If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЗДРАВЕЙТЕ! РАЗПОЛАГАМ СЪС ЗЛАТНА МОНЕТА "СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ" 1,55ГР, ПРОБА 999/1000. И ТЪЙ КАТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ИНВЕСТИРАНЕ В ЗЛАТНИ МОНЕТИ, Я ПРОДАВАМ! ВИЖДАМ, ЧЕ ДОСТА ХОРА ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС КЪМ НЕЯ, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ Е В ИЗЧЕРПАНИ КОЛИЧЕСТВА. АКО НЯКОЙ ЖЕЛАЕ ДА Я ПРИТЕЖАВА, ДА МИ ПИШЕ! :§
Дай цена, така ще наддаваме и ще вземеш най-добрата оферта, докато на лични може да се прекараш!
ЗДРАВЕЙТЕ! РАЗПОЛАГАМ СЪС ЗЛАТНА МОНЕТА "СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ" 1,55ГР, ПРОБА 999/1000. И ТЪЙ КАТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ИНВЕСТИРАНЕ В ЗЛАТНИ МОНЕТИ, Я ПРОДАВАМ! ВИЖДАМ, ЧЕ ДОСТА ХОРА ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС КЪМ НЕЯ, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ Е В ИЗЧЕРПАНИ КОЛИЧЕСТВА. АКО НЯКОЙ ЖЕЛАЕ ДА Я ПРИТЕЖАВА, ДА МИ ПИШЕ! :§
Ajde stiga sme se djafkali za tova zlato veche, mislete kak da si vlojite malkoto pari po njakakuv razumen nachin, kojto da e polezen za okolnite i da nosi radost i udovletvorenie, a ne v murtav metal!
Marto ukroti strastite, koga si chuval za faktura pri pokupko-prodajba mejdu chastni liza?! Aman ot 17 godishni hlapetij chuli nedochuli i govorjat. Faktura ti davat kato kupuvash ot BNB ili v magazina, pri turgovia s investizionno zlato njama DDS, ne se izlagaj!
Аз да не съм фирма, че да ти издавам фактура, бе, човек, какви дивотии ми говориш!!!!!!!!!! Купила съм я на 1600 и въобще не ми е належащо и спешно да я продавам. Ако реша, продавам на 1700, ако ми е гот мога и на 1612 лева и 57 стотинки щото съм гадна кучка. Ако има някой много закъсал и упорит - тогава мога да реша да продавам. Какви фактури, какви 5 лева, ще ти се смеят и гаргите, и децата. Ти като купуваш и продаваш монети на този и онзи дават ли ти фактури, а ти издаваш ли? Я на някоя сбирка кажи на някой: "Издай ми фактура" и ще отнесеш шамарите. Баси нещасника, супер ме изнерви................
Ами да нещасник съм и затова не продавам а само купувам ........
Имам доста фактури от БНБ – някои с ДДС, други без .........
Като гледам на много сбирки си ходила – голям опит имаш ...........
А ти не влагай толкова мн. емоции – запази ги за гаджето – да го направиш щастлив (може и див)!!!
Като гледам за бизнес не ставаш – дано ставаш за др. работи ...............
Аз да не съм фирма, че да ти издавам фактура, бе, човек, какви дивотии ми говориш!!!!!!!!!! Купила съм я на 1600 и въобще не ми е належащо и спешно да я продавам. Ако реша, продавам на 1700, ако ми е гот мога и на 1612 лева и 57 стотинки щото съм гадна кучка. Ако има някой много закъсал и упорит - тогава мога да реша да продавам. Какви фактури, какви 5 лева, ще ти се смеят и гаргите, и децата. Ти като купуваш и продаваш монети на този и онзи дават ли ти фактури, а ти издаваш ли? Я на някоя сбирка кажи на някой: "Издай ми фактура" и ще отнесеш шамарите. Баси нещасника, супер ме изнерви................
Платинената Деси и Ко - 1700 лева, с ДДС, без ДДС, крайна, окончателна и твърда цена. Само за фенове
Откакто се сдобих с известен бр. комплекти на 1161 лв. без ДДС не мога да намеря по-добра оферта.
Но ако можеш да ми продадеш с фактура за 1700 лв. с включено ДДС - КУПУВАМ.
Коментар