IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как сте хора? Работите ли или работата ви работи? Баси, преди малко едно мило, пухкаво двойно рафинирано ембрионче, родено и отгледано в еснафска люпилня, ми предложи да купя авторските права за Второто пришествие, ебаси!!! Ще падна Вие кво ще кажете по въпроса?

Коментар

• Да - Стив Тейлъров и неговата банда Аеросмит... по-голяма уста има ли? ;-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако голямата уста е Стивън ...... Импе само можем да си го пожелаем това. Скоро няма да стане според мен. Но живот и здраве септември отивам на концерт на Роби. хихихихих

Коментар

• Бе то и Голямата уста и бандата му са вече спаружени старчета, ама те са като Йода - с годините само надобряват !!! Те дали няма да дойдат в София?
          Аз колебая дали да отида на Металика - откак дойде в бандата оня костенур, вече нещо не ме кефят.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
            Абе като ти кажа че билета ми е с автографи от всичките, автентични, пак ли офертата ще е несериозна ?
            Ако рекваш истината -
            Life won't wait for you.

Коментар

• Ти ме разби бе човек, автентични автографи на КИС, баси.... наруши ми нормалния ритъм на сърдечно-съдовата ми система Май ще трябва да ти дам 2 Златни лева тогава

Коментар

• Абе като ти кажа че билета ми е с автографи от всичките, автентични, пак ли офертата ще е несериозна ?

Коментар

• Ми старички са вече пичовете от КИС, скоро ще излязът и те в пенсия Ама направо ти завиждам, че си бил на концерта, чесно казано. Разменяш ли билета от концерта срещу Златния лев ?

Коментар

• Абе честно казано според мен КИС не са най големите музиканти в рока, нито вокала им е OZzy, DIo или някоя друга икона. Обаче ако имах оферта за златния лев за 100 лева и билет за КИС - избора е само един. Няма такива изроди бе човек. Като визия, като шоъ те са го изобретили това. Беше нещо уникално, а и надали ще дойдат пак някога. По времето на комунизма аз бях по малък, Ницше ок, но фюрери и особено прасетата - нееее. Яд ме е обаче че не изпяха God give rock and roll to you, ама за тая песен трябва повече пеене, а на Пол много му бягаха високите. Барабаниста обачче изнесе страшен концерт Looking for ........... Whitesnake, Metallica и черния Елвис

Коментар

• Трактористов - всичко ми хареса, речено от теб, но присъствието на фюрерът в изказването ти ме смущава...

Коментар

• Абе Монопол, пич и ти ли си бил фен на KISS бе човек?? Абе знаех си аз, че сме от една кръвна група Тая банда я слушам още от 1984 г., а по времето на комунизма това си беше направо за затвора в Белене. И сега ги слушам ама по-рядко, наблягам на по-твърдия метъл на братята трактористи от Меноар, Слеар и Рамщайн. Ся остана да ми кажеш, че идеолога ти е Ницше и Хитлер и че си фен на ЦСКА и Манчестър Юнайтед, и ще те призная отвсякъде Айде и I was made for lovin` you (как само е странно, че тази песен е от 1979 г. както любимата ми серия стотинки ).

Коментар

• [quote="GALBA"]
                          Първоначално изпратено от niki88
                          Много ми е интересно къде си държите капсолованите монети.Аз вече имам към 60 и не мога да и намеря място.Използватели специялни класьори или .....Някой да знае каква е цената на тезо модел и има ли други модели

От numis.bg или bulphila можеш да поръчаш всякакви куфарчета, кутии или табли .Десетки модели!
                          Тури си сейф - поне за най-ценните !!! Аз си купих и монтирах заради Кинтът...

Коментар

Благодаря за инфото. Един лев от мен Златен?!

УАААУУ!

Коментар

• Благодаря за инфото. Един лев от мен Златен?!

Коментар

имат ли сайт които работи?
                                Не съм пробвал! Обади им се ! Отворено е само следобяд.

Коментар

Working...
                                X