IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък реших че мога дс си купя някоя друга монета. А сега имам 2 златни, които са ми подарък и ми допада идеята за монетите.
    Харесах си тази с цар ТЕРЕС където пусна БНБ но не намерих цена в интернет.
    В сайта на ПИБ имацени на подобни златни монети, кюлчета и др.
    ето линк ас цените http://fibank.bg/data/files/Prices_Au_11_2005_BG.pdf

Според вас не са ли малко дебели тези цени?

И кажете как да преценя дали една монета си заслужава или не да се купи.

Коментар

• Който още не вярва като Якият - да погледне във http://pfoto-forum.net, в моят профил - за да се убедят... :-)[/url]
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ха-а-а-а, да ви се изфука-а-ам !!! Моят човек-търговец ми е намерил Монетата с Трите Дупки - в петък ще бъде в крайниците ми...
        Як - четеш ли? Щото имахме спор со тебе... ;-)

Коментар

• Да не ровиш тунел към трезорът на някоя бамка? ;-)

Коментар

• Neshto net-a se precaka. Ta za zlatoto i zlatnata jila, moje da se kaje 4e znam kade ima dostata4no, vaprosa e kak nai-racionalno da go izvleka

Коментар

• А-а-а-а-а-а, всеки ден ли да обяснявам? Това е Хари Селдън - за повече инфо виж темата за Заспалите дружества.

Коментар

• Imp. koi e tozi garvan seldyn?
                Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Da nqma6 nqkoq zlatna jila

Коментар

• Taka kakto si govorite za zlatni moneti, niakoi slu4aino da se interesuva ot promivane na zlato

Коментар

• Бе какво ме хванахте за експерт, бе, хора, аз нищо не разбирам от тия неща... :-(

Коментар

• Imperator,pritejavam 3 se4eni medni moneti, kak moga da provrq kakvi sa i dali struvat ne6to

Коментар

• Качи ги в Снимка бг - не само тия двете, ами и другите.... заедно с данни - тегло (ако го знаеш) диаметър...

Коментар

• И двете монети не са пробити, мисля, че нямат и други дефекти, освен запоената халкичка на стотачката. Поне на мен ми изглежда така. Мога да ги снимам и да ги поствам на сайта, само че не знам как се атачва снимка тук...

Коментар

• Nedovoeln, po prinzip imam interes, ama v momenta sum v chujbina, kato se vurna po Koleda, moje da se srestnem i da gi vidim. Dano samo ne ti e mnogo kusno.

Коментар

• Ми то така стотарката става още по-ценна !!! Отсечена е в тираж само 2 500 броя !!! 10-тачката е с тегло 3.22 грама и тираж 75 000. Не може ли да се махне халкичката - нали монетата не е пробита? А и за другите ще си намериш клиенти... снимай и публикувай ги !!!

Коментар

Working...
                                X