IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Георги Победоносец-Възпоменателни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: атина

Първоначално изпратено от viktoria1
    И аз продавам олимпийския комплект "АТИНА" - цена 950 лв. Продавам още платинената Десислава и Ко за 1700 лв. Виктория
    С ДДС или без ДДС?
    remember remember the fifth of november

Коментар

• атина

И аз продавам олимпийския комплект "АТИНА" - цена 950 лв. Продавам още платинената Десислава и Ко за 1700 лв. Виктория

Коментар

• 1100 лв.

Коментар

• Kakva e zenata Kalbureti?

Коментар

• продавам олимпийския комплект"АТИНА"-10-е монетки със сертификатите,кутията с лупата и брошката.

Коментар

• Kupuvam ednolevkata i goljamata Sv. Georgi. Molja pishete na lichna s oferti (samo seriozni oferti molja, ne s stil razmenjam moneta za apartament v zentura na Sofia )

Коментар

• свети георги

Имам бройки от голямата Свети Георги. Пиши ми на лични. Ти какво продаваш?

Коментар

• Купувам 100-левовата монета Свети Георги Победоносец

Оферти на ЛС или тук

Коментар

• КЪДЕ СЕ ИЗГИБИХТЕ?ДОКЪДЕ СТИГНАХТЕ С ТЪРСЕНЕТО И НАМИРАНЕТО НА св.ГЕОРГИ?

Коментар

• имам бройките - толкова колкото съм написал по-долу
                      INOX ме пита за монета и му казах цена 950.00 лв. - 1 бр., продава се само една и тя не е моя, аз моите за сега ще си ги държа

лек ден

Коментар

• засега само купувам :-)

Коментар

• Ako imash nesto za prodavane spodeli s nas moje puk da e ot vzaimna polza ...

Коментар

• Абе защо в България няма аукционни къщи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                              честито Импе, много е красива нали!
                              Бих я нарекъл дори секси, ако каката не бе облечена като бригадирка... :-) На всеки желаещ бих препоръчал да си я купят заедно со сребърната такава, а дори и с медно/никеловата. Сребърната струва сигур 13-14 кинта, медноникеловата - май половин кинт.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                                честито Импе, много е красива нали!
                                Няма по красива от добре запазена римска сестерция със зелена патина!

Коментар

Working...
                                X