IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 150 до 200 лв ако не греша

Коментар

• Vypros - 20 franka 1859

Zdraveite,
      pritegavam zlatni 20 franka ot 1859 godina s lika na Napoleon III , interesuvam se kolko struva tazi moneta i kyde moga da ya prodam. Tyi kato vidyah, che vyv foruma ima dosta zapoznati useri reshih da se posyvetvam s vas. Predvaritelno vi blagodarya za otdelenoto tzenno vreme i vnimanie!!!

Pozdravi!

Коментар

• Първоначално изпратено от ANTIKA
        Първоначално изпратено от SADAMCHO
        Първоначално изпратено от ANTIKA
        Първоначално изпратено от carrer
        Садамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
        Там може и аз да я погледна, примерно. АНТИКА, пич, как разбра, че разбира от акции? Не се заяждам, интересно ми стана.
        carrer, понеже аз не разбирам,и чета тук, и се възхищавам на всичките дълбокомислени писания за всичко, реших:
        че и Садамчо разбира!...ако съм го обидил...да ме прощава!..с добри чувства съм!
        Здравейте пичове,
        Най искрено ви благодаря за направените ценови предложения и съвети относно монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. и ви отговарям на следните въпроси
        -от акции зазбирам малко и ще сам ви благодарен за ВАШАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА
        - за монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. ще се възползвам от ВАШИТЕ СЪВЕТИ,
        като на този етап няма да я реялизирам.
        -Моля ВИ, ЗА ВАШЕТО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ относно стойността на монета - златен дукат 1770г.-ФРИДРИХ АВГУСТ III голям грамаж
        ще се постарая да ви изпрата и снимка, но нещата не зависят само от мен.
        БЛАГОДАРЯ ВИ
        Здравейте,на който го чете!
        Едно просташко мнение-за златните монети, освен всичките им характеристики(ако са изброени тук), е задължително да се види и външния им вид ,за да се даде що годе компетентна оценка-в пари!
        -който продава, той казва цената; иначе е аукцион, но пък ги няма всички задължителни данни за да е нормален?
        -някой от вас да е продавал в "eBay",за да знае колко перипетии са? и колко % от парите на продаденото ще получи накрая?
        .....което се разберете и си продадете тук, и пипнете с ръка е най-доброто и най-сигурното...
        ...от скромния ми опит...
        Здрасти АНТИКА,
        Съгласен съм до някъде с теб, но просто искам да придобия по ясна представа за цената на дуката.ТИ НА МОЕ МЯСТО как ше постъпиш???? Не мога да предложа цена без да знам минимал. ценова стъпка и за това искам ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЛИ ДА ТИ КАЖА 3 500EURO и
        И ДА СИ ГОВОРИМ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ *нагоре-надоло* За снимката на монетата ,ще видя, какво мога да направя.
        БЛАГОДАРЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от SADAMCHO
          Садамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.
          Там може и аз да я погледна, примерно. АНТИКА, пич, как разбра, че разбира от акции? Не се заяждам, интересно ми стана.
          carrer, понеже аз не разбирам,и чета тук, и се възхищавам на всичките дълбокомислени писания за всичко, реших:
          че и Садамчо разбира!...ако съм го обидил...да ме прощава!..с добри чувства съм!
          Здравейте пичове,
          Най искрено ви благодаря за направените ценови предложения и съвети относно монета -ЛЕОПОЛД II -1876г. и ви отговарям на следните въпроси
          -Моля ВИ, ЗА ВАШЕТО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ относно стойността на монета - златен дукат 1770г.-ФРИДРИХ АВГУСТ III голям грамаж
          БЛАГОДАРЯ ВИ
          Здравейте,на който го чете!
          Едно просташко мнение-за златните монети, освен всичките им характеристики(ако са изброени тук), е задължително да се види и външния им вид ,за да се даде що годе компетентна оценка-в пари!
          -който продава, той казва цената; иначе е аукцион, но пък ги няма всички задължителни данни за да е нормален?
          -някой от вас да е продавал в "eBay",за да знае колко перипетии са? и колко % от парите на продаденото ще получи накрая?
          .....което се разберете и си продадете тук, и пипнете с ръка е най-доброто и най-сигурното...
          ...от скромния ми опит...

Коментар

Здравейте пичове,
            БЛАГОДАРЯ ВИ

Коментар

• Първоначално изпратено от carrer

Коментар

• Садамчо, приятелю, що не я пуснеш на търг, има си такива сайтове, ако е качествена хората ще я оценят. Примерно eBay или Auction.bg.

Коментар

• SADAMCHO искренно ти желая успех!
                  remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от SADAMCHO
                    Първоначално изпратено от marin1
                    Ами аз точно защото я купувам като "материал" съм посочил тази цена.
                    От мен толкова - ако има някой който да даде повече да даде......
                    пич,отпадаш!!!
                    -това да не ти е тухла четворка , че да искаш друга цена! marin1 казва: купувам за материал!
                    -като искаш други пари ..покажи снимки! ...по учебниците за монети така пише!
                    от акции явно разбираш, ама от монети..не!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
                      Ами аз точно защото я купувам като "материал" съм посочил тази цена.
                      пич,отпадаш!!!

Коментар

• Ами аз точно защото я купувам като "материал" съм посочил тази цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
                          от мен имаш 150,00 лв.

Нека малко по сериозно Ако искам да я продам като материал веднага ще и взема тази сума.Отвори си "учебниците " и погледни за цената!!!

Коментар

• от мен имаш 150,00 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                              Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                              Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени

някой може ли да ме ориентира горе- долу за какви пари говорим

можеби ако публикувам снимка на една монета

мисля че от едната страна беше нещо като морски фар или минаре - нещо такова
                              ...интересувам се от монетите;но от какъв метал са? мед? бронз? сребро? цени?количество? снимки , ако имаш изпрати на: veselinvas1946@abv.bg
                              Злато, ще пратя снимка а за цената не знам въобще надявам се някой да помогне не че съм зорлия да продавам но ми е любопитно....

Здравейте пичове,
                              предлагам за продан златна монета -Император "Леополд" 1876г. 22карата около 5грама в идеално състояние, чакам предложения за цената

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                                Имам турски лири от минлия век (преди 1900 г. )но въобще не знам колко струват и точно коя година кога са сечени

някой може ли да ме ориентира горе- долу за какви пари говорим

можеби ако публикувам снимка на една монета

мисля че от едната страна беше нещо като морски фар или минаре - нещо такова
                                ...интересувам се от монетите;но от какъв метал са? мед? бронз? сребро? цени?количество? снимки , ако имаш изпрати на: veselinvas1946@abv.bg
                                Злато, ще пратя снимка а за цената не знам въобще надявам се някой да помогне не че съм зорлия да продавам но ми е любопитно....

Коментар

Working...
                                X