А преди 2000 г. какво имаш? Похвали се тук. Те, интересните монети са преди 89-та година.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Пазарувайте монети защото, като приемем еврото БНБ няма да има право да създава повече моменти и тогава ще са наистина ценни. Аз вече имам почти всички монети от 2000 година до днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki88Колеги нека да дадем едно рамо на БНБ.На http://www.coinconference.com/cgi-bi...cgi?startrec=0
Трябва да се регистрирате преди това има няколко български монети нека да дадем няколко 10-ки, аз вече го направих.Може да гласувате и от сайта на БНБ като влезете в "БАНКНОТИ И МОНЕТИ" ->"Монетна програма на БНБ" ->"Гласуване в конкурс за възпоменателни монети - гр. Санкт Петербург, Русия". Има и английска версия, но не ми се вярва да има някакви затруднения и на руски
Хубави са ни монетките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ClavicepsПървоначално изпратено от бай Стамен Тракториста1.50 - 2 леваПродава се и по 2-3 лева по сбирки. За 1989 г. левчето е интересно и струва около стотина лева.
Коментар
-
Колеги, сдобих се с плакета на Пробитата монета... грозен е като монетата, ама е рядък и интересен. Предлагам на тези, които нямат в колекцията си пълната серия стотинки 1980 г. в колекционерския мат-гланцов вариант на каталожна цена. Който е заинтересован да пише на лични. Е, на, днес орах нивата на един местен феодал и редките стинки от 1980 излязоха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от niki88Колеги нека да дадем едно рамо на БНБ.На http://www.coinconference.com/cgi-bi...cgi?startrec=0
Трябва да се регистрирате преди това има няколко български монети нека да дадем няколко 10-ки, аз вече го направих.Може да гласувате и от сайта на БНБ като влезете в "БАНКНОТИ И МОНЕТИ" ->"Монетна програма на БНБ" ->"Гласуване в конкурс за възпоменателни монети - гр. Санкт Петербург, Русия". Има и английска версия, но не ми се вярва да има някакви затруднения и на руски
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki88Колеги нека да дадем едно рамо на БНБ.На http://www.coinconference.com/cgi-bi...cgi?startrec=0
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Да, Галба, това са мечти, само те ни останаха. Да помечтаем още, искаш ли да имаш освен тия и още 5 лв 1930 г. А месинговите 20 и 100 лв. от 1912 г.? А 1 лев 1960 с аверс сърп и чук, а 1 лев 1962 г с аверс Г. Димитров, а другия модел на 1 лев 1962 г.? Еееех, мечти... Ами монетите от серията "БУЛГАРИКА"? Мечти... Без мечти животът е твърде сив, без красиви жени животът губи смисъл... Жените - те са последното, което ни е останало от земния рай.....
Коментар
Коментар