Първоначално изпратено от El Ivo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Добро утро, Импетаторе,
Съгласен съм, че техниката на Византийските майстори не е на ниво, но виж Рим е друга работа. Постигнали са хората добри резултати, пък и като вземеш в предвид "оръдията на труда" с които са разполагали, направо са супер в сравнение с днешните монети.
Всеки колекционер си има страст, импе ! Всеки го кефят различни неща, едни повече, други по-малко ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътИноксов - ето някой я дава по-тънко - възползвай !!! :-)
Ch_4, надали някоя ромейска монета е по-секси от Златният кинт...
аз имам две от малката и проверявам цена, ако се наложи да продам . Обаче си бях и си оставам голяммераклия за голямата.Иде ми да си изям гъ..а от яд,че не ми стигнаха връзките,парите и времето да си купя поне една такава. И ей ся, гледай- 1100-1500 кинта,бах мааму с извинение, от 490лв-супер доходност,слага БФБто в джоба си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ch_4"Благодаря Импе" за съвета !
Уважавам мнението ти.
Всъщност, помагам на един приятел да стигне до предполагаема подходяща аудитория, за да продаде монетата си. За мен българските юбилейни монети са скучни, но имам няколко от последните години. Предпочитам Рим и Византия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от INOXПървоначално изпратено от ИмператорътГолямата 1500 броя, микроскопската - 8 000 :-)
Моят монетотърговец ми разказа, че голямата веч върви над хилядарка, но все пак бон и половина ми се вижда много засега.?
Предварително ти благодаря за съдействието
http://auction.bg/adsearch.php?fbc=&...0%F1%E8+%3E%3E
Коментар
-
Първоначално изпратено от INOXПървоначално изпратено от ИмператорътГолямата 1500 броя, микроскопската - 8 000 :-)
Моят монетотърговец ми разказа, че голямата веч върви над хилядарка, но все пак бон и половина ми се вижда много засега.?
http://auction.bg/adsearch.php?fbc=&...0%F1%E8+%3E%3E
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЪрм - ако не забравя, ще го като го видя...
Впрочем мисля спомена ми - към 150, ако се не лъжа...
Ch_4 - сложи и на голямата минимална цена 1180 кинта (примерно) и организирай 7-дневно наддаване туканка... ще ми е интересно да гледам... ;-)
Коментар
-
Ърм - ако не забравя, ще го като го видя...
Впрочем мисля спомена ми - към 150, ако се не лъжа...
Ch_4 - сложи и на голямата минимална цена 1180 кинта (примерно) и организирай 7-дневно наддаване туканка... ще ми е интересно да гледам... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътГолямата 1500 броя, микроскопската - 8 000 :-)
Коментар
Коментар