IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
    Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени

някой може ли да ме ориентира горе- долу за какви пари говорим

можеби ако публикувам снимка на една монета

мисля че от едната страна беше нещо като морски фар или минаре - нещо такова
    ...интересувам се от монетите;но от какъв метал са? мед? бронз? сребро? цени?количество? снимки , ако имаш изпрати на: veselinvas1946@abv.bg

Коментар

• Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени

някой може ли да ме ориентира горе- долу за какви пари говорим

можеби ако публикувам снимка на една монета

мисля че от едната страна беше нещо като морски фар или минаре - нещо такова

Коментар

• Здравейте някой знае ли къде се събират нумизматите в София.

Коментар

• 8x2lv - 1882 -silver 835-10gr.цена между 3-4лв.до 60евро в зависимост от качеството

8x2lv - 1888 -не познавам такава монета,вероятно1891г.и ако е така също, както горната дори малко по скъпа.

48x0.20 lv 1888-такова количество предполага не добро качество,в такъв случай почти непродаваеми,перфектно качество-30-40-50евро.

можеш да посетиш клуба на нумизматите,намира се някъде срещу френската гимназия на Раковска и Патриарха-понеделник сряда и петък след 16ч.

Ако прецениш ,че качеството е добро не бързай с продажбата!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
            Дай подробности-номинал ,качество ,количество!В тези години има сребро ,а също мед-никел.
            8x2lv - 1882
            8x2lv - 1888
            48x0.20 lv 1888

Коментар

• Прати ми лично съобщение, аз мога да ти кажа какво в момента!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                монетите ги взимаме в големи количества и и Монетен двор ни прави отстъпка и ги продавме по цената на пазара, а не надценка и ДДС

И ако Летница струва 54 лв. по банките при нас е 46 лв. с всичко с което ще ви я дадат от банка която ги продава.

Лек ден!!!!!
                и как се стига до вас?

Коментар

• Е, те пускат отстъпки за такива дето залежават... :-( Нищо, надявам с влизането ни в ЕС да им скочи и цената... Помислете какво нищо са 10-15 000 бройчички на фонът на европейският нумизматичен пазар... Даже може НИЙ да организираме виртуален такъв...
                  Да.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• монетите ги взимаме в големи количества и и Монетен двор ни прави отстъпка и ги продавме по цената на пазара, а не надценка и ДДС

И ако Летница струва 54 лв. по банките при нас е 46 лв. с всичко с което ще ви я дадат от банка която ги продава.

Лек ден!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                      здравейте какви монети Ви интересуват, при мен има няколко от Терес и Летница около 200 бр. Има и други. Само кажете какви ви трябват!

Лек ден!

http://www.numizma.com/

Коментар

• здравейте какви монети Ви интересуват, при мен има няколко от Терес и Летница около 200 бр. Има и други. Само кажете какви ви трябват!

Лек ден!

Коментар

• Дай подробности-номинал ,качество ,количество!В тези години има сребро ,а също мед-никел.

Коментар

• moneti

zdraveite....
                            imam bulgarski moneti ot1882, 1888 i 1891 godina....nqkoi znae li kade moga da gi prodam?
                            thx

Коментар

• Скивайте новината на първа страница - след по-малко от месец БНБ ще пусне нова секси монета в привлекателният тираж от 7 000 броя... Ега не си купя няколко... ;-)
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вижте какъв сайт за нумизматика открих. Има и аукцион

http://www.numizma.com/

Коментар

Working...
                                X