If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пичове, аз пак питам,
имам монети 1лв,2лв,5лв. юбилейни "1300 години българия" -не са златни или сребърни и други такива сечени 1981,1982,1983г
какви кинти струват и заслужавали си даги продавам??
Ми много ясно че имат - но и всички тях ги има в бамката. Ако искаш да ги шитнеш тук, трябва да ги предложиш под бамковата цена. Може да пробваш да ги в ebay - и да оскубеш някой чужденец, ако се върже.
Аз си събрах пълната серия от най-прочутата такава монета:
Ми много ясно че имат - но и всички тях ги има в бамката. Ако искаш да ги шитнеш тук, трябва да ги предложиш под бамковата цена. Може да пробваш да ги в ebay - и да оскубеш някой чужденец, ако се върже.
Аз си събрах пълната серия от най-прочутата такава монета:
Да не обяснявам излишно- същото като при Наполеона ,но грамажа малко по- различен -7,9881г. 917 gold тираж 4,406,00 - подарък за снахата или или семеен спомен...или златно малко 'кюлче'-преценявай!
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ПИЧОВЕ,
МОМЧЕТА, ИНТЕРЕСУВА МЕ ИМАТ ЛИ НЯКАКВА СТОЙНОСТ ПОРЕДИЦА ОТ БЪЛГАРСКИ ЮБИЛЕЙНИ МОНЕТИ СЕЧЕНИ 1981,1982,1983Г ВЪВ ВРЪЗКА С ЧЕСТВАНЕТО НА "1300 ГОДИНИ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА"
Да не обяснявам излишно- същото като при Наполеона ,но грамажа малко по- различен -7,9881г. 917 gold тираж 4,406,00 - подарък за снахата или или семеен спомен...или златно малко 'кюлче'-преценявай!
да, така е...цената и е там 170-180 лв с транспортните разходи...
късмет!
6,4516 gr. 900gold тираж 5,871,000 почти никаква нумизматична стойност,злато просто,огромен тираж, около 100-110 $ в отлично качество цената може да се договаря,отличното качество за тези монети е изключителна рядкост тъй като са много години в обръщение. Ако някой изяви желание да купува ,на по-висока цена от стойносстта на златото в момента продавай или дръж като семейна реликва.
Я - това ли е прочутият Напальон Третий? Тоя човек има история, достойна за баси романът... Човек со силна воля, низвергнат от престолът и върнал се отново там - а после проявил като добър държавник.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар