще държим големите компании настрана.
          Приеме ли се ГМО това, че ще има гласувани разстояния между нивите е много под въпрос дали ще се спазва. Съдебната ни система е изключително смотана и тръгне ли да се съди човек по-скоро ще си остарее и умре преди делото да е прключило.

Направи ми лошо впечатление, че наскоро прочетох за дело 12 години и още не е решено за някакъв дето убил друг на пътя. 12-години дело и после съдебната ни система работела
          Не е препоръка.

Коментар

• Зарежи какво казва той. Единствения начин да има някаква сигурност в тази държава, управлявана от невежи и корумпирани политици, е да има тотална забрана. Това пак не е гаранция, но поне ще държим големите компании настрана.

Коментар

• http://all.actualno.com/news_282656.html

Коментар

• Борисов твърдо против срещу генномодифицираните организми

Коментар

• http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2745212

Коментар

• Здравейте, приятели!

От днес до петък включително в Добрич ще се проведе Борса за семена и посадъчен материал. Там е много подходящо да се извърши разпространение на информационни брошури и карти със стикери във връзка с рисковете от свободното пускане на пазара на производни на генно-модифицирани организми (ГМО). Информационните материали са налични в Обществения център за околна среда и устойчиво развитие - Варна и могат да се получат от Илиян Илиев и неговата колежка.

Търсим желаещи да се включат в раздаването на материалите в удобните за тях дни (мин. 2ма души дневно). Входна такса за Борсата няма.

Другата идея е да се наемат хора които да ги раздават целодневно, за целта трябва да се съберат около 100 - 200лв. които да покрият храна, джобни - заплащане и евентуално пътя, ако хората са от Варна.

Ще се радваме да ни потърсите!
                    Санди 0895 732 913

Илиян Илиев
                    ОЦОСУР
                    9010 Варна, ПК №79
                    тел./факс: +359 52 306 423
                    ел. поща: pecsd@net-bg.net

Сайт с новини п темата: http://www.ecovarna.info/
                    ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Има ли тук юристи да ми обяснят как ГМО са забранени от закона, а Черкезов ще ги промотира и продава на панаира. Аз мога ли да промотирам наркотици?

Коментар

• Изпратих писмото си до отдел "Връзки с обществеността" на БАН, с копие до Дневник.

От репортажа на Нова ясно се видя кой спонсорира българските учени, така че едва ли има полза.

Черкезов, защо непрекъснато подхвърляш неща, които нямат нищо общо с ГМО? Био "петрол"? Спасение на българските фермери? Глупости!

И как ще гониш хората с листовките от панаира? Тоя панаир да не го правиш ти?! Ами ако ги раздават пред входа? Айде да видим кой ще ме изгони ако реша да дойда! Ще стане такъв цирк, че ще лъснеш по новините на всички телевизии още същата вечер!

gigow, чисто интуитивно би трябвало да разбираш, че щом става дума за действия срещу държавата или корпорация, то няма как да си от грешната страна на барикадата ако ни подкрепиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                          Прецакани фермери....Ние сме единственият шанс на фермерите, при положение че земеделието умря отдавна, трябва съживяване веднага. Скоро ще го разберете, когато всеки фермер подкара по една Каптивия.
                          С Каптивията ще орът и жънат - каква биологична иновация само...

http://www.segabg.com/online/new/art...20100040002403
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Прецакани фермери....Ние сме единственият шанс на фермерите, при положение че земеделието умря отдавна, трябва съживяване веднага. Скоро ще го разберете, когато всеки фермер подкара по една Каптивия.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje
                              Първоначално изпратено от Черкезов
                              Това с Нова, беше платена поръчка от фермерите които се занимават с био и конвенционално производство.
                              Ние сме навсякъде, който има интерес да прави бизнес от Земеделие и биогорива, може да посети http://www.dobrich-fair.com/main.php
                              Всеки умен човек би се свързал с най-добрият щанд от измежду всички. За да не правя реклама ще замълча...

Черкезов
                              Ха така, Черкезина ни кани в Добрич на панаира. И без да ме кани, аз планирам да дойда и да го залея с нещо гнусно, давайте идеи...
                              Организирал съм листовки които разясняват за вредата от ГМО, искам да пусна да се раздават по-време на целия панаир, на фермерите. Листовките са много хубави, около 5 000 броя са, имам нужда от подкрепа. Доброволци които да раздават тези брошури по време на панаира. Доброволци трудно се намират, затова мисля да наема хора да раздават. Който иска да помогне с логистика, финанси или каквото и да е било, ще свърши чудесна работа. Ако намеря хора от Варна, трябва някой да ги закара и върне. Тоест ще трябват финанси за бензин,храна и евентуално някакви джобни, който иска може да бъде съпричастен с 5,10лв. или колкото прецени.За мен може да гарантира човека Ивелин, който писа становището на фермерите от социалната мрежа на Фермер БГ, на него съм му изпращал от нашите брошури. Лично аз смятам да посетя панаира веднъж и да раздавам листовките... ако има и други желаещи, ще се радвам да се свържат с мен.
                              Ще ми се и някаква по-хард акция да направим...
                              Аз мисля че ако се приме закона след известно време фермерите ще бъдат прецакани яко и тогава самите те ще направят нещо хард с Черкезов.

Коментар

• Гърмите си куршумите напразно. Ако видя някой да притеснява бизнесмените по време на панаира, ще поръчам на охраната да ви изхвърли като мръсни котета. Това е Добрич, частен панаир-частен бизнес, не се излагайте на панаира, правете го пред парламента, там се ковът законите, ние сме просто бизнесмени и хора милеещи и съпричастни към страданията и неволите на българският селянин и фермер.Правим бизнес-почтен, плащаме си данъците за да издържаме безделници и харалтупници като вас....баста!

Черкезов

Коментар

Working...
                                X