Първоначално изпратено от ANTIKA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate GoikoИма ли тука някой да купува сребърни монети 3-та България.Ако има интерес имам доста.
бройки, цена... ако искаш, да не занимаваме всички тук , отговори ми на въпросите на: veselinvas1946@abv.bg ,благодаря!
Коментар
-
Bobi75
Re: Do Jekata
Bladeis, имаш лични съобщения
Коментар
-
Do Jekata
Super mnogo ti BLAGODARYA za infoto , i svetkavichniya otgovor!!!
A dali mogesh da me nasochish kyde moga da si ya prodam, za pyrvi pyt mi se nalaga da prodavam neshto, do sega vinagi sym bil ot drugata strana P
Ako nyamash info, vypreki vsichko THANKS otnovo, i ti gelaya uspeh vyv vsichko!!
Коментар
-
Vypros - 20 franka 1859
Zdraveite,
pritegavam zlatni 20 franka ot 1859 godina s lika na Napoleon III , interesuvam se kolko struva tazi moneta i kyde moga da ya prodam. Tyi kato vidyah, che vyv foruma ima dosta zapoznati useri reshih da se posyvetvam s vas. Predvaritelno vi blagodarya za otdelenoto tzenno vreme i vnimanie!!!
Pozdravi!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ANTIKAПървоначално изпратено от SADAMCHOПървоначално изпратено от ANTIKAПървоначално изпратено от carrerСадамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
Там може и аз да я погледна, примерно. АНТИКА, пич, как разбра, че разбира от акции? Не се заяждам, интересно ми стана.
че и Садамчо разбира!...ако съм го обидил...да ме прощава!..с добри чувства съм!
Най искрено ви благодаря за направените ценови предложения и съвети относно монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. и ви отговарям на следните въпроси
-от акции зазбирам малко и ще сам ви благодарен за ВАШАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА
- за монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. ще се възползвам от ВАШИТЕ СЪВЕТИ,
като на този етап няма да я реялизирам.
-Моля ВИ, ЗА ВАШЕТО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ относно стойността на монета - златен дукат 1770г.-ФРИДРИХ АВГУСТ III голям грамаж
ще се постарая да ви изпрата и снимка, но нещата не зависят само от мен.
БЛАГОДАРЯ ВИ
Едно просташко мнение-за златните монети, освен всичките им характеристики(ако са изброени тук), е задължително да се види и външния им вид ,за да се даде що годе компетентна оценка-в пари!
-който продава, той казва цената; иначе е аукцион, но пък ги няма всички задължителни данни за да е нормален?
-някой от вас да е продавал в "eBay",за да знае колко перипетии са? и колко % от парите на продаденото ще получи накрая?
.....което се разберете и си продадете тук, и пипнете с ръка е най-доброто и най-сигурното...
...от скромния ми опит...
Съгласен съм до някъде с теб, но просто искам да придобия по ясна представа за цената на дуката.ТИ НА МОЕ МЯСТО как ше постъпиш???? Не мога да предложа цена без да знам минимал. ценова стъпка и за това искам ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЛИ ДА ТИ КАЖА 3 500EURO и
И ДА СИ ГОВОРИМ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ *нагоре-надоло* За снимката на монетата ,ще видя, какво мога да направя.
БЛАГОДАРЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SADAMCHOПървоначално изпратено от ANTIKAПървоначално изпратено от carrerСадамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
Там може и аз да я погледна, примерно. АНТИКА, пич, как разбра, че разбира от акции? Не се заяждам, интересно ми стана.
че и Садамчо разбира!...ако съм го обидил...да ме прощава!..с добри чувства съм!
Най искрено ви благодаря за направените ценови предложения и съвети относно монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. и ви отговарям на следните въпроси
-Моля ВИ, ЗА ВАШЕТО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ относно стойността на монета - златен дукат 1770г.-ФРИДРИХ АВГУСТ III голям грамаж
БЛАГОДАРЯ ВИ
Едно просташко мнение-за златните монети, освен всичките им характеристики(ако са изброени тук), е задължително да се види и външния им вид ,за да се даде що годе компетентна оценка-в пари!
-който продава, той казва цената; иначе е аукцион, но пък ги няма всички задължителни данни за да е нормален?
-някой от вас да е продавал в "eBay",за да знае колко перипетии са? и колко % от парите на продаденото ще получи накрая?
.....което се разберете и си продадете тук, и пипнете с ръка е най-доброто и най-сигурното...
...от скромния ми опит...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ANTIKAПървоначално изпратено от carrerСадамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
БЛАГОДАРЯ ВИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от carrerСадамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
Коментар
Коментар