IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета, да ви питам аз нали съм още начинаеща какво му е ценното на този 1 лев 1989 г., та той е само от преди 19 години, само с 7 години по-голям от мен И какво е тази емисия 1979 г.? Кажете ми, че нищо не вдявам. Ако желаете, разбира се. Поздрави на всички форумци

Коментар

• Ок,Sabcho ! Искренно ти желая успех!

Коментар

• Да не се обърка човек ей - добре 1979г.!!! Има ли вероятност някой да иска да продаде по-рядка монета, и да не е мошенник?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sabcho
          Аз продавам монетата.Не съм търговец и ...уткински номера не правя.
          Тъй като Аркан също е от форума и се съмнява в коректността ми, моля разберете се на лична, за да разсеете съмненията си.
          ТЪРГА НЯМА ДА СЕ СПИРА(ОФЕРТИ НА ЛИЧНА НЕ ПРИЕМАМ), И ТЪЙ КАТО ОФЕРТИ ИМА - ТЪРГА ОЧЕВИДНО НЯМА ДА СЕ ПОДНОВЯВА. АКО НАЙ - ВИСОКАТА ОФЕРТА ОТКАЖЕ СДЕЛКАТА, ПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩАТА ПОРЕД. НЕ ИСКАМ НИКОГО ДА ЗАСЯГАМ, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО !!!
          С УВАЖЕНИЕ: С. К.

След Аркан съм аз ,след мен е той и тъй като аз няма да купя тази монета на тези пари трябва да я купи Аркан,но ако той си ти,то тя си е твоя! Честито!

Ако случайно намериш серията 1879г. би ли ни разказал как постигна такъв успех? За сега я нямаш, но не ти се повтаря! :-)

Коментар

• Аз продавам монетата.Не съм търговец и ...уткински номера не правя.
            Тъй като Аркан също е от форума и се съмнява в коректността ми, моля разберете се на лична, за да разсеете съмненията си.
            ТЪРГА НЯМА ДА СЕ СПИРА(ОФЕРТИ НА ЛИЧНА НЕ ПРИЕМАМ), И ТЪЙ КАТО ОФЕРТИ ИМА - ТЪРГА ОЧЕВИДНО НЯМА ДА СЕ ПОДНОВЯВА. АКО НАЙ - ВИСОКАТА ОФЕРТА ОТКАЖЕ СДЕЛКАТА, ПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩАТА ПОРЕД. НЕ ИСКАМ НИКОГО ДА ЗАСЯГАМ, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО !!!
            С УВАЖЕНИЕ: С. К.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
              Наддавах до 490 за да видя за какво става въпрос и разбрах!Много тъпи номера ,но балъци бол!
              Аркан продава на 450 и купува на 491.Номера от селски вечеринки, поне да беше сменил ника . А за 89г. дали пък не е било хубав сън?!

Коментар

По принцип имам всичко без серията 1879год., но не ми се повтарят.
                Кажи колко ти се дава за левчето от 1989 и ще си помисля
                В скоро време може да реша да се отърва от някоя проба, ама трябва първо да закъсам с парите и то яко
                Докато мислиш ,сложи я в аукциона! Ще провериш интереса и ще си я прибереш! Много е просто!

Коментар

• Наддавах до 490 за да видя за какво става въпрос и разбрах!Много тъпи номера ,но балъци бол!

Коментар

• И още да ви питам нещо знаете ли за банкнотата от 100 лева 1989 г. Била ли е в обръщение, на колко се намира?

Коментар

• По принцип имам всичко без серията 1879год., но не ми се повтарят.
                      Кажи колко ти се дава за левчето от 1989 и ще си помисля
                      В скоро време може да реша да се отърва от някоя проба, ама трябва първо да закъсам с парите и то яко

Коментар

• 1 лев 1989

Проявявам интерес към 1 лев 1989 лето. Ако нещо излезе - пишете. Колкото до Евреите в аукциона според мен и това си е тинтири-минтири. Може и 1000 кинта да скочи, друг е въпросът дали реално ще ги дадат и дали реално ще има сделка. Ще стане като Лева преди десетина дни. Сериозният продавач не разгласява, че ще пуска актуална монета в аукциона. Той се посещава от хиляди всеки ден и те по няколко пъти влизат да проверят кво има и кво се предлага.

Коментар

АЙДЕ НА ЕВРЕЙЧЕТО - ПУСНАХ ГО В AUCTION.BG ПРЕДИ 5 МИН.
                          ПО ПРИНЦИП МИ Е ЦЕННА МОНЕТА, НО НА ТАЗИ ЦЕНА СЕ РАЗДЕЛЯМ
                          Ако не се изкофтиш нещо да изчезнеш като кинта , за оставащите дни само гледай наддаването!!! Може и да те изненада крайната цена и далеч да надмине очакванията ти-)))

Коментар

• .....ТИЯ ЛЕВЧЕТА И СТОТИНКИ ОТ 89 СА МНООО КЪТ....НЕ СЛУЧАЙНО ДЪРЖАТ ЦЕНА.....КОЛОК БЕШЕ....50 ЛЕВА ИЛИ НЕЩО ОТ СОРТА ЗА ИДЕЛНО КАЧЕСТВО....

Коментар

• А някой да има и да продава 1 лев 1989 г. МИНТ?

Коментар

• http://auction.bg/item.php?id=97045

Коментар

Working...
                                X