IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всъщност както писах по-долу все още ми предлагат ауреус на император Комод и в момента страшно много се колебая дали да не го взема, защото ми изглежда много, ама наистина много истински.

Коментар

• Първоначално изпратено от rumencho3
      Жоре и как разбра, че е фалшива.
      И въобще някой има ли кураж да купи стара монета, освен ако не е от аукцион?

Коментар

• Жоре и как разбра, че е фалшива.

Коментар

• Има !!!
          Нрави ми се Рим. И Републиките и RIC.

Коментар

• Добро утро. Освен ГАЛБА, има ли сред вас други "римляни" ?

Галба, спомняш ли си онзи денар на МАкринус.....? Оказа се ментак. НА живо веднага се познава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Първоначално изпратено от Bobi75
              Импе, вече съм горд собственик на 10 лева НАЧАЛО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ
              Да ти е честита - колко сухо даде? :-)

Сега си напазарувай Евреинската, Златният кинт и св. Георги и ще те призная за равен... ;-)
              ами нали те питах по-долу дали е добра цената, ти викаше вземай

я кажи малкия и големия Св. Георги по колко е нормално да вървят

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                Да ти е честита - колко сухо даде? :-)

Сега си напазарувай Евреинската, Златният кинт и св. Георги и ще те призная за равен... ;-)
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                  Честито, готинска е много, аз я нямам не мога да огрея навсякъде.

Коментар

• Импе, вече съм горд собственик на 10 лева НАЧАЛО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ

Коментар

• TNN вече питах за книгите му, но останах с впечатление, че няма авторитет сред истинските нумизмати. Иначе за начинаещи като мене ставала.

Коментар

• Ти си бил симпатяга. Предложих за темата, защото тук сякаш повечко се говори за юбилейни монети, а на мен ми се ще да лъха повече на мухъл в разговорите.
                        Сега да питам нещо: имам възможност да си взема малко румънски сребърни монети от периода 1880 - 1915 г. В момента имам една от 1882 г.на Карол І - 5 леи и една от 1914 г. - 1 лея. Та въпроса ми е заслужава ли си да взимам още.

Коментар

• А книгите на Христо Харитонов - какво Ви е мнението?

Коментар

• Ами ето - тема има - защо е нужна още една?
                            А ако образът на монетата е с голяма цифка, може и да съм аз...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имате ли желание да отворим тема за монети от различни периоди и държави - цени, номинал, история. Ще ми се да пообщувам с хора които имат знания по тези въпроси.

Коментар

• В такъв случай императоре се надявам да се познаеш ако успея да снимам монетата.

Коментар

Working...
                                X