If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та значи днеска една мома ми вика: "Ела да ми изореш двора". Отивам аз, изорах й нивата, после й изорах и задния двор. Момата доволна, щастлива ми вика: "Дойде време за плащане." Плати ми както се бяхме разбрали - 111 лева и 11 стотинки. Вземам аз парите, гледам и що да видя: 1 стотинка от 1981 г., а на аверса пише "народна република българия" !!! Баси и късмета си викам аз. И не само това ами и лявата звездичка и трите буквички "бъл" на "българия" са изтъркани. Изтъркана е и огледалната част от реверса - долната част на десния пшеничен клас и съответния отрязък от гурта - той е гладък. Аз нали прост, недоучен човек с килийно образование да питам умните люде в тази тема: Кви пари струва тази стинка?
Та значи днеска една мома ми вика: "Ела да ми изореш двора". Отивам аз, изорах й нивата, после й изорах и задния двор. Момата доволна, щастлива ми вика: "Дойде време за плащане." Плати ми както се бяхме разбрали - 111 лева и 11 стотинки. Вземам аз парите, гледам и що да видя: 1 стотинка от 1981 г., а на аверса пише "народна република българия" !!! Баси и късмета си викам аз. И не само това ами и лявата звездичка и трите буквички на "българия" са изтъркани. Аз нали прост, недоучен човек с килийно образование да питам умните люде в тази тема: Кви пари струва тази стинка?
Колега, ти добре я продаваш и цената да кажем, че е приемлива ама защо в аукциона не си сложил снимка на монетата, та народа да я види, че я имаш. Направи по-силна реклама. Знаеш как е, хората искат да видят нещото, което се продава, на празни приказки не се връзват. Сложи едно фото в аукциона, та потенциалните купувачи да видят и разберат, че не ги пързаляш нещо. Всички са виждали голямата светия Гошо, ама всеки ще иска да види монетата преди да наддава, фасул работа
Еееех, лесна е вашта момчета, ами аз ... утре какъв труден и морен ден ме очаква. Още от сутрина имам да водя втора част на курса на новата реколта слънчеви момичета дето се записаха днеска на курс по управление на трактор. Оххх, то едни моми... Ето, днес едната ми вика: "Бай Стамене, ако ти духам, няма ли да настинеш?" Пък аз й рекох: "То моме, жената е жена, когато е на прът." Тъй ми минава житието и битието. Оран и млади селскостопански труженички и пак оран и оран до откат
Сполай ти за съвета Питагоре, сече ти акъла и грехота ще бъде да не намерим някакво приложение на мозъка ти Това ембрионче всъщност бе едно закръглено попче дето ме хвана 3 часа за слушател да ми разправя как знаел за едно имане дето било закопано в района на църквата, баси. Стана ми квадратна главата, докато го слушах, а той тъй сладко говореше напевно като проповедник в индиански резерват, тъй сладък и напевен глас все едно пееше. Почерпих го 3 бири Аз вкарах 2 водки за бог да прости
Как сте хора? Работите ли или работата ви работи? Баси, преди малко едно мило, пухкаво двойно рафинирано ембрионче, родено и отгледано в еснафска люпилня, ми предложи да купя авторските права за Второто пришествие, ебаси!!! Ще падна Вие кво ще кажете по въпроса?
Абе бай Стамене, никой не може да те консултира по въпроса, обаче трендът е такъв, ще трябва да се оре.
Ако двойната рафинация не и пречи да пали дизела с малкото си пръстче, а ти забравяш за нафтата, дошъл ти е падежа...
Колеги нека да дадем едно рамо на БНБ.На http://www.coinconference.com/cgi-bi...cgi?startrec=0
Трябва да се регистрирате преди това има няколко български монети нека да дадем няколко 10-ки, аз вече го направих .Може да гласувате и от сайта на БНБ като влезете в "БАНКНОТИ И МОНЕТИ" ->"Монетна програма на БНБ" ->"Гласуване в конкурс за възпоменателни монети - гр. Санкт Петербург, Русия". Има и английска версия, но не ми се вярва да има някакви затруднения и на руски
Коментар