IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SADAMCHO
    Първоначално изпратено от marin1
    Ами аз точно защото я купувам като "материал" съм посочил тази цена.
    От мен толкова - ако има някой който да даде повече да даде......
    пич,отпадаш!!!
    -това да не ти е тухла четворка , че да искаш друга цена! marin1 казва: купувам за материал!
    -като искаш други пари ..покажи снимки! ...по учебниците за монети така пише!
    от акции явно разбираш, ама от монети..не!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
      Ами аз точно защото я купувам като "материал" съм посочил тази цена.
      пич,отпадаш!!!

Коментар

• Ами аз точно защото я купувам като "материал" съм посочил тази цена.
        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
          от мен имаш 150,00 лв.

Нека малко по сериозно Ако искам да я продам като материал веднага ще и взема тази сума.Отвори си "учебниците " и погледни за цената!!!

Коментар

• от мен имаш 150,00 лв.
            remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
              Първоначално изпратено от ANTIKA
              Първоначално изпратено от Novaka_Bull
              Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени

някой може ли да ме ориентира горе- долу за какви пари говорим

можеби ако публикувам снимка на една монета

мисля че от едната страна беше нещо като морски фар или минаре - нещо такова
              ...интересувам се от монетите;но от какъв метал са? мед? бронз? сребро? цени?количество? снимки , ако имаш изпрати на: veselinvas1946@abv.bg
              Злато, ще пратя снимка а за цената не знам въобще надявам се някой да помогне не че съм зорлия да продавам но ми е любопитно....

Здравейте пичове,
              предлагам за продан златна монета -Император "Леополд" 1876г. 22карата около 5грама в идеално състояние, чакам предложения за цената

Коментар

• Първоначално изпратено от ANTIKA
                Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени

...интересувам се от монетите;но от какъв метал са? мед? бронз? сребро? цени?количество? снимки , ако имаш изпрати на: veselinvas1946@abv.bg
                Злато, ще пратя снимка а за цената не знам въобще надявам се някой да помогне не че съм зорлия да продавам но ми е любопитно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull

Коментар

• Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени

Коментар

• Здравейте някой знае ли къде се събират нумизматите в София.

Коментар

• 8x2lv - 1882 -silver 835-10gr.цена между 3-4лв.до 60евро в зависимост от качеството

8x2lv - 1888 -не познавам такава монета,вероятно1891г.и ако е така също, както горната дори малко по скъпа.

48x0.20 lv 1888-такова количество предполага не добро качество,в такъв случай почти непродаваеми,перфектно качество-30-40-50евро.

можеш да посетиш клуба на нумизматите,намира се някъде срещу френската гимназия на Раковска и Патриарха-понеделник сряда и петък след 16ч.

Ако прецениш ,че качеството е добро не бързай с продажбата!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                          Дай подробности-номинал ,качество ,количество!В тези години има сребро ,а също мед-никел.
                          8x2lv - 1882
                          8x2lv - 1888
                          48x0.20 lv 1888

Коментар

• Прати ми лично съобщение, аз мога да ти кажа какво в момента!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                              монетите ги взимаме в големи количества и и Монетен двор ни прави отстъпка и ги продавме по цената на пазара, а не надценка и ДДС

И ако Летница струва 54 лв. по банките при нас е 46 лв. с всичко с което ще ви я дадат от банка която ги продава.

Лек ден!!!!!
                              и как се стига до вас?

Коментар

• Е, те пускат отстъпки за такива дето залежават... :-( Нищо, надявам с влизането ни в ЕС да им скочи и цената... Помислете какво нищо са 10-15 000 бройчички на фонът на европейският нумизматичен пазар... Даже може НИЙ да организираме виртуален такъв...
                                Да.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X