Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени
някой може ли да ме ориентира горе- долу за какви пари говорим
можеби ако публикувам снимка на една монета
мисля че от едната страна беше нещо като морски фар или минаре - нещо такова
Коментар
-
8x2lv - 1882 -silver 835-10gr.цена между 3-4лв.до 60евро в зависимост от качеството
8x2lv - 1888 -не познавам такава монета,вероятно1891г.и ако е така също, както горната дори малко по скъпа.
48x0.20 lv 1888-такова количество предполага не добро качество,в такъв случай почти непродаваеми,перфектно качество-30-40-50евро.
можеш да посетиш клуба на нумизматите,намира се някъде срещу френската гимназия на Раковска и Патриарха-понеделник сряда и петък след 16ч.
Ако прецениш ,че качеството е добро не бързай с продажбата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fossilмонетите ги взимаме в големи количества и и Монетен двор ни прави отстъпка и ги продавме по цената на пазара, а не надценка и ДДС
И ако Летница струва 54 лв. по банките при нас е 46 лв. с всичко с което ще ви я дадат от банка която ги продава.
Лек ден!!!!!
Коментар
-
Е, те пускат отстъпки за такива дето залежават... :-( Нищо, надявам с влизането ни в ЕС да им скочи и цената... Помислете какво нищо са 10-15 000 бройчички на фонът на европейският нумизматичен пазар... Даже може НИЙ да организираме виртуален такъв...
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fossilздравейте какви монети Ви интересуват, при мен има няколко от Терес и Летница около 200 бр. Има и други. Само кажете какви ви трябват!
Лек ден!
http://www.numizma.com/
Коментар
Коментар