Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Bobi75
Re: IO NIGAR!!!
Първоначално изпратено от Sabchobobi75 ti na tova dobri ceni li mu vikash.Osobeno survakarite na 250kinta napravo si e scalpirane.Moga da ti predloja shortrek na 200kinta ako vse pak si reshil da davash ludi pari za elementarni monetiSurvakarite si q zeh na 60lv esenta i vupreki che mi e edna ako dadesh 200lv sushto e tvoq.I bez tova iako me drazni
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ИмператорътХе-хе - аз ли наглец, самозванецо на самозванците? :-)
Викенце - и аз ти търся Кинтът , не забравяй... ;-)
Ще те видя колко си бърз!!!!
Като даваш 8 години,защо не дадеш твоето левче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ИмператорътХе-хе - аз ли наглец, самозванецо на самозванците? :-)
Викенце - и аз ти търся Кинтът , не забравяй... ;-)
Ще те видя колко си бърз!!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Хе-хе - аз ли наглец, самозванецо на самозванците? :-)
Викенце - и аз ти търся Кинтът , не забравяй... ;-) А ако е за месецът от животът и вечерянето со тебе, аз и година давам и осем години даже - нали дълговечен като Йода - к`во толко? :-):-):-):-):-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
MACKA, TI ME KEFISH NA MAX
AKO NAISTINA SI UBAVICA MOJE I DA USPEESH DA SE SDOBIESH S LEVCHETO.EDNO MI E AMA SUM MLADICHAK OSHTE I AKO PREDLOJISH NESHTO NEZABRAVIMO, TOKU VIJ I S NQKOQ PROBAII SI SE SDOBILA
BTW VZEMI NAPRAVI EDNA FOTOSESIQ S KOLEKCIQTA SI I DAI DA IZPLAKNEM OCHITE TUKA VUV FORUMA
Коментар
Коментар