IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rumencho3
    Не можах да я разгледам добре, но доколкото си спомням от едната страна имаше глава на императора с венец, а от другата човек с копие на кон. Краищата и бяха назъбени, но не мисля, че това е кой знае какъв критерий, че монетата е оригинална. Следващия път ще я разгледам по внимателно
    Издялкали монета с мене ?!? И никой не ми е казал нищо?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не можах да я разгледам добре, но доколкото си спомням от едната страна имаше глава на императора с венец, а от другата човек с копие на кон. Краищата и бяха назъбени, но не мисля, че това е кой знае какъв критерий, че монетата е оригинална. Следващия път ще я разгледам по внимателно

Коментар

• Nqloi moje li kaje kade to4no se sabirat v Stara Zagora i koi den?

Коментар

Наскоро ми предложиха златна монета на император Комод. Някой може ли да ми даде повече информация за такъв вид монети.
          Дай ти повече информация

Коментар

• ....ГАРАНЦИЯ...У ФРАНЦИЯ.........СО МИРИС НА ШЪНЕЛ....

Коментар

Наскоро ми предложиха златна монета на император Комод. Някой може ли да ми даде повече информация за такъв вид монети.
              Купуваш, само ако имаш доверие на човека отсреща.

Коментар

• .....ЕДНО ЛЕВЧЕ ЕМИСИЯ 1916 - КАТАЛОЖТНА ЦЕНА ПОЧВА ОТ 700-800 ЛЕВА ЗА "БИТАШКО" КАЧЕСТВО И СТИГА ДО 1500-2000 ЗА ЕКСТРАТА...ЧЕ МОЖЕ И ПОВЕЧЕ....НЕ Е ЛОШО ЗА СРЕБЪРНО ПЕТАЧЕ....БРАВО НО ПЕЧЕЛИВШИТЕ)))

Коментар

• ХУБАВО ГЛЕЙ КРАИЩАТА НА ЗЛАТНИТЕ РОМАНСКИ МОНЕТИ ДА СА НАЗЪБЕНИ....ЩОТО... СИ Е ЕБ..ЛО .....ПОНЕ ТАКА РАЗПРАВЯТ У КРЪЧМЕТО....КВАРТАЛНОТО ДЕ)))))

Коментар

• ТЕ ХУБАВО СА ТИ Я ПРЕДЛОЖИЛИ....АМА ЗНАЙ`Ш ЛИ ДАЛИ Е О`РГИНАЛНА ИЛИ НЕ....ЩОТО МНООО МЕНТЕТА ...МНОООНЕЩО У НУМИЗМАТИКАТА В БГ....ЧЕ И НА ВЪНШЕН ВИД ГИ ДОКАРВАТ..ЗАТУЙ САМО НОВИ ЕМИСИЙКИ ОТ БНБ....ПОЛЕКА СЕ ПОЧВА И СО МАЛКО....НЕ ЧЕ ГИ РАЗБИРАМ ДЕ....

Коментар

• Наскоро ми предложиха златна монета на император Комод. Някой може ли да ми даде повече информация за такъв вид монети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                        Abe 285 лева за новото хилядолетие ( с дупките) скъпо ли е
                        Боби - ти се радвай, че въобще си я намерил !!! Това сеперрядка и суперсекси монета !!! Вземай я, хиче не му мисли !!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от TNN
                          В какво трябва да съхранявам монети? Чета за хартиени пликове, Numis.bg предлага класьори, капсули, кутии... Всъщност най-много ми харесва кутии, но това ще повреди ли монетите?
                          В оригинална опаковка,ако няма такава класьор ,капсула, кутия според размера .Монетата не бива да се движи.Да не се отваря лесно
                          и пипа с ръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                            Abe 285 лева за новото хилядолетие ( с дупките) скъпо ли е
                            275 лв. е цена в каталог. Според мен много скъпо.Тираж 6,000! Много важно ,че е с дупки!

Коментар

• В какво трябва да съхранявам монети? Чета за хартиени пликове, Numis.bg предлага класьори, капсули, кутии... Всъщност най-много ми харесва кутии, но това ще повреди ли монетите?

Коментар

• Abe 285 лева за новото хилядолетие ( с дупките) скъпо ли е

Коментар

Working...
                                X