Всъщност както писах по-долу все още ми предлагат ауреус на император Комод и в момента страшно много се колебая дали да не го взема, защото ми изглежда много, ама наистина много истински.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от Bobi75Импе, вече съм горд собственик на 10 лева НАЧАЛО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ
Сега си напазарувай Евреинската, Златният кинт и св. Георги и ще те призная за равен... ;-)
я кажи малкия и големия Св. Георги по колко е нормално да вървят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Импе, вече съм горд собственик на 10 лева НАЧАЛО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ
Сега си напазарувай Евреинската, Златният кинт и св. Георги и ще те призная за равен... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Bobi75
Импе, вече съм горд собственик на 10 лева НАЧАЛО НА НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ
Коментар
-
Ти си бил симпатяга. Предложих за темата, защото тук сякаш повечко се говори за юбилейни монети, а на мен ми се ще да лъха повече на мухъл в разговорите.
Сега да питам нещо: имам възможност да си взема малко румънски сребърни монети от периода 1880 - 1915 г. В момента имам една от 1882 г.на Карол І - 5 леи и една от 1914 г. - 1 лея. Та въпроса ми е заслужава ли си да взимам още.
Коментар
Коментар