Първоначално изпратено от Sabcho
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sarievПървоначално изпратено от SabchoPichove, oferta li e da si vzema komplekt shtempeli ot 1912g - 20lv i 100lv na cena okolo 2800lvNe sa pipani!!!
Дали цената е изгодна, прецени сам: аз не бих дал почти 100% надценка над метала за официален фалшификат.
Ако монетите са оригинални и действително нециркулирали, цената е твърде ниска.
Коментар
-
Monetite sa naistina ot USA i imam chovek koito gi e vidql v antikvariat v NY.
Zapechatani sa i ne sa pipani i veroqtno sa ot spomenatite falshifikati, no predpolagam che falshifikata ne moje da se razlichi po nikakuv nachin ot originala taka che mai shte si gi vzema.Gledam po ebay za 20lv unc ot USA ima oligofreni deto po nad 1000$ davat, a az za 500$ moga da q vzema.
Коментар
-
Re: отношение
Първоначално изпратено от valentin milkovКолеги, никой ли няма да вземе отношение по въпроса по-долу? Да знаете някой, който продава пиефорта от 1979 г., че искам да си го купя?
Изтъркват се.
Имам малък наполеон (10 Fr.), който би трябвало да е 3,20 гр. - реално тегло 3,18 гр. Ако сметмеш процентно "изтъркването" при мен е много по-голямо а да говорим за фалшификати при наполеоните е абсурд.
Разлика 2-3 стотни е пренебрежимо малка - ако говорим за разлика в грамове - тогава би трябвало да си неспокоен.
Дано съм бил полезен, Поздравиremember remember the fifth of november
Коментар
-
фердита
Колеги, докато сме по темата за фердитата да питам и аз. Днес ми предлагаха 20 лв. 1894 лето на Фердинанд, качество EF, за 900 кинта. Това, което ме спря е, че както знаете тази монета е 6,45161 гр., а като я премерих излезе 6,43 гр. Възможно ли е 2 стотни да са се стопили за 110 години при положение, че монетата е EF? Цената как е според вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SabchoPichove, oferta li e da si vzema komplekt shtempeli ot 1912g - 20lv i 100lv na cena okolo 2800lvNe sa pipani!!!
Дали цената е изгодна, прецени сам: аз не бих дал почти 100% надценка над метала за официален фалшификат.
Ако монетите са оригинални и действително нециркулирали, цената е твърде ниска.
Коментар
Коментар