IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Георги Победоносец-Възпоменателни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ЗЛАТНА МОНЕТА

Първоначално изпратено от LAMAR
    ЗДРАВЕЙТЕ! РАЗПОЛАГАМ СЪС ЗЛАТНА МОНЕТА "СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ" 1,55ГР, ПРОБА 999/1000. И ТЪЙ КАТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ИНВЕСТИРАНЕ В ЗЛАТНИ МОНЕТИ, Я ПРОДАВАМ! ВИЖДАМ, ЧЕ ДОСТА ХОРА ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС КЪМ НЕЯ, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ Е В ИЗЧЕРПАНИ КОЛИЧЕСТВА. АКО НЯКОЙ ЖЕЛАЕ ДА Я ПРИТЕЖАВА, ДА МИ ПИШЕ! :§
    Дай цена, така ще наддаваме и ще вземеш най-добрата оферта, докато на лични може да се прекараш!

Коментар

• ЗЛАТНА МОНЕТА

ЗДРАВЕЙТЕ! РАЗПОЛАГАМ СЪС ЗЛАТНА МОНЕТА "СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ" 1,55ГР, ПРОБА 999/1000. И ТЪЙ КАТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ИНВЕСТИРАНЕ В ЗЛАТНИ МОНЕТИ, Я ПРОДАВАМ! ВИЖДАМ, ЧЕ ДОСТА ХОРА ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС КЪМ НЕЯ, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ Е В ИЗЧЕРПАНИ КОЛИЧЕСТВА. АКО НЯКОЙ ЖЕЛАЕ ДА Я ПРИТЕЖАВА, ДА МИ ПИШЕ! :§

Коментар

• 10000 лв. +малката бонус

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
          Първоначално изпратено от groznakato
          продавам голямата монета ''св.георги победоносец''
          Колко пари?
          Ти ма уби. Нали нямаш пари ма?!?!?!?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от groznakato
            продавам голямата монета ''св.георги победоносец''
            Колко пари?

Коментар

• продавам голямата монета ''св.георги победоносец''

Коментар

• Ajde stiga sme se djafkali za tova zlato veche, mislete kak da si vlojite malkoto pari po njakakuv razumen nachin, kojto da e polezen za okolnite i da nosi radost i udovletvorenie, a ne v murtav metal!

Коментар

• Marto ukroti strastite, koga si chuval za faktura pri pokupko-prodajba mejdu chastni liza?! Aman ot 17 godishni hlapetij chuli nedochuli i govorjat. Faktura ti davat kato kupuvash ot BNB ili v magazina, pri turgovia s investizionno zlato njama DDS, ne se izlagaj!

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                    ЕЙ двамата спорещи, я по леко с репликите и тона. Не се говори така тук, или поне не в темите за монети !
                    Ми аз не споря с никой.
                    Девойката продава:-
                    Продавам още платинената Десислава и Ко за 1700 лв. Виктория
                    и аз само питам за да разбера дали ми е изгодно да купя.
                    Нещо лошо?
                    remember remember the fifth of november

Коментар

• Все пак има една дама и не трябва да я нападаме и унижаваме с мръсни помисли,все пак и тя си има цел.

Коментар

• ЕЙ двамата спорещи, я по леко с репликите и тона. Не се говори така тук, или поне не в темите за монети !

Коментар

• Re: деси

Първоначално изпратено от viktoria1
                          Аз да не съм фирма, че да ти издавам фактура, бе, човек, какви дивотии ми говориш!!!!!!!!!! Купила съм я на 1600 и въобще не ми е належащо и спешно да я продавам. Ако реша, продавам на 1700, ако ми е гот мога и на 1612 лева и 57 стотинки щото съм гадна кучка. Ако има някой много закъсал и упорит - тогава мога да реша да продавам. Какви фактури, какви 5 лева, ще ти се смеят и гаргите, и децата. Ти като купуваш и продаваш монети на този и онзи дават ли ти фактури, а ти издаваш ли? Я на някоя сбирка кажи на някой: "Издай ми фактура" и ще отнесеш шамарите. Баси нещасника, супер ме изнерви................
                          Ами да нещасник съм и затова не продавам а само купувам ........
                          Имам доста фактури от БНБ – някои с ДДС, други без .........
                          Като гледам на много сбирки си ходила – голям опит имаш ...........
                          А ти не влагай толкова мн. емоции – запази ги за гаджето – да го направиш щастлив (може и див)!!!
                          Като гледам за бизнес не ставаш – дано ставаш за др. работи ...............

Коментар

• деси

Аз да не съм фирма, че да ти издавам фактура, бе, човек, какви дивотии ми говориш!!!!!!!!!! Купила съм я на 1600 и въобще не ми е належащо и спешно да я продавам. Ако реша, продавам на 1700, ако ми е гот мога и на 1612 лева и 57 стотинки щото съм гадна кучка. Ако има някой много закъсал и упорит - тогава мога да реша да продавам. Какви фактури, какви 5 лева, ще ти се смеят и гаргите, и децата. Ти като купуваш и продаваш монети на този и онзи дават ли ти фактури, а ти издаваш ли? Я на някоя сбирка кажи на някой: "Издай ми фактура" и ще отнесеш шамарите. Баси нещасника, супер ме изнерви................

Коментар

• Re: деси

Първоначално изпратено от viktoria1
                              Платинената Деси и Ко - 1700 лева, с ДДС, без ДДС, крайна, окончателна и твърда цена. Само за фенове
                              Откакто се сдобих с известен бр. комплекти на 1161 лв. без ДДС не мога да намеря по-добра оферта.
                              Но ако можеш да ми продадеш с фактура за 1700 лв. с включено ДДС - КУПУВАМ.

Коментар

• деси

Платинената Деси и Ко - 1700 лева, с ДДС, без ДДС, крайна, окончателна и твърда цена. Само за фенове

Коментар

Working...
                                X