Az susto tursja Sveti Georgi, goljamata, kolichestvoto e neogranicheno, moje i 10 i 50 stiga njakoj da gi ima naistina. Vuprosa e v zenata, monetata beshe i bez tova skupa na gishe. Da vidim dali njakoj ot vas naistina ja ima i kakvi sa serioznite oferti.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети Георги Победоносец-Възпоменателни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fossilkalbureti недей да си мислиш че 4 монети ще ти стигнат за апартамент, само ще ти кажа че цената им зависи от търсенето и предлагането както ти сам това знаеш, но и от този който има повече монети от теб. Аз ще ти кажа че наскоро се сдобих с 3 % от тиража, вярно че цената не беше 470 а между 560 -590 за бройка и ще дойде момент в кото ще почна да ги продавами винаги ще държа по ниска цена от теб! Прияте ден :-)
от двата вида, интересува ме голямата монета.Би ли ми пуснал на ЛС или на мейл: inox@mail.bg ,
дали една такава не ти е излишна, и съответно- условията)) при които си готов да се разделиш с нея))
Коментар
-
kalbureti недей да си мислиш че 4 монети ще ти стигнат за апартамент, само ще ти кажа че цената им зависи от търсенето и предлагането както ти сам това знаеш, но и от този който има повече монети от теб. Аз ще ти кажа че наскоро се сдобих с 3 % от тиража, вярно че цената не беше 470 а между 560 -590 за бройка и ще дойде момент в кото ще почна да ги продавами винаги ще държа по ниска цена от теб! Прияте ден :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalburetiще ги задържа да станат около 10000 лв. или евро бройката.Първоначално изпратено от kalburetiвсе още не съм решил да ги продавам,освен ако не за цена достатъчна за да си купя жилище.
Коментар
Коментар