IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mersi za infoto,
    no informaciata pri tiah ne e aktualna ( ili pone az ne namerih takava ), BNB saobshtavat kogato monetata veche e izliazla, a ako e s malak tiraj svarshva oshte sashtia den....

Коментар

• Първоначално изпратено от El Ivo
      Zdraveyte,
      nikoi znae li ot kade moga da poluchavam informacia za predstoiashtite emisii no novi moneti puskani ot BNB ( site, buletin, forum...)
      Eто тук..... http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/fsWeb...l?OpenFrameset

Коментар

• Импе, ето ти един случайно избран ауреус - на Септемии Север, а на реверса с двамата му синове - бъдещите императори Каракала и Гета. Не е ли секси? А последната му цена на аукцион от тази година е 25 000 еврича. Секси,а?

[/img]

Коментар

• Zdraveyte,
          nikoi znae li ot kade moga da poluchavam informacia za predstoiashtite emisii no novi moneti puskani ot BNB ( site, buletin, forum...)

Коментар

• Добро утро, Импетаторе,

Съгласен съм, че техниката на Византийските майстори не е на ниво, но виж Рим е друга работа. Постигнали са хората добри резултати, пък и като вземеш в предвид "оръдията на труда" с които са разполагали, направо са супер в сравнение с днешните монети.
            Всеки колекционер си има страст, импе ! Всеки го кефят различни неща, едни повече, други по-малко ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Иноксов - ето някой я дава по-тънко - възползвай !!! :-)

Ch_4, надали някоя ромейска монета е по-секси от Златният кинт...
              Императоров,
              аз имам две от малката и проверявам цена, ако се наложи да продам . Обаче си бях и си оставам голяммераклия за голямата.Иде ми да си изям гъ..а от яд,че не ми стигнаха връзките,парите и времето да си купя поне една такава. И ей ся, гледай- 1100-1500 кинта,бах мааму с извинение, от 490лв-супер доходност,слага БФБто в джоба си.

Коментар

• Иноксов - ето някой я дава по-тънко - възползвай !!! :-)

Ch_4, надали някоя ромейска монета е по-секси от Златният кинт...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ch_4
                  "Благодаря Импе" за съвета !
                  Уважавам мнението ти.

Всъщност, помагам на един приятел да стигне до предполагаема подходяща аудитория, за да продаде монетата си. За мен българските юбилейни монети са скучни, но имам няколко от последните години. Предпочитам Рим и Византия.
                  Някой денар за продан имаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                    Първоначално изпратено от INOX
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Голямата 1500 броя, микроскопската - 8 000 :-)

Моят монетотърговец ми разказа, че голямата веч върви над хилядарка, но все пак бон и половина ми се вижда много засега.
                    Импе, а можеш ли да питаш твоя монетотърговец, по колко върви в момента микроскопичната ?
                    Предварително ти благодаря за съдействието
                    Eто ти цена за микроскопичната...
                    http://auction.bg/adsearch.php?fbc=&...0%F1%E8+%3E%3E
                    Thanks, Alex 2511

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
                      Първоначално изпратено от Императорът

Моят монетотърговец ми разказа, че голямата веч върви над хилядарка, но все пак бон и половина ми се вижда много засега.
                      Импе, а можеш ли да питаш твоя монетотърговец, по колко върви в момента микроскопичната ?
                      Eто ти цена за микроскопичната...
                      http://auction.bg/adsearch.php?fbc=&...0%F1%E8+%3E%3E

Коментар

• "Благодаря Импе" за съвета !
                        Уважавам мнението ти.

Всъщност, помагам на един приятел да стигне до предполагаема подходяща аудитория, за да продаде монетата си. За мен българските юбилейни монети са скучни, но имам няколко от последните години. Предпочитам Рим и Византия.

Коментар

Ърм - ако не забравя, ще го като го видя...

Впрочем мисля спомена ми - към 150, ако се не лъжа...

Ch_4 - сложи и на голямата минимална цена 1180 кинта (примерно) и организирай 7-дневно наддаване туканка... ще ми е интересно да гледам... ;-)
                          Благодаря, Импе!

Коментар

• Ърм - ако не забравя, ще го като го видя...

Впрочем мисля спомена ми - към 150, ако се не лъжа...

Ch_4 - сложи и на голямата минимална цена 1180 кинта (примерно) и организирай 7-дневно наддаване туканка... ще ми е интересно да гледам... ;-)

Коментар

Коментар

• Има ги в бамката и струват стотинки.... няма смисъл да се занимаваш.

Коментар

Working...
                                X