Колега като казваш, че си пуснал Евреите в аукциона защо си рестартирал офертата и не отговаря на търсенето, с други думи монетата ти я НЯМАААА? Не е хубаво така да се шегуваш с нас!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Монопол, ами аз колко време ви пея и досаждам, че яко търся пусти му Лев, а от никой никакви конкретни оферти, само общи баналности, че бил скъп, че бил рядкост, бла-бла-бла... Затова предприех радикални мерки, но 2200 наистина е ненормална и абсурдна цена и вероятно няма да я платя. 2 бона ще ги дам, но повече надали. Все един ден ще излезе.
АЛТЕРНАТИВНА ОФЕРТА - Деси и Ко + 300 кинта за Лева.
Коментар
-
Валентине,
кво стана бе човек! Държ се посериозно. Нали ти казах че ще пробвам да ти намеря лева на 2000 и поисках да потвърдиш че си съгласен. Кво стана ся изведнъж. Да беше писал едно лично че цената те урстойва. на следващата сбирка в края на месеца ако има златен лев за за под 2к считай го за твой. Ама малко се съмнявам при положение че урева темата че даваш 2200. Май вероятно на сбирката цената му ще е 2000 лева. Ама пак ще ти го купя и дам без профит, нали трябва да си помагаме
Коментар
-
Bobi75
абе я кажете кога ще излиза следващата от БНБ за тази година?
Коментар
-
Продавам Десислава и Ко за 1670 лв. и Св. Йоан Кръстител за 95 лв. Купувам Лева за 2200 и Евреите за 420 лв. Пишете на лични или на voi.2002@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от valentin milkovДо
satz
Колега, ако си следил темата във форума от месец насам би трябвало да си разбрал, че търся усилено Златния кинт. И съм много упорит. В края на краищата ще го имам. Цената не ме интересува. А колкота за търсенето, то го има, няма нужда от изкуствено наддаване и спекулации. Има пазар за 10 000 броя на Лева, а има само 2 000. Който даде повече, той ще го има. Аз давам 2200 лева. За сега.
Естествено , че колкото по-нетърпелив си толкова по-скоро ще те намери най-високата цена. Да , ще го имаш, но в твоя случай ще е на всяка цена , а това лично според мен силно намалява удоволствието от колекционирането.
Коментар
Коментар