IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Императорве ти ми даде супер съвети за акциите, а аз рших да изчакам със влагане пари в борсата и както гледам добре съм направил повечето компании имат доста голям спад.
    Сега обаче твърдо съм решил да си купя тази с цар терес. Има ли някакъв сайт за подобни неща на български.

Коментар

• Ал, в груба грешка си. Металът на Монетата с Дупките напримерно струва 3-4 кинта... ама я пробвай да си я намериш първо, а после и да я купиш за по-малко от 200 кинта...
      Тези монети имат и друг плюс - тиражът им е регламентиран. А старите? Представи си, че дадеш 158 000 кинта напримерно, за монета, от която досега са открити само 18 бройки... и след два месеца някой изрови четири гърнета такива монети...
      А юбилейните парички са си законно платежно средство - по какво съдиш, че не са истински? И изобщо какво означава "истински кинти"? Ми те в някакъв смисъл и акциите на някоя компания са мангизи - защото свободно се обменят срещу такива...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• колко и да са готини новите монети те на практика нямат бог знае каква по-висока стойност от тази на метала. те не са истински парични средства и не се ценят от сериозните нумизмати.
        моят съвет е да се инвестира в стари златни монети, български и чужди, сечени преди войната. те със сигурност са по-редки и ще си повишават цената. но струват доста повече от метала вложен в тях (както и едно добро дружество струва повече от балансовата стойност на активите си).
        успех на новите нумизмати!

Коментар

• ...Сега съм се наточил за Златният лев - също трудно намираема и рядка и ценна монета...

Коментар

• Бигбосов - аз си я купих - наистина секси е - ако не си я виждал, погледни във Фотофорумът, в профилът ми - качил съм я на снимка... както и някои други - Първото българско евро, Монетата-с-трите-дупки, най-рядката съвременна българска монета - тая за спасяването на евреините, една друга готина со Свети Николай - покровител на рибари и на моряци и на финансисти...

Коментар

• .

биг босов, предметите на изкустовото не са просто инвестиция, а мания - не е лесно да усещаш духа на изкуството

Коментар

• Аз пък реших че мога дс си купя някоя друга монета. А сега имам 2 златни, които са ми подарък и ми допада идеята за монетите.
                Харесах си тази с цар ТЕРЕС където пусна БНБ но не намерих цена в интернет.
                В сайта на ПИБ имацени на подобни златни монети, кюлчета и др.
                ето линк ас цените http://fibank.bg/data/files/Prices_Au_11_2005_BG.pdf

Според вас не са ли малко дебели тези цени?

И кажете как да преценя дали една монета си заслужава или не да се купи.

Коментар

• Който още не вярва като Якият - да погледне във http://pfoto-forum.net, в моят профил - за да се убедят... :-)[/url]

Коментар

• Ха-а-а-а, да ви се изфука-а-ам !!! Моят човек-търговец ми е намерил Монетата с Трите Дупки - в петък ще бъде в крайниците ми...
                    Як - четеш ли? Щото имахме спор со тебе... ;-)

Коментар

• Да не ровиш тунел към трезорът на някоя бамка? ;-)

Коментар

• Neshto net-a se precaka. Ta za zlatoto i zlatnata jila, moje da se kaje 4e znam kade ima dostata4no, vaprosa e kak nai-racionalno da go izvleka

Коментар

• А-а-а-а-а-а, всеки ден ли да обяснявам? Това е Хари Селдън - за повече инфо виж темата за Заспалите дружества.

Коментар

• Imp. koi e tozi garvan seldyn?
                            Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Da nqma6 nqkoq zlatna jila
                              Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Taka kakto si govorite za zlatni moneti, niakoi slu4aino da se interesuva ot promivane na zlato

Коментар

Working...
                                X