IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ANTIKA
    Първоначално изпратено от bate Goiko
    Има ли тука някой да купува сребърни монети 3-та България.Ако има интерес имам доста.
    интерес имам към всякакви сребърни монети!- тези монети,твойте:номинал, година,
    бройки, цена... ако искаш, да не занимаваме всички тук , отговори ми на въпросите на: veselinvas1946@abv.bg ,благодаря!
    Ако успея утре ще ти изпратя списък.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
      Има ли тука някой да купува сребърни монети 3-та България.Ако има интерес имам доста.
      интерес имам към всякакви сребърни монети!- тези монети,твойте:номинал, година,
      бройки, цена... ако искаш, да не занимаваме всички тук , отговори ми на въпросите на: veselinvas1946@abv.bg ,благодаря!

Коментар

• Има ли тука някой да купува сребърни монети 3-та България.Ако има интерес имам доста.

Коментар

• Re: Do Jekata

Bladeis, имаш лични съобщения

Коментар

• До ANTIKA

Благодаря много за компетентния и бърз отговор, оказа се че не съм се излъгал за хората във форума! Благодаря за пожеланието, и пожелавам и на Вас успех във всичко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
              150 до 200 лв ако не греша

[img]http://www.taxfreegold.co.uk/images/1859france20francsnapoleoniiirev2
              40.jpg[/img]
              да, така е...цената и е там 170-180 лв с транспортните разходи...
              късмет!

Коментар

• Do Jekata

Super mnogo ti BLAGODARYA za infoto , i svetkavichniya otgovor!!!

A dali mogesh da me nasochish kyde moga da si ya prodam, za pyrvi pyt mi se nalaga da prodavam neshto, do sega vinagi sym bil ot drugata strana P

Ako nyamash info, vypreki vsichko THANKS otnovo, i ti gelaya uspeh vyv vsichko!!

Коментар

• 150 до 200 лв ако не греша

Коментар

• Vypros - 20 franka 1859

Zdraveite,
                    pritegavam zlatni 20 franka ot 1859 godina s lika na Napoleon III , interesuvam se kolko struva tazi moneta i kyde moga da ya prodam. Tyi kato vidyah, che vyv foruma ima dosta zapoznati useri reshih da se posyvetvam s vas. Predvaritelno vi blagodarya za otdelenoto tzenno vreme i vnimanie!!!

Pozdravi!

Коментар

Първоначално изпратено от SADAMCHO
                      Първоначално изпратено от ANTIKA
                      Първоначално изпратено от carrer
                      Садамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
                      Там може и аз да я погледна, примерно. АНТИКА, пич, как разбра, че разбира от акции? Не се заяждам, интересно ми стана.
                      carrer, понеже аз не разбирам,и чета тук, и се възхищавам на всичките дълбокомислени писания за всичко, реших:
                      че и Садамчо разбира!...ако съм го обидил...да ме прощава!..с добри чувства съм!
                      Здравейте пичове,
                      Най искрено ви благодаря за направените ценови предложения и съвети относно монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. и ви отговарям на следните въпроси
                      -от акции зазбирам малко и ще сам ви благодарен за ВАШАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА
                      - за монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. ще се възползвам от ВАШИТЕ СЪВЕТИ,
                      като на този етап няма да я реялизирам.
                      -Моля ВИ, ЗА ВАШЕТО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ относно стойността на монета - златен дукат 1770г.-ФРИДРИХ АВГУСТ III голям грамаж
                      ще се постарая да ви изпрата и снимка, но нещата не зависят само от мен.
                      БЛАГОДАРЯ ВИ
                      Здравейте,на който го чете!
                      Едно просташко мнение-за златните монети, освен всичките им характеристики(ако са изброени тук), е задължително да се види и външния им вид ,за да се даде що годе компетентна оценка-в пари!
                      -който продава, той казва цената; иначе е аукцион, но пък ги няма всички задължителни данни за да е нормален?
                      -някой от вас да е продавал в "eBay",за да знае колко перипетии са? и колко % от парите на продаденото ще получи накрая?
                      .....което се разберете и си продадете тук, и пипнете с ръка е най-доброто и най-сигурното...
                      ...от скромния ми опит...
                      Здрасти АНТИКА,
                      Съгласен съм до някъде с теб, но просто искам да придобия по ясна представа за цената на дуката.ТИ НА МОЕ МЯСТО как ше постъпиш???? Не мога да предложа цена без да знам минимал. ценова стъпка и за това искам ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЛИ ДА ТИ КАЖА 3 500EURO и
                      И ДА СИ ГОВОРИМ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ *нагоре-надоло* За снимката на монетата ,ще видя, какво мога да направя.
                      БЛАГОДАРЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от SADAMCHO
                        Първоначално изпратено от ANTIKA
                        Садамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
                        Там може и аз да я погледна, примерно. АНТИКА, пич, как разбра, че разбира от акции? Не се заяждам, интересно ми стана.
                        carrer, понеже аз не разбирам,и чета тук, и се възхищавам на всичките дълбокомислени писания за всичко, реших:
                        че и Садамчо разбира!...ако съм го обидил...да ме прощава!..с добри чувства съм!
                        Здравейте пичове,
                        Най искрено ви благодаря за направените ценови предложения и съвети относно монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. и ви отговарям на следните въпроси
                        -Моля ВИ, ЗА ВАШЕТО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ относно стойността на монета - златен дукат 1770г.-ФРИДРИХ АВГУСТ III голям грамаж
                        БЛАГОДАРЯ ВИ
                        Здравейте,на който го чете!
                        Едно просташко мнение-за златните монети, освен всичките им характеристики(ако са изброени тук), е задължително да се види и външния им вид ,за да се даде що годе компетентна оценка-в пари!
                        -който продава, той казва цената; иначе е аукцион, но пък ги няма всички задължителни данни за да е нормален?
                        -някой от вас да е продавал в "eBay",за да знае колко перипетии са? и колко % от парите на продаденото ще получи накрая?
                        .....което се разберете и си продадете тук, и пипнете с ръка е най-доброто и най-сигурното...
                        ...от скромния ми опит...

Коментар

Здравейте пичове,
                          БЛАГОДАРЯ ВИ

Коментар

• Първоначално изпратено от carrer

Коментар

• Садамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.

Коментар

• SADAMCHO искренно ти желая успех!
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X