IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Георги Победоносец-Възпоменателни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Az susto tursja Sveti Georgi, goljamata, kolichestvoto e neogranicheno, moje i 10 i 50 stiga njakoj da gi ima naistina. Vuprosa e v zenata, monetata beshe i bez tova skupa na gishe. Da vidim dali njakoj ot vas naistina ja ima i kakvi sa serioznite oferti.

Коментар

• Здравейте, колеги!
      Търся един брой от големите на Св.Георги.
      Някой да ми предложи?

Коментар

• честито Импе, много е красива нали!

Коментар

• Аз пък отпреди малко си имам Майката с лапето-о-о-о.... :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
            kalbureti недей да си мислиш че 4 монети ще ти стигнат за апартамент, само ще ти кажа че цената им зависи от търсенето и предлагането както ти сам това знаеш, но и от този който има повече монети от теб. Аз ще ти кажа че наскоро се сдобих с 3 % от тиража, вярно че цената не беше 470 а между 560 -590 за бройка и ще дойде момент в кото ще почна да ги продавами винаги ще държа по ниска цена от теб! Прияте ден :-)
            Fossil
            от двата вида, интересува ме голямата монета.Би ли ми пуснал на ЛС или на мейл: inox@mail.bg ,
            дали една такава не ти е излишна, и съответно- условията)) при които си готов да се разделиш с нея))

Коментар

• за сега нито едното нито другото!

Коментар

• тук сме, да не би да искаш да ти продам монетки или ти да ми продадеш, за да си ги закръгля на 50 бр.

Коментар

• къде се изгубихте?

Коментар

• kalbureti недей да си мислиш че 4 монети ще ти стигнат за апартамент, само ще ти кажа че цената им зависи от търсенето и предлагането както ти сам това знаеш, но и от този който има повече монети от теб. Аз ще ти кажа че наскоро се сдобих с 3 % от тиража, вярно че цената не беше 470 а между 560 -590 за бройка и ще дойде момент в кото ще почна да ги продавами винаги ще държа по ниска цена от теб! Прияте ден :-)

Коментар

• такъв е живота,борба.трябва да се прави нещо защо не ходихте до софия да си купите аз ходих и си държа цена добра да взема.аз предлагам,а вие търсите.

Коментар

• Muaaaaahahahahaha OK ofertata se otteglja togava. Neka si gi durji za apartament.

P.S. Abe te che v pazardjik sa po-evtini apartamentite, po-evtini sa, ama chak puk tolkova ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                          ще ги задържа да станат около 10000 лв. или евро бройката.
                          Първоначално изпратено от kalbureti
                          все още не съм решил да ги продавам,освен ако не за цена достатъчна за да си купя жилище.
                          не се и надявай да минеш с тези 400 кинта човекът иска да си купува апартамент

Коментар

• Kato za teb 475 lv, kolko brojki imash?

Коментар

• мога да ги продам ако има изгодна оферта ?

Коментар

• не мога да разбера за какво държите за голямата?

Коментар

Working...
                                X